Şimdi Ara

World Nakit Sanal kart ile yükledikçe harca, harcadıkça kazan! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
35
Favori
23.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uygulamayi guncelleyince, mobilde cikiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkm desteklemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı gün aynı iş yerinden oluyor sanırım değil mi ? ..olmuyor şeklinde bir ibare göremedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BARISKKK

    Altungold da sarikiz alinir
    Altungold da Worldpuan geçiyor mu hocam?
  • Altungold deneyen oldu mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • On ödemeli kart ise kredi kartı ile yükleme olmalıydı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 tl param karta yükledim, bildirim gelmedi ??? harcama yapıpta bildirim alan var mı ?
  • kartın sözleşme metni
    Ön Ödemeli Kart ["KART"], Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ["BANKA"] tarafından sunulan bir ön ödemeli kart olup KART HAMİLİ nakit çekimlerinde ve alışverişlerinde kullanabilmek için bu karta nakit tutar yükleyebilecektir. KART ve müşteri limitleri yasal düzenlemeler çerçevesinde BANKA tarafından belirlenecektir. Yasal düzenlemeler saklı kalmak kaydıyla, KART'ın kullanım koşullarını tek taraflı olarak belirleme hakkını ve KART sözleşmesi şartlarında değişiklik yapma hakkını BANKA saklı tutar.
    KART HAMİLİ'nin, BANKA ile KART HAMİLİ arasında kurulan sözleşmenin bir örneğini düzenlenme tarihinden sonraki ilk yıl için ücretsiz olarak alma hakkı bulunmaktadır. KART HAMİLİ, Finansal Hizmetlere İlişkin Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği uyarınca akdedilen Sözleşme'ler bakımından ise Sözleşme ilişkisinin devam ettiği süre içinde herhangi bir ücret ödemeksizin kağıt üzerinde Sözleşme örneği talep edebilecektir. KART HAMİLİ, tüm KART'ların, KART numara ve şifrelerinin kullanımından doğmuş ve doğacak tüm borçlarından sorumlu olacaktır.
    KART kullanımı ile ilgili KART HAMİLİ'nin ön ödemeli kartlarla ilgili, yasal uygulamalar çerçevesinde BANKA tarafından uygulanan kimlik tespiti gereksinimlerini yerine getirmesi gerekmektedir. Ön ödemeli kart, önceden karta yüklenen tutar kadar harcama, nakit çekim, para transferi, fatura ödeme gibi yasal uygulamalar çerçevesinde ve BANKA'nın kendi kurallarınca belirlediği işlemleri yapmaya imkan veren karttır. Ön Ödemeli kartlar bir banka hesabına bağlı değildir ayrıca kredi kartlarında olduğu gibi bir kredi limiti bulunmaz.
    KART kullanımı ile ilgili KART HAMİLİ, yasal uygulamalar gereği BANKA tarafından uygulanan kimlik tespiti gereksinimlerini yerine getireceğini; BANKA şubesinde satışı yapılan KART(lar) ile BANKA şubesinde satışı yapılan KART(lar) ile, BANKA şubesi dışındaki satış kanallarından satışı yapılan KART(lar)ın kimlik tespiti süreçleri farklılaşabilecek, bu durumlarda KART(lar)'ın yine yasal uygulamalar çerçevesinde belirlenmiş limitler dahilinde KART HAMİLİ KART'ı kullanılabilecektir.
    KART'a yatırılabilecek günlük/yıllık para yatırma/ çekme limitlerine ve süresine ilişkin olarak yasal düzenlemeler ve/veya BANKA'nın kendi kuralları uyarınca ve haklı sebeplerin varlığı halinde BANKA'sınırlama getirebilecek, bunları değiştirilebilecek, söz konusu değişiklikler BANKA'nın E-Hesap Özeti, dijital kanallar (Mobil Bankacılık, İnternet Bankacılığı vb.), e-posta, ATM, telefon, kısa mesaj veya benzeri kanallar ile internet sitesinde, ilan, ihbar vs. surette duyurulmak suretiyle değiştirilebilecektir. Bu durumda KART HAMİLİ'nin sözleşmeyi fesh etme hakkı bulunmakta olup KART HAMİLİ'nin Sözleşme hükümlerinden herhangi birine uymaması, BANKA'nın hizmetlerini kötüye kullanması, KART'ın amacı dışında kullanılması, Şube, İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık ve ATM marifetiyle yapılan alışveriş, nakit çekim ve benzeri işlemler nedeniyle BANKA'nın doğrudan veya dolaylı zarara uğratılması, yasadışı bahis ve şans oyunlarıyla bağlantılı olarak para nakline aracılıkta kullanımın tespiti halinde ve/veya diğer haklı nedenlerin bulunması halinde, BANKA'nın, KART HAMİLİ'ne KART'ın kapatıldığına dair herhangi bir bildirim yapmasına gerek olmadan, işbu Sözleşmeyi feshetme ve kartı kullanıma kapatma yetkisi bulunmaktadır.
    Mevzuata uygun olmak kaydıyla, KART'ın içinde bir bakiye kalması halinde, BANKA bu tutarı KART HAMİLİ'nin varsa banka nezdindeki hesabına veya kredi kartına aktarabilecek veya KART HAMİLİ'ne nakden ödeyebilecektir. İşbu Sözleşme, taraflardan herhangi biri tarafından feshi bildirilmediği sürece devam edecektir.

    Asgari Tutar
    Azami Tutar
    Asgari Oran
    Azami Oran
    Tahsilat Periyodu
    Açıklama
    Ortak ATM'lerden Para Çekme



    %1,15
    İşlem Başına
    Ayrıca 1,04 TL maktu komisyon tahsil edilir. BSMV hariçtir.
    Ortak ATM'lerden Bakiye Sorgulama

    0,27 TL


    İşlem Başına

    BSMV hariçtir.
    Yurtdışı Diğer Banka ATM'lerinden Para Çekme

    3 USD


    İşlem Başına

    BSMV dahildir.
    Yasal düzenmeler uyarınca tahsil edilebilecek ücretler, KART'taki bakiyeden öncelikle tahsil edilebilecek olup, bakiye yeterli değil ise işlemin gerçekleştirilmeyebilecektir. İşlem anında KART HAMİLİ'nden onay alınarak gerçekleştirilen anlık işlemlere ilişkin ücretlerin dışında kalan ücretlerle ilgili olarak BANKA tarafından Bilgilendirme Formu'nda yer alan usul ve esaslar çerçevesinde bilgilendirme yapılarak bu ücretlerin değiştirilebilecektir.
    KART'ların yurt dışında kullandırılması BANKA'nın ihtiyarında olup. BANKA'nın KART'ları yurt dışında kullandırıma açması halinde, yurt dışı diğer banka ATM'lerinden para çekme ücreti tahsil edebilecektir. Bu kapsamda; KART, yurt içinde ve yurt dışında Mastercard, Visa, BKM (Bankalararası Kart Merkezi) ve ayrıca Yapı Kredi ve Yapı Kredi'nin altyapısını kullandığı/kullanacağı kurumlar aracılığıyla alışveriş, nakit çekim ve para transferinde kullanılabilir. Para birimi USD olmayan yabancı para cinsinden gerçekleştirilen işlemler ve/veya yurtdışı kaynaklı işlemler, uluslararası kart çıkaran kuruluşlar olan Visa ve MasterCard tarafından, bu kuruluşların uyguladığı dönüşüm kurları esas alınarak önce USD'ye çevrilir ve Visa'nın uyguladığı %1 komisyonu da içerecek şekilde BANKA'ya USD olarak yansıtılır. BANKA, yabancı para cinsinden gerçekleştirilen işlemlerle ilgili olarak uluslararası kart çıkaran kuruluşların talep edeceği ücretler de dahil olmak üzere, her türlü borç kaydını, hesap kayıt tarihinde bu işlemlerin BANKA'ya yansıdığı tarihten bir önceki işgünü TCMB tarafından ilan edilen kapanış TCMB döviz satış kurunun %3'e varan oranda fazlası olarak belirlenen BANKA Döviz Kuru ve kambiyo gider vergisi ile komisyonu dikkate alarak Türk Lirası'na çevirmeye ve KART'tan tahsil etmeye veya yabancı para üzerinden talebe yetkilidir. Para transfer işlemlerinde yabancı para işlemlerinde tutar, işlemin yapıldığı günden bir önceki işgünü TCMB tarafından ilan edilen kapanış TCMB Döviz Satış Kuru'nun, KART HAMİLİ'i KART'ından para gönderiyor ise %3'e varan oranda fazlası olarak, KART HAMİLİ'in KART'ına para gönderiliyor ise %3'e varan oranda azaltılması ile belirlenen BANKA Döviz Kuru'ndan Türk Lirası'na çevrilerek KART'a yansıtılır.
    BANKA KART ile ilgili yeni ücretleri ve/veya mevcut ücretlerin yıllık tüketici fiyatları endeksi (TÜFE) artış oranının 1,2 katının altındaki değişikliklerini otuz (30) gün önceden KART hareketlerinin yer aldığı E-Hesap Özeti, e-posta, ATM, telefon, kısa mesaj veya benzeri araçlar ile bildirecektir. KART HAMİLİ'nin uygulama tarihinden sonraki on beş (15) gün içinde ürünün veya hizmetin kullanımından vazgeçme hakkı bulunmaktadır. KART HAMİLİ'nin bu hakkını kullanması halinde kendisinden yeni döneme ait ek bir faiz, ücret ve/veya komisyon tahsil edilmeyecektir. Yıllık (bir takvim yılı içinde) TÜFE artış oranının 1,2 katının üzerindeki ücret değişiklikleri için KART HAMİLİ'nden ayrıca onay alınacaktır. KART HAMİLİ'nin ürün veya hizmetin kullanımıyla ilgili ücret değişikliğini kabul etmemesi durumunda, BANKA'nın bu hizmeti vermeyi durdurma hakkı saklıdır. Süreklilik arz etmeyen para çekme, bakiye sorgulama gibi anlık işlem ve hizmetlere ilişkin ücretlerde meydana gelecek ücret değişikliklerinde BANKA önceden bildirimde bulunmayacak, BANKA tarafından bu işlemlerle ilgili olarak işbu Sözleşme'nin imza tarihinden sonra meydana gelecek ücret değişikliklerinde işlemin gerçekleştirilme anında, işlemin gerçekleştirildiği alana uygun bir şekilde bilgilendirme yapılacak ve onay alınacaktır.
    KART HAMİLİ, işbu Sözleşme'nin kurulduğu tarihten itibaren on dört (14) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkı süresi Sözleşme'nin kurulduğu tarihte başlar. Ancak sözleşmenin bir örneğinin yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile MÜŞTERİ'ye verildiği tarihin sözleşmenin kurulduğu tarihten daha sonra olması durumunda, bu süre, MÜŞTERİ'nin sözleşmenin bir örneğini aldığı tarihten itibaren başlar. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin cayma hakkı süresi içinde yazılı olarak ya da kalıcı veri saklayıcısıyla BANKA'ya yöneltilmiş olması yeterlidir.
    İşbu Ön Ödemeli Kart Ürün Ön Bilgilendirme Formu, Ön Ödemeli Kart Üyelik Sözleşmesi'nin, eki ve ayrılmaz bir parçasıdır.
    KART HAMİLİ, işbu Ön Ödemeli Kart Ürün Ön Bilgilendirme Formu'nun bir nüshasını elektronik ortamda teslim aldığını kabul ve beyan eder.




  • Banka hesabına bağlı değilmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

    Hicbir banka almiyor artik.
    ama bu ön ödemeli kart diyor . ininal da ön ödemeli ve aylık 2 lira öpüyor, bunlar da öpmesin ayakta ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo

    On ödemeli kart ise kredi kartı ile yükleme olmalıydı
    kredi kartı ile para yükleme özelliği de var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-İnternet Şubede kredi kartınızla yükleme yaparsanız nakit çekim ücreti alıyor, ben 45 tl yükleme yapmak istedim 10 tl nakit çekim ücreti istedi, yapı kredi de hesabım olmadığı için başka bir banka hesabından ücretsiz eft yaparak 45 tl yükleme yaptım, sanal nakit kartın hesabına geçti
    2-Sanırım sadece internet alışverişlerinde geçerli, adrese gerçek bir kart yollamıyorlar
  • aynı gün aynı işyeri tek alışveriş şartı yok sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.worldcard.com.tr/kartlarimiz/world-nakit-sanal/



    Üstelik kart ücreti ve işlem ücreti ödemezsiniz!



    diyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkm'ye tanımlarsanız Migros kampanyasıyla birleştirebilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can33tokat

    25 tl param karta yükledim, bildirim gelmedi ??? harcama yapıpta bildirim alan var mı ?
    bende yükleme yaptım gelmedi müşteri hizmetleri kampanyayı henüz bilmiyor herhangi bir kayıt oluşturmadık kimsede oluşturmasın bizahmet gelirse gelir gelmezse gelmez tümden kaybetmeyelim . .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karagoz07

    kartın sözleşme metni
    Ön Ödemeli Kart ["KART"], Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ["BANKA"] tarafından sunulan bir ön ödemeli kart olup KART HAMİLİ nakit çekimlerinde ve alışverişlerinde kullanabilmek için bu karta nakit tutar yükleyebilecektir. KART ve müşteri limitleri yasal düzenlemeler çerçevesinde BANKA tarafından belirlenecektir. Yasal düzenlemeler saklı kalmak kaydıyla, KART'ın kullanım koşullarını tek taraflı olarak belirleme hakkını ve KART sözleşmesi şartlarında değişiklik yapma hakkını BANKA saklı tutar.
    KART HAMİLİ'nin, BANKA ile KART HAMİLİ arasında kurulan sözleşmenin bir örneğini düzenlenme tarihinden sonraki ilk yıl için ücretsiz olarak alma hakkı bulunmaktadır. KART HAMİLİ, Finansal Hizmetlere İlişkin Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği uyarınca akdedilen Sözleşme'ler bakımından ise Sözleşme ilişkisinin devam ettiği süre içinde herhangi bir ücret ödemeksizin kağıt üzerinde Sözleşme örneği talep edebilecektir. KART HAMİLİ, tüm KART'ların, KART numara ve şifrelerinin kullanımından doğmuş ve doğacak tüm borçlarından sorumlu olacaktır.
    KART kullanımı ile ilgili KART HAMİLİ'nin ön ödemeli kartlarla ilgili, yasal uygulamalar çerçevesinde BANKA tarafından uygulanan kimlik tespiti gereksinimlerini yerine getirmesi gerekmektedir. Ön ödemeli kart, önceden karta yüklenen tutar kadar harcama, nakit çekim, para transferi, fatura ödeme gibi yasal uygulamalar çerçevesinde ve BANKA'nın kendi kurallarınca belirlediği işlemleri yapmaya imkan veren karttır. Ön Ödemeli kartlar bir banka hesabına bağlı değildir ayrıca kredi kartlarında olduğu gibi bir kredi limiti bulunmaz.
    KART kullanımı ile ilgili KART HAMİLİ, yasal uygulamalar gereği BANKA tarafından uygulanan kimlik tespiti gereksinimlerini yerine getireceğini; BANKA şubesinde satışı yapılan KART(lar) ile BANKA şubesinde satışı yapılan KART(lar) ile, BANKA şubesi dışındaki satış kanallarından satışı yapılan KART(lar)ın kimlik tespiti süreçleri farklılaşabilecek, bu durumlarda KART(lar)'ın yine yasal uygulamalar çerçevesinde belirlenmiş limitler dahilinde KART HAMİLİ KART'ı kullanılabilecektir.
    KART'a yatırılabilecek günlük/yıllık para yatırma/ çekme limitlerine ve süresine ilişkin olarak yasal düzenlemeler ve/veya BANKA'nın kendi kuralları uyarınca ve haklı sebeplerin varlığı halinde BANKA'sınırlama getirebilecek, bunları değiştirilebilecek, söz konusu değişiklikler BANKA'nın E-Hesap Özeti, dijital kanallar (Mobil Bankacılık, İnternet Bankacılığı vb.), e-posta, ATM, telefon, kısa mesaj veya benzeri kanallar ile internet sitesinde, ilan, ihbar vs. surette duyurulmak suretiyle değiştirilebilecektir. Bu durumda KART HAMİLİ'nin sözleşmeyi fesh etme hakkı bulunmakta olup KART HAMİLİ'nin Sözleşme hükümlerinden herhangi birine uymaması, BANKA'nın hizmetlerini kötüye kullanması, KART'ın amacı dışında kullanılması, Şube, İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık ve ATM marifetiyle yapılan alışveriş, nakit çekim ve benzeri işlemler nedeniyle BANKA'nın doğrudan veya dolaylı zarara uğratılması, yasadışı bahis ve şans oyunlarıyla bağlantılı olarak para nakline aracılıkta kullanımın tespiti halinde ve/veya diğer haklı nedenlerin bulunması halinde, BANKA'nın, KART HAMİLİ'ne KART'ın kapatıldığına dair herhangi bir bildirim yapmasına gerek olmadan, işbu Sözleşmeyi feshetme ve kartı kullanıma kapatma yetkisi bulunmaktadır.
    Mevzuata uygun olmak kaydıyla, KART'ın içinde bir bakiye kalması halinde, BANKA bu tutarı KART HAMİLİ'nin varsa banka nezdindeki hesabına veya kredi kartına aktarabilecek veya KART HAMİLİ'ne nakden ödeyebilecektir. İşbu Sözleşme, taraflardan herhangi biri tarafından feshi bildirilmediği sürece devam edecektir.

    Asgari Tutar
    Azami Tutar
    Asgari Oran
    Azami Oran
    Tahsilat Periyodu
    Açıklama
    Ortak ATM'lerden Para Çekme



    %1,15
    İşlem Başına
    Ayrıca 1,04 TL maktu komisyon tahsil edilir. BSMV hariçtir.
    Ortak ATM'lerden Bakiye Sorgulama

    0,27 TL


    İşlem Başına

    BSMV hariçtir.
    Yurtdışı Diğer Banka ATM'lerinden Para Çekme

    3 USD


    İşlem Başına

    BSMV dahildir.
    Yasal düzenmeler uyarınca tahsil edilebilecek ücretler, KART'taki bakiyeden öncelikle tahsil edilebilecek olup, bakiye yeterli değil ise işlemin gerçekleştirilmeyebilecektir. İşlem anında KART HAMİLİ'nden onay alınarak gerçekleştirilen anlık işlemlere ilişkin ücretlerin dışında kalan ücretlerle ilgili olarak BANKA tarafından Bilgilendirme Formu'nda yer alan usul ve esaslar çerçevesinde bilgilendirme yapılarak bu ücretlerin değiştirilebilecektir.
    KART'ların yurt dışında kullandırılması BANKA'nın ihtiyarında olup. BANKA'nın KART'ları yurt dışında kullandırıma açması halinde, yurt dışı diğer banka ATM'lerinden para çekme ücreti tahsil edebilecektir. Bu kapsamda; KART, yurt içinde ve yurt dışında Mastercard, Visa, BKM (Bankalararası Kart Merkezi) ve ayrıca Yapı Kredi ve Yapı Kredi'nin altyapısını kullandığı/kullanacağı kurumlar aracılığıyla alışveriş, nakit çekim ve para transferinde kullanılabilir. Para birimi USD olmayan yabancı para cinsinden gerçekleştirilen işlemler ve/veya yurtdışı kaynaklı işlemler, uluslararası kart çıkaran kuruluşlar olan Visa ve MasterCard tarafından, bu kuruluşların uyguladığı dönüşüm kurları esas alınarak önce USD'ye çevrilir ve Visa'nın uyguladığı %1 komisyonu da içerecek şekilde BANKA'ya USD olarak yansıtılır. BANKA, yabancı para cinsinden gerçekleştirilen işlemlerle ilgili olarak uluslararası kart çıkaran kuruluşların talep edeceği ücretler de dahil olmak üzere, her türlü borç kaydını, hesap kayıt tarihinde bu işlemlerin BANKA'ya yansıdığı tarihten bir önceki işgünü TCMB tarafından ilan edilen kapanış TCMB döviz satış kurunun %3'e varan oranda fazlası olarak belirlenen BANKA Döviz Kuru ve kambiyo gider vergisi ile komisyonu dikkate alarak Türk Lirası'na çevirmeye ve KART'tan tahsil etmeye veya yabancı para üzerinden talebe yetkilidir. Para transfer işlemlerinde yabancı para işlemlerinde tutar, işlemin yapıldığı günden bir önceki işgünü TCMB tarafından ilan edilen kapanış TCMB Döviz Satış Kuru'nun, KART HAMİLİ'i KART'ından para gönderiyor ise %3'e varan oranda fazlası olarak, KART HAMİLİ'in KART'ına para gönderiliyor ise %3'e varan oranda azaltılması ile belirlenen BANKA Döviz Kuru'ndan Türk Lirası'na çevrilerek KART'a yansıtılır.
    BANKA KART ile ilgili yeni ücretleri ve/veya mevcut ücretlerin yıllık tüketici fiyatları endeksi (TÜFE) artış oranının 1,2 katının altındaki değişikliklerini otuz (30) gün önceden KART hareketlerinin yer aldığı E-Hesap Özeti, e-posta, ATM, telefon, kısa mesaj veya benzeri araçlar ile bildirecektir. KART HAMİLİ'nin uygulama tarihinden sonraki on beş (15) gün içinde ürünün veya hizmetin kullanımından vazgeçme hakkı bulunmaktadır. KART HAMİLİ'nin bu hakkını kullanması halinde kendisinden yeni döneme ait ek bir faiz, ücret ve/veya komisyon tahsil edilmeyecektir. Yıllık (bir takvim yılı içinde) TÜFE artış oranının 1,2 katının üzerindeki ücret değişiklikleri için KART HAMİLİ'nden ayrıca onay alınacaktır. KART HAMİLİ'nin ürün veya hizmetin kullanımıyla ilgili ücret değişikliğini kabul etmemesi durumunda, BANKA'nın bu hizmeti vermeyi durdurma hakkı saklıdır. Süreklilik arz etmeyen para çekme, bakiye sorgulama gibi anlık işlem ve hizmetlere ilişkin ücretlerde meydana gelecek ücret değişikliklerinde BANKA önceden bildirimde bulunmayacak, BANKA tarafından bu işlemlerle ilgili olarak işbu Sözleşme'nin imza tarihinden sonra meydana gelecek ücret değişikliklerinde işlemin gerçekleştirilme anında, işlemin gerçekleştirildiği alana uygun bir şekilde bilgilendirme yapılacak ve onay alınacaktır.
    KART HAMİLİ, işbu Sözleşme'nin kurulduğu tarihten itibaren on dört (14) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkı süresi Sözleşme'nin kurulduğu tarihte başlar. Ancak sözleşmenin bir örneğinin yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile MÜŞTERİ'ye verildiği tarihin sözleşmenin kurulduğu tarihten daha sonra olması durumunda, bu süre, MÜŞTERİ'nin sözleşmenin bir örneğini aldığı tarihten itibaren başlar. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin cayma hakkı süresi içinde yazılı olarak ya da kalıcı veri saklayıcısıyla BANKA'ya yöneltilmiş olması yeterlidir.
    İşbu Ön Ödemeli Kart Ürün Ön Bilgilendirme Formu, Ön Ödemeli Kart Üyelik Sözleşmesi'nin, eki ve ayrılmaz bir parçasıdır.
    KART HAMİLİ, işbu Ön Ödemeli Kart Ürün Ön Bilgilendirme Formu'nun bir nüshasını elektronik ortamda teslim aldığını kabul ve beyan eder.
    Özet geçse biri keşke. Sakıncalı bisey var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.