Şimdi Ara

Worksheet İndirme Sitesi Yaptırmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir İngilizce öğretmeniyim. Bu sitedeki ilk başlığım. Bir web sitesi yaptırmak istiyorum. Bunu söylemek için doğru başlıkta mıyım onu da bilmiyorum. Bir hata varsa lütfen uyarın. Buraya bir arkadaşın tavsiyesiyle üye oldum, bana burada iyi web tasarımcılar bulabileceğimi söyledi. Lafı çok uzatmadan nasıl bir şey istediğimi anlatayım.

Sitenin içeriği hem İngilizce öğretmenlerine hem de İngilizce öğrenmek isteyen öğrencilere hitap edecek.
    İngilizce öğretmenlerine hitap edecek olan kısımda:
    Ana okulu, 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Sınıf (TEOG), Lise 1, 2, 3, 4. YDS, LYS, TOEFL, IELTS, KPDS, İş İngilizcesi, Genel İngilizce bölümleri olacak. İçeriği ben kendi arşivimden hazırlayacağım. Her bölüme ekleyeceğim dosyanın yanında PDF veya Word şeklinde İndir butonu olacak ve tek tıkla ücretsiz indirilebilecek. Ayrıca her konu içinde kullanıcıların dosya ekleyip içerik sağlayabilecekleri bir buton olacak ve bu dosyalar editör (şimdilik ben) kontrolünden geçtikten sonra arşive eklenecek.
    Öğrencilere hitap edecek olan kısımda:
    İngilizce'de en çok zorlanılan konular olacak. Bu konulara tıklandığında önce konu anlatım yazısı çıkacak. Konu anlatım metninin sonunda o konuyla ilgili aktivite linki olacak. Aktiviteler boşluk doldurma, çoktan seçmeli, eşleştirme, kaydırıp bırakma vs şeklinde olacak ve her aktivitenin yanında "Check" veya "Try Again" butonları olacak. Aynı zamanda bu aktiviteler de word ve PDF olarak ücretsiz indirilebilecek.

Siteye ilerleyen zamanlarda konu anlatım videoları da yüklemek istiyorum. Bu şimdilik sadece bir düşünce olarak var ama hayata geçtiğinde sitemde olsun isterim.

Tüm bunları hem kendi arşivimi bir araya getirebileceğim hem de öğrencilerime tavsiye edebileceğim bir site olsun diye yapıyorum. Sitenin bana olan getirisi ise reklamlar olacak.

Bu siteyi düşünürken ilham aldığım site bu (perfect-english-grammar.com), ilgilenenler nasıl bir şey istediğimi biraz daha iyi anlamak için lütfen incelesin. Çok acil bir proje değildir. Zaman konusunda esnekliğe sahibim. Yeter ki istediğim elime geçsin ve tatmin edici bir iş çıksın ortaya. Fiyatta anlaşılır.

İlgilenen arkadaşlardan geri dönüş bekliyorum.
    Şimdiden çok teşekkürler.

• ELT content management sistem arıyorsunuz anladığım kadarıyla ?
  • evet, site olabildiğine basit olmalı. en çok dikkat ettiğim şey bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyselsade

evet, site olabildiğine basit olmalı. en çok dikkat ettiğim şey bu.

Yukarıda anlattığınız özelliklerde bir projem var şu anda. Yakın zamanda canlıya alacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.