Şimdi Ara

World Of Tanks Blitz Rezaleti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tama sistem super roket gibi degil ama bu kadar da olmaz ya 5-30(Cook nadir) genelde 10fps aliyorum hersey low hd kapali cihaz rootlu sistem
    arm Cortex a9 1.6ghz dual core cpu rockchip 3xxx serisi
    mali 400-mp4 grafik unitesi
    1gb ram
    android 4.1
    gereksinimlere gore minimum u karsiliyor ama nasilsa 10fps!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam wot fps sorunu tam bir baş belası pc sürümünde öyle mobilde öyleymiş gerçi bende fps sorunu yok ama ben nadir oynuyorum.arka planda uygulamaları kontrol edin.full ayar 65 ile oynuyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 4 Eylül 2015; 9:08:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

Hocam wot fps sorunu tam bir baş belası pc sürümünde öyle mobilde öyleymiş gerçi bende fps sorunu yok ama ben nadir oynuyorum.arka planda uygulamaları kontrol edin.full ayar 65 ile oynuyorum ben.

ios mu hocam ?

• Android note4 fps sıkıntıları genel sorun wotta. ben pc sürümünü oynuyorum orda bile sıkıntı fps..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 4 Eylül 2015; 14:25:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende note 8.0 tablet var. Sistemi fena değil 2gb ram exynos 4412 1.6 quad var. Mali 400mp4 grafik birimide var. Oyunu tank kalitesi ultrada görsel efektler falan ortada birde hd kaplamalar açıkta diğer ayarlarda orta üst düzey olarak 15 fpsde oynuyorum. Yetiyor. En çok şu dağlık bölümde fps ölüyor. O bölümde tüm ayarları orta yapıyorum hd kaplamalar ve hd ses açık gölgede açık fps 25 alıyor. Oda yetiyor. Tabi bir ipad performansı olmasada oynanmayacak derecede değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Bende note 8.0 tablet var. Sistemi fena değil 2gb ram exynos 4412 1.6 quad var. Mali 400mp4 grafik birimide var. Oyunu tank kalitesi ultrada görsel efektler falan ortada birde hd kaplamalar açıkta diğer ayarlarda orta üst düzey olarak 15 fpsde oynuyorum. Yetiyor. En çok şu dağlık bölümde fps ölüyor. O bölümde tüm ayarları orta yapıyorum hd kaplamalar ve hd ses açık gölgede açık fps 25 alıyor. Oda yetiyor. Tabi bir ipad performansı olmasada oynanmayacak derecede değil.

sizin grafikler 400-600MHz'de çalişıyor bende ise 250-60MHz'de hocam.ayrıca benim tabletim 11" yani daha fazla render yapıyor.2-3 senelik tablet

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival.

quote:

Bende note 8.0 tablet var. Sistemi fena değil 2gb ram exynos 4412 1.6 quad var. Mali 400mp4 grafik birimide var. Oyunu tank kalitesi ultrada görsel efektler falan ortada birde hd kaplamalar açıkta diğer ayarlarda orta üst düzey olarak 15 fpsde oynuyorum. Yetiyor. En çok şu dağlık bölümde fps ölüyor. O bölümde tüm ayarları orta yapıyorum hd kaplamalar ve hd ses açık gölgede açık fps 25 alıyor. Oda yetiyor. Tabi bir ipad performansı olmasada oynanmayacak derecede değil.

sizin grafikler 400-600MHz'de çalişıyor bende ise 250-60MHz'de hocam.ayrıca benim tabletim 11" yani daha fazla render yapıyor.2-3 senelik tablet

Alırken 8 inch aldım. Orada falanda baktım çok güzel oyun oynamak için idealdi. Gittim aldım. 2 senelik benimkide hala modern combat 5inden real racing 3üne kadar kaldırır. Tabi önceden 60 fps alırken şimdi 30 oda okadar olacak. Üstelik cpu güç tasarrufu açık oynuyorum. Cpu güç tasarrufunu kapatırsam bir 5-10 fps daha artar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Survival.

quote:

Alırken 8 inch aldım. Orada falanda baktım çok güzel oyun oynamak için idealdi. Gittim aldım. 2 senelik benimkide hala modern combat 5inden real racing 3üne kadar kaldırır. Tabi önceden 60 fps alırken şimdi 30 oda okadar olacak. Üstelik cpu güç tasarrufu açık oynuyorum. Cpu güç tasarrufunu kapatırsam bir 5-10 fps daha artar.

hocam eynox iyidir anneme s4'ümü verince bende mecbur tablete kaldım. bilgisayarda ise 5k savaşım var.dolu tankım,premium vs vardı 3 ay önce sildim aşırı gereksiz bir oyun büyük bir klanda takılıyordum filan Alırken bilgim yoktu 600 kadar bayılmıştım Rockchip denilen lanet firma 250MHz çekmiş kernel'e kernel bulabilsem tablete overclok ile sizin gpu'ya getireceğim ama olmuyor.wot'da sorun var birazda serb sanırım sarhoşken yazmış oyunu oyunun asıl motoru türk geliştiriciye ait ama ruslara satmışlar motoru. 2014'de diyorlardı havok gelecek diye 2016 oldu.gelemez bence o ayrı tabi ama en azından android&ios a yazarken havok ekleseydiniz MC4'de bile var havok Armored aces&Wild tanks öneririm hem stabil hemde ürünler çok ucuz

• Katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.