Şimdi Ara

World of Tanks 'ın yapımcı şirketi Wargaming'e buradan sesleniyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13.04.2011 Tarihinden itibaren ödediğim paraları geri iade istiyorum.

o tarihten itibaren verdiğim zaman ve emeği zaten ödeyemezsiniz en azından ödediğim paraları geri verin üyeliğimi de silin.

Sebebi ise çok basit;

1-Kişiye göre Âdalet
    2-Klana göre Âdalet

Baştan bu şekilde olacağı söylenseydi ben hiç başlamazdım bu oyuna.

Üyeliğimi incelemek isteyen varsa baksın burada link'i...

http://worldoftanks.eu/community/accounts/500309170-akuna/

daha önce burada da Türkçe hizmet veren yönetim kademesini ve onun klan uzantılarını burada açıkça belirtmiştim bu kişiler hala oradalar pişmiş kelle gibi hala "Profosyonelce hizmet" veriyorlar mış.

Donanımhaber de Madem Reklamları var İncelemeleri var Yetkili görev ve Donanımhaberin kendi yöneticisini bile atadınız her şey süpermiş gibi davranıyorsunuz

Bu aldatmaca kandırmaca ve yönlendirme bitsin artık.
    Madem Üyeliklerin satılması yasak olduğunu burada insanları korkutarak engellemeye çalışıyor mesajlarınızı atabiliyorsunuz.Bende Forum haklarımın bana verdiği kuralları çerçevesinde oyuna yeni başlayacaklara örnek olacak şekilde uyarma görevimi yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Ocak 2014; 12:46:46 >

• baba sorun ne sen hesabınımı satmak istiyorsun..isyan neye?
  • Benim ismime karşı hakaret ve aşağılama oldu

"X isimli " Bir Türk klanına yapılan haksız ve yanlı desteğe karşı bir duruş sergiledim neticesinde onlar sütten çıkmış ak kaşık kaldı

ben ise Forumdan tamamen banlandım kısaca bu!

yazdığım tüm yazılar silindi
    açtığım konular silindi

İngilizce bilmediğim için hiç bir Üst yöneticilere sesimi duyuramadım şu anda duyuramıyorum çünkü şikayetçi olduğum kişi ve bana kişisel nefret besleyen kişi Türkçe destek bölümüne bakar olmuş hepsi bu.

RDR Türk klanına zamanında yapılmış haksızlıklar vardı bunlara isyan ettik Türkçe bölümünde ki yapılan bir tane X Türk klanına yapılan yardımlar ve onları yüceltme politikalarına sesimizi yükselttik diğer klanları ezmelerine karşı durduk bundan oldu kısaca.

Türkçe forumunda Hakaretlere uğradım haksızlığa uğradım hala ve hala devam ediyor çünkü yönetim kademesi hala aynı kişiler ve aynı grup "Vuque" isimli kişi Özgür bilmemne isminde bir kişi.

• Zamanında Klan kuracaktım kendimce planlarım vardı fakat Türk Toplumunun önünde Türkçe yönetim kısmı beni ve benim gibi "onların istediği gibi " haraket etmeyen Klan ve kişilere saldırılar gerçekleşti bunları yapanların Lideri ise "Vuque" isminde ki kişidir ve onun bağlantıları olan Türkçe çevrim ekibi İngilizce bilmeyenler bile var içlerinde.

Bu kişiler ve Klanlar aşağılandı bu "Vuque" isminde ki kişi bir süre ortalıktan kayboldu şimdi ise Wargaming Paris de işe başlamış Türkçe destek kısmında işe başlamış ben bu kişiden hizmet almak istemiyorum.

Ve oyundaki ödediğim paraları geri istiyorum Oyunu da silmek istiyorum hepsi bu.

Ben bu kişisel Tecrübeleri yaşadım bu saatten sonra hiç bir tadım yok oynamak da istemiyorum bu kişi ve onun yardakçıları o yönetimlerde olduğu sürece.

Bakın WOT resmi Forumunda ki yöneticilere hepsi aynı Klandan sebebini sorgulayan yok sorgulamaya kalkınca direk Türk Topluluğu önünde aşağılanıyorsun ve seni kara listeye alıyorlar Bir şey sorduğunda 9 ay sonra geliyor cevap...

• Ben yıllardır 2006 dan beri World of Warcraft oynuyorum

böyle bir Hizmet anlayışı
    böyle bir Forum Yönetim tarzı görmedim
    böyle bir Yönetimde kişiye nefret duyan bir olay görmedim.

bu nedir ya şaka gibi "Aliye kazık Veliye hediye" halbüsem şartların ve kuralların eşit olması gerekliydi

Sırf İngilizce biliyor diye işe alım yapıyor Wargaming şirketi.

Ha birde Ağır Rus Milliyetçiliğini de unutmamak lazım fakat bu milliyetçiliği tartışamıyorsun hiç bir şekilde...

Şunuda yazmak istiyorum 21 ceza puanım var Forumda komple banladılar

3 tanesi şundan verildi Freestyler isminde bir forum yöneticisi vardı bir mesajıma aynen şunu yazdı kırmızı olmayan renk tonunda bir yazı ile

"akuna trollüğün alemi yok" bende cevaben "seni report ettim" yazdım ne oldu sizce? Bir yöneticiye aşağılamaya çalışmaktan x3 ceza puanı aldım uyarı puanı vs. yok şimdi ki gibi .

İşin ilginç tarafı bu Freestyler'ın sonraki sorunlarından dolayı bu adam Atıldı yöneticilikten bunu yönetici yapan ise Vuque isimli kişiydi bir nevi Freestyler kötü polis olarak hedefteki forum üyelerini aşağılamak ve ceza puanlarını yükseltmek böylelikle forumda sesleri çıkarttırmamak için getirilmişti zaten oraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Ocak 2014; 13:41:12 >

• DH de bir uye vardi war gaming den oldugunu soyleyen. Derdini oncelikle ona anlat eger yardimci olamadigini dusunuyorsan daha sonra konu acarsin.

Hadi mention un benden olsun :)
    @Wargaming_TR_Tepegoz
  • abi gerek yok verdiğim paraları geri versinler sileyim üyeliğimi istemez

WoT Resmi Forumuna giremeyeceksem girdiğimde de Yanlı bir yönetim göreceksem gerek yok ya gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Ocak 2014; 17:21:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fazladan göndermişim pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Ocak 2014; 17:22:08 >
  • Merhaba @mczaga,

Kontrollerim sonucunda arkadaşlarımızın sizinle özel mesaj vasıtasıyla görüştüğünü ve ceza durumunuzun incelendiğini görüyorum. Aynı zamanda size gereken cevap verilmiş, umarım cevabım sizi yeterince aydınlatmıştır.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • 1-Ne incelenmesi ben bundan 9 ay önce bir özel mesaj attım Forum yöneticisine bu kadar süre sonra gelen mesaj da dendi ki;

"Bir kaç ay sonra belki tekrardan bakabiliriz duruma göre komple ban'ınız kalkabilir," şeklinde bende " 9 ay zaten bekledim bir kaç ay bekleyemem üstlerinize başvuracağım " dedim cevaben ise; " Bu cezalara sadece ve sadece ben bakıyorum benden başkası bakmıyor " şeklinde idi.

2-Devamında bu mesajın 1 hafta sonra Wot Resmi Forum türkçe bölümünde bir konu gördüm "Af ihtimali" isminde "af isteyenler başvursun" yazılmış başvurdum gelen cevap şu; " Mr_Kubrick 2012 cezalara izin vermedi yardımcı olamıyoruz" şeklinde.Halbüsem konuda " 2012 belki "deniyor ve bana gelen cavaptan sonra hala orada o yazı duruyor.Demek ki adamına göre o "2012".

ve hani üstlere başvurulamıyordu? Cezada sadece ve sadece 1 kişi bakıyordu kimse karışamıyordu İngilizce bilmiyoruz diye adam mı kekliyorsunuz?

2012 deki yönetim şekli var mı şu anda "Wot Resmi Forum Türkçe bölümünde" ?Bana verilmiş 2012 deki cezaları uygulayabiliyor musunuz?Uygulayamıyorsanız ve yeni açtığınız konuda bana verilen cevaba rağmen "2012" leride affedebiliriz inceleyebiliriz deniyorsa ohooo kime maval okuyorsunuz

WG TEpeköz? kimi kandırıyorsunuz 12 yaşında çocuk mu var karşınızda?Tamam 12 yaşında çocuklar da oynuyor oynamasına rağmen Cihad isterük diyen Dini İdeolojik Klanlara da izin veriyorsunuz buna da bişi demiyoruz...(beni ilgilendirmez)

2012 de aldığım cezalar 'ın yarısını Sizin o günkü Forum Moderatörleriniz yani Yöneticilerinizin haksız , yanlı adam kayırma ve klan kayırma yüzünden almış durumdayım eğer orada Adam gibi bir yönetim olsaydı o 21 Cezanın yarısını zaten almayacaktım

Türkçe Forum kuralları olmayışını ve ceza vermeden önce Uyarı yollanmamasını saymıyorum bile şu anda ki sisteme göre .

O günkü yönetime aldığınız sonrada atılan Freestylerr isimli yöneticiz tek başına bir tane " seni report ettim " yazmam dolayısıyla x3 ceza puanı vermedi mi?
    Şu anda bu kadar gaddar bu kadar sert yönetin madem öyle yapın yapabiliyorsanız?ki Bu forumda da tartışmıştım ben zamanında bu olayları ve

Ceza Puanları sistemini ben ifşa etmiştim burada.Millete ben duyurmuştum tabi Yöneticilerinize yakın isimler bunları biliyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.