Şimdi Ara

World of Tanks Blitz (Ana Konu) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.033
Cevap
33
Favori
144.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pz 38 de kaldim. Ileleyesim gelmiyor. Tanki fulledim ama Pz IV icinde can attigim soylenemez. 7 gunluk pre almistim bosa gidecek anlasilan pre :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Pz 38 de kaldim. Ileleyesim gelmiyor. Tanki fulledim ama Pz IV icinde can attigim soylenemez. 7 gunluk pre almistim bosa gidecek anlasilan pre :(

Gurcel hocam oyun sanki 2 sene onceki bilgisyar surumu, tek pz4 var kv1s hala var t1 heavy cok guclu vs biraz nostalji yasiyoruz sanki

• Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Yüzde 48 hocam winrate, kv1 le 60

• yoo %27,27 adamın genel WR'si
  • Daha normal wot ta t10 alamadım , millet t10 ları sıraya diziyor arkadaş.

• Adamların sitesinde huawei ascend g7 uyumlu yazıyor google play de uyumsuz diyor cok ilginc. Tabletten devam mecbur

• Win raTe %59

• John Citizen kullanıcısına yanıt
    Tank Destroyer olarak oyunda yerimi aldım :D
  • Hetzer ile hersey güzeldi ama stug a gecince cok zor rakipler gelmeye başladı bu acıdan tank destereyor a ara verdim kv1s aldım fullemeye çalışıyorum :)

• Normal bir durumdur. Tier 4'e kadar +-1 seviye rakip geliyor. Tier 5 itibariyle +-2 seviye gelmeye başlıyor, zorluklara alışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

Tank Destroyer olarak oyunda yerimi aldım :D

Başarılar. Isu-152 yi tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaş bugün sabahtan beri belki 50 - 60 maç yaptım, kazandığımız maç sayısı 10'u geçmez!

Nerede gerizekalısı, malı, andavallısı var bizim takıma denk geliyor. Sinirimden iPad'i kıracaktım o derece..

Bildiğiniz statslarımda olumsuz anlamda değişiklik oldu ya! Bu kadar gerizekalının sürekli benim takımıma denk gelmesini anlayamıyorum.. Hadi tier 5'e kadar androidçiler var bilmiyor desen, ulan tier 8 9 10'da da gerizekalılar yoğunlukta.. Bunun bi ayarının olması gerek, bugün bıktırdı bu oyun artık kendinden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 18 Aralık 2014; 2:23:53 >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Tier 5 mi? Yoo Android manyakları tier 8-9a kadar çıktılar artık, dolayısıyla %50 altında WR'li adamaları görmek mümkün artık tüm tanklarda.
    Tek çare platoon gitmek.
  • Haftalar once söylemiştik Android e çıkacağı zaman neler olabileceğini,ama bazı arkadaslar sanki süt kardeşlerini savunuyor gibi konuştular.
    Daha da kötü olacak emin olun.base den kimse ayrılmıyor bir ağacın altında bekliyor gelirse vuracak.
    Neyse sabah sabah sinir olmayayım.

• Oyuna ara vereli neler oldu ya battı mı oyun ?

• mkaanyesillik nickim isteyen ekleyebilir bana da arkadaş lazım gerek PC'de gerek Mobilde Team Speak benzeri bi uygulamayla iletişerek oynamak istiyorum. yalnız biraz sıkıcı olabiliyo o yüzden kalabalık olmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • Bu haftasonu X3 Mürettebat deneyimi var.
  • Eee nerede +2 -2 Tier kuralı?

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Eee nerede +2 -2 Tier kuralı?

Platoon.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.