Şimdi Ara

world ile ev tüpü alımında 10 tl toplamda 20 tl hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

adam world kredi kartını görünce taksit ve puan kampanyası var dedi

ben de paun olanı seçtim ve ev tüpü alımında 10 tl anında yüklendi

şartlara bakınca aşağıda sayılan illerden birinde değilim

adanada aldık ve kampanyaya katılmış olduk

bilmeyenler bakabilir...

alışveriş minimum 50 tl lik olacak ve ayrı günlerdeki tüp alımına 10 toplamda 20 veriyor

YKB Kredi Kartı Kampanyası

WORLDCARD’LA EV TÜPÜ ALIMINDA 20 TL DEĞERİNDE WORLDPUAN VEYA 5 TAKSİT KAMPANYASI

Kampanya 25 Mayıs - 25 Ağustos 2015 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Yapı Kredi World Üye işyeri olan İstanbul, Niğde, Van, Elazığ, Kayseri, Aksaray, Manisa, Bilecik, Ağrı il sınırları içerisindeki Aygaz Tüplügaz, Mogaz Tüplügaz ve Lipetgaz Tüplügaz bayilerinden, farklı günlerde yapılacak tüp alışverişlerinde ilk ev tüpü alımına 10 TL, ikinci ev tüpü alımına 10 TL olmak üzere toplamda 20 TL puan hakkı kazanılacaktır. Kampanya peşin alışverişlerde geçerlidir, taksitli alışverişler kampanyaya dahil değildir. Aynı gün kampanya koşulunu sağlayan ilk işlem geçerlidir. Kampanya şartlarını uygulayan tüketicilere online olarak 20 TL puan yüklenecektir. Kampanyaya Businesscard dahildir. Banka kartı dahil değildir. Kampanyaya TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar dahil olup, Albaraka ve Anadolubank Worldcardlar dahil değildir. Kampanyada minimum alışveriş tutarı 50 TL’dir. Worldpuan ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir. Detaylı bilgi içinwww.worldcard.com.tr,www.aygaz.com.tr ve 444 4 999 numaralı telefondan Aygaz Hizmet Hattı’nı arayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aygazda tüp kaç lira ki :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_RmZ

Aygazda tüp kaç lira ki :))

https://www.aygaz.com.tr/tupgaz/fiyatlar

sitesine de baktım 69 tl hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula01 -- 8 Temmuz 2016; 23:33:39 >
  • Daha önce il ayrımı yoktu iyiydi 3 tane boş tup var sonuncusunu kullaniyorum su an izmirde dahil olsa degerlendirirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 181501

Daha önce il ayrımı yoktu iyiydi 3 tane boş tup var sonuncusunu kullaniyorum su an izmirde dahil olsa degerlendirirdim.

adana seçili illerde yok ama oldu hocam
    siz de bayiye bir sorun derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.