Bildirim
world belgesini resim yapmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardel world die bi belge yok. word die bi belge var. öğrenmiş ol bu arada.. tek sayfa ise ve görülmesi gereken alanlar ekrana sığıyorsa print screen e bas. ve paint yada benzer bi programda düzenledikten sonra .jpg olarak kaydet.. -
quote:
Orjinalden alıntı: WILLIAMs
kardel world die bi belge yok. word die bi belge var. öğrenmiş ol bu arada.. tek sayfa ise ve görülmesi gereken alanlar ekrana sığıyorsa print screen e bas. ve paint yada benzer bi programda düzenledikten sonra .jpg olarak kaydet..
Word diye bir belge de yok.Word bir program adı. -
birbirinize laf çakmak yerine bilmiyorum diyebilirsiniz.
bana da çok lazım bu .doc yada .docx belgesini .jpg yada benzeri bir resim formatında kaydetmek var mı bir fikri olan ??
umarım cins üyeler içinde yeterince doğru bir anlatım olmuştur..
çok sakat var !!! -
Bilmem artık gerek kalmış mıdır ama şu siteye bi bakın. Site İngilizce ama resimle anlatmışlar temel olarak. Yapamazsanız adım adım söylerim.
BURADAN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X