Şimdi Ara

WORLD CUP TR TAKIMLAR ŞAMPİYON TÜRKİYE ekrem-alici (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GkMkYn

buradan çıkaracagımız sonuç zamanında maç yapılmıcaksa diğer arkadaşların zamanını gasp etmemektir.

Sen olaya sadece zamanında maç yapnmayana müeyyide uygulanması açısından bakıyorsun ki adam son gün gelmiş psn'e de zaten. (Gana ile maç yapmasından anlaşılıyor) Ayrıca msj atmış iki gündür giremedim şu an müsaitim diye sanırım görmedin.
    Ama olayın bir de diğer takımlar yönünden değerlendirilmesi lazım. Ben niye tüm maçlarımı yaptığım için cezalandırılmış oluyorum? Avusturyaya pm attım psn msj attım zor da olsa sözleştim oynadım.
  • Cok soz hamal yüküdür. YUNUS EMRE

pm'den degil forumda var dikkat edersen adam burdayım dıo kımse yok dıye cıkıyor sonra burda suçu bana mı atcaksınız o yaptı bu yapmadı bu işleri bir kenara bırakıp 3 maçı 2 gün içinde 45 dkki ayırarak yapsayık bunca acıtasoyana örnek gösterme kendini zorla gardiyan yapmanıza gerek kalmıcaktı ha.. deseydinizki benim annem çok hasta gelemicam 45 dakikam bile yok tamam derdik başımızın üstünde yeriniz var. bundan sonra ki yapıcagımız ligde umursamaz insanları tartaklıcak gibi hitap eden kişilerden yoksun olarak ve devamlılıgı bu ligde ve diğer yaptıgım turnuvada akılda kalan kişilere pm atılıp davetiye yollıcaz.

Birtek kişiye yapılan bir haksızlık, bütün topluma yapılan bir tehdittir. Montesquieu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkMkYn

Cok soz hamal yüküdür. YUNUS EMRE

pm'den degil forumda var dikkat edersen adam burdayım dıo kımse yok dıye cıkıyor sonra burda suçu bana mı atcaksınız o yaptı bu yapmadı bu işleri bir kenara bırakıp 3 maçı 2 gün içinde 45 dkki ayırarak yapsayık bunca acıtasoyana örnek gösterme kendini zorla gardiyan yapmanıza gerek kalmıcaktı ha.. deseydinizki benim annem çok hasta gelemicam 45 dakikam bile yok tamam derdik başımızın üstünde yeriniz var. bundan sonra ki yapıcagımız ligde umursamaz insanları tartaklıcak gibi hitap eden kişilerden yoksun olarak ve devamlılıgı bu ligde ve diğer yaptıgım turnuvada akılda kalan kişilere pm atılıp davetiye yollıcaz.

Birtek kişiye yapılan bir haksızlık, bütün topluma yapılan bir tehdittir. Montesquieu

Hocam açıkçası dediklerinden hiçbir şey anlamadım kusura bakma. Sanırım sen karıştırdın ben avusturya değil hırvatistanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _HollowMan_

Reox35 macımız seninle hocam gece 22 & 22:30 gibi girerim psnye yaparız maçımızı uygun olursan

Tamam o saatler banada uygun 10 dan sonra yaparız.Sanırım psnde ekliydin demi hocam
  • benim rakip kim bu arada? baya bi karışmış ortalık pek fazla bakamıyom..

rakibim; akşam belli aralıklarla psn'deyim
  • bugün bitsin maçlar arkadaşlar karışıklık oluyor en iyisi katı kurallar bugün oynanmıyanlar. iptal olup geri kalan takımlar yoluna devam eder bu gecikmeler yüzünden gereksiz tartışmalar çıkıyor eylence yerine zehire dönüyor.
  • çek cumhuriyeti 0-1 kamerun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Reox35 macımız seninle hocam gece 22 & 22:30 gibi girerim psnye yaparız maçımızı uygun olursan

Tamam o saatler banada uygun 10 dan sonra yaparız.Sanırım psnde ekliydin demi hocam

Evet ekliyim hocam.Ben şimdi giriyorum psnye sende uygun olunca yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HollowMan_ -- 27 Mayıs 2010; 21:13:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Evet ekliyim hocam.Ben şimdi giriyorum psnye sende uygun olunca yapalım

11 gibi gelirim hocam

• hadi beyler bitirin bu aksamda yarin baslasin su lig

surda 2-3 maciniz kaldi, 1 saatinizi almaz

turnuva sahibi hocam beni mutlaka yaz lige sana zahmet..
  • tamam sen garantisin zaten herşey daha zevkli oyunlar için
  • hocam beni de kesin yaz lige. şimdi konuyu açtığında hemen göremem dolar molar açıkta kalmayalım
  • tabiki burda ve daha önceden devamlılıgı olan arkadaşlara pm atıcam zaten saygılar.
  • Evet bir yarı finalist daha belli oldu.Nijerya gümbür gümbür geliyor

Nijerya 3-1 Gana

Teşekkürler dostum güzel maçtı
  • Gerçekten güzel bir maç oldu teşekkürler.Tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HollowMan_ -- 27 Mayıs 2010; 22:48:03 >
  • Türkiye 2 - 0 Kamerun

İlk finalist belli oldu. Bakalım finalde rakibim kim olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Türkiye 2 - 0 Kamerun

İlk finalist belli oldu. Bakalım finalde rakibim kim olucak

Çeyrek final maçlarının süresi bittikten sonra yarı final maçlarına geçilir.Sen nasıl kafana göre yapıyorsun?
  • parauay ve norveçin ilgisizliginden dolayı finale çıkamamışlardır

FİNAL TÜRKİYE - NİJERYA
  • Yahu hem aksamasın hemen hızlı hızlı bitirelim deniyo sonra niye erken oynadınız deniyo gerçekten ilginç Bugün çeyrek final maçını gündüz erken saatlerde yaptık yarı final rakibimde online iken aradan çıkardık işte. Yapmayıp bekletseydik daha mı iyidi. Her neyse Final Türkiye - Nijerya yarın pm leşir maçı yaparız
  • LİG YARIN İTİBARİYLE FORUMA EKLENİYOR BURDA DEVAMLILIGI OLAN ARKADAŞLAR PM ATABİLİRLERSE EKLEMEYE HAZIRIM BU SEFER İŞE TECRÜBE VE KATI KURALLARLA ATEŞLİ BİR LİG BİZİ BEKLİYOR YİNE ORTA TAKIMLARLA ALEV TOPUNA DÖNÜŞECEGİZ
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.