Şimdi Ara

World Card Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    World Card'a başvuru yapmıştım. Bugün extresi geldi. extreden önce kartın gelmesi gerekmiyor mu?

edit:
    kart halen ulaşmadı bana.
    bir soru daha soracağım. şimdi bu kartın senelik ücretini ne zaman alacaklar? ben başvuru yaparken ilk sene ücret alınmayacağını söylemişlerdi bu doğru mu? eğer doğru değilse bu yapı kredi bankası çok uyanık. kart bana ulaşmadan ekstresi geliyor... yani ben kullanmadığım birşey için bir bakıma aidat ödeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 2 Aralık 2010; 17:41:48 >

• demek ki kart onaylanmış,hesap kesim tarihide geçtiğimiz yakın günlerdeymiş.
    kartının şubeye gelmesini mi ? yoksa eve gelmesini mi istemiştin? Büyük ihtimal kuryede dagıtımda gözüküyordur.9günlük kurban bayramı dolayısıyla biraz aksama yaşandı bu ay.
  • kartının durumunu bankayı arayıp sormalısın bence büyük ihtimal kuryededir.Bu arada öğrenci misin,çalışıyor musun öğrenciysen ne öğrencisisin?Bende başvurmayı düşünüyorum da.
  • play word carda ögrencilerimiz başvuruyor. ilk yıl ücretsiz,ikinci yıl 10tl yıllık ücreti var.
    açılış limiti 500..
    ikametgah,ögrenci belgesi ile gidin
  • hesap kesim tarihi 17 kasım yazıyor. son ödeme tarihide 29 kasım. burda ptt çok hızlı çalışır örnekte görüldüğü gibi.
    kartın eve veya şubeye gelmesi konusunda birşey sormadılar. şubede midir şuan?
    @kronik10.5
    öğrenci değilim.
  • 29 kasım ödeme tarihli ekstre yeni geliyor vay be :)) iyi ki yaptığınız alışverişiniz yok.
    size sormaları gerekiyordu kartı gönderim konusunda,şubeye telefon açıp ögrenebilirsiniz.veya şubeye gidip danışabilirsiniz.Bayramdan önce başvuru yapmışsanız,büyük ihtimalle gelmiştir.gelmesi halinde size haberde vermeleri gerekiyordu.
  • ekstre konusunda en iyi yol e-posta ile almak tabiki internet kullanıcıları için hesap kesiminden 2-3 gün sonra geliyor maile kartı düzenli takip etmeyen biri için postayı beklemek biraz sakıncalı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

ekstre konusunda en iyi yol e-posta ile almak tabiki internet kullanıcıları için hesap kesiminden 2-3 gün sonra geliyor maile kartı düzenli takip etmeyen biri için postayı beklemek biraz sakıncalı olabilir.

atm den e-ekstre talebinde bulunabiliyor muyuz?

yoksa müşteri hizmetleri ile görüşmemmi gerekli
  • Mechatronik ben işbankası kullanıyorum olmuyor şimdi baktım world card için e-ekstre talimatının nasıl olacağı aşağıdaki linkte yazıyor

http://www.worldcard.com.tr/worldu-taniyin/world-talimatlari/default.aspx#e-hesap-ozeti
  • kart halen ulaşmadı bana.
    bir soru daha soracağım. şimdi bu kartın senelik ücretini ne zaman alacaklar? ben başvuru yaparken ilk sene ücret alınmayacağını söylemişlerdi bu doğru mu? eğer doğru değilse bu yapı kredi bankası çok uyanık. kart bana ulaşmadan ekstresi geliyor... yani ben kullanmadığım birşey için bir bakıma aidat ödeyeceğim.
  • ilk yıl ücreti yok bir dahaki yıl kart aidatı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

ilk yıl ücreti yok bir dahaki yıl kart aidatı gelir.

bu bankalar çok uyanık yahu. ilk yıl dedikleri kartın veriliş senesi olarak alırlarsa yani 2010 olur o, 2011 ocakta da hemen almasınlar kart ücretini?
  • valla iş bankası ve deniz bank paso bonus var bende ve kart ücreti yok tabi öğrenci olduğum için.

Yalnız normal world card aldıysanız onda ilk yıl aidat vardır.Bu da yaptığınız ilk harcamada ekstrenize yansıtılır.Ben ilk yıl kart ücreti yok derken world card play den bahsetmiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.