Şimdi Ara

World of Tanks: Blitz (MOBİL SÜRÜM GELİYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette araştırıp bulduğum tek video bu tam emin değilim ama sanırım bu videodaki gibi olacak oyun

World of Tanks bilgisayarlarda tank savaşları ile iddialı bir giriş yapıp ortalığı kasıp kavurduktan sonra, gün geçtikçe büyümeye devam etti ve MMO dünyasında kendine sağlam bir yer edindi. Wargaming bu başarıyı bir adım öteye taşıyarak World of Tanks'i mobil cihazlara da getireceğini anons etti.

World of Tanks: Blitz adı verilen oyunda yine ücretsiz olarak savaşmaya devam edeceğiz. Hem iOS hem de Android tabanlı cihazlarda çalışacak olan oyunda 7'ye 7 PvP mücadelesi verebileceksiniz. Bir konsol oyununda olan kaliteye çok bir görsel kalite sunacak olan oyunda bir önceki Wargaming hesaplarını kullanabileceksiniz.

Amerikan, Alman ve Sovyet tanklarını kontrol edebileceğiniz oyunda yine medium, heavy ve destroyer sınıfı tanklar ile mücadele edeceksiniz. Konu hakkında Wargaming CEO'su Victor Kislyi, "World of Tanks Blitz'in oyuncuya yaşattığı deneyimin, konsolda bulabilecekleri her şeyle rekabet edebilir olması için çok uğraştık. Başından beri World of Tanks'i daha çok platformla buluşturmayı amaçladık. Ve şu anda, oyunculara World of Tanks'i yepyeni bir şekilde deneyimleme şansı verdiğimiz için çok mutluyuz" şeklinde bir açıklama yaptı.

• Kota az götürdüğü için Mobil ortamlarda bir avantaj fakat FPS ne olur onu bilemem .
  • ben artylerde aim'i full yaptığım zaman mermi yanına gelince fareyi ekrana vurmamak için kendimi zor tutuyorum telefonda, tablette ne olur onu hiç bilmem.
  • Peki pc deki oyunla senkronize olacak mı yoksa yeni bir oyun mu olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan zor olur oynamak
  • Ciddi ciddi tablet almayı düşünme sebebim
  • Hadi canım Yeni tablet almıştım adam akıllı oyun yok umarım gerçektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.