Şimdi Ara

Work And Travel | J1 Vizesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 1.5 ay sonra vize görüşmem var, çok bilgi kalabalıklığı oldu. Kimi ingilicene bakmıyorlar not ortalaman önemli ve güleryüzlü ol diyor, kimileri vize verecekleri kişileri önceden zaten belirliyorlar 30sn de bitiyor görüşme diyor, kimileri ise ingilizcen intermediate altıysa vize alamazsın diyor..

    Acentamla speaking testi sonucu seviyem Pre-İntermediate çıktı. Genel olarak bu seviyede birisinin vize alması ihtimali nedir acaba?



  • pre yeterli ama not ortalaması konusunun bende cok dusunuyorum herkese bakıyorlarmı acaba
  • Hocam atıyorum neden amerikaya gitmek istiyorsun dediklerinde sadece ingilizcemi geliştirmek istiyorum demek vs yetiyor mu yoksa 3-4 cümle mi kurmam lazım?

    Not ortalamam 2.18 ama yine de korkuyorum pre intermediate olduğum için umarım vize çıkar ama şirketler en az intermediate istediklerini söylüyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loreng

    Hocam atıyorum neden amerikaya gitmek istiyorsun dediklerinde sadece ingilizcemi geliştirmek istiyorum demek vs yetiyor mu yoksa 3-4 cümle mi kurmam lazım?

    Not ortalamam 2.18 ama yine de korkuyorum pre intermediate olduğum için umarım vize çıkar ama şirketler en az intermediate istediklerini söylüyorlar.

    cok vasat ingilizcesi olanlarıda gordum wat yapan ama ingizlcemi gelistirmek istiyorum deme sakın ki genelde de sormazlar neden gidiyorsun diye.
  • Şuanda 2 arkadaşım girdi sorulan sorular

    Amerikaya neden gitmek istiyorsun
    Orada hangi eyalete gideceksin ve mesleğin ne
    Baban annen ne iş yapıyor
    Hangi okuldasın vs gibi sorular gelmiş

    Bizim amacımız oranın kültürünü öğrenmek ve ingilizce öğrenmek gibi cevaplar çok yaygın buna istinaden ingilizcemi geliştirmek istiyorum demek mantıklı olmaz mı?

    Ayrıca merak ettiğim bir şey daha var; mesela 5 soru sordu 1 tanesini hiç anlamadım diyelim direk red mi geliyor yoksa başka soru sorup 1-2 hak daha veriyorlar mı? Daha önceden tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.