Şimdi Ara

wordpress ve google arama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Aylar önce blogspot'tan wordpress'e geçtim, biraz daha profesyonel olsun, tasarımı güzel olsun diye. Ücretsiz versiyonunu kullanıyorum. İlk geçiş yaptığımda google aramalarında eskisi gibi blog'um gözükmüyordu webmasters'a sitemi verdikten birkaç ay sonra google aramalarında blogum eskisi gibi çıkmaya başladı. Ama bugün bir problem fark ettim. Google'a 'kartoffelpuffer tarif' yazdığımda (https://www.google.com.tr/search?q=kartoffelpuffer+tarif&rlz=1C5CHFA_enSI721SI721&oq=karto&aqs=chrome.0.69i59j69i60j69i57j0l3.1752j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8) çıkan 4. site benim blogum ama tıkladığımda içerik bulunamadı hatası ile karşılaşıyorum. (https://marstakucukbiroda.wordpress.com/category/kartoffelpuffer-tarifi/)

    Benzer başka bir şey 'la foule ankara' yazınca da çıkıyor. 5. site benim blogum (https://www.google.com.tr/search?q=la+foule+ankara&rlz=1C5CHFA_enSI721SI721&oq=la+foul&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0l3j69i60.1374j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8) ama tıklayınca bunda da anasayfaya yönlendiriyor.

    Wordpress ve websitesi programlama dillerinden vs. hiç anlamıyorum epeydir bunu çözmeye çalışıyorum ancak bir türlü çözüm bulamadım. En sonunda blogspot'a dönüş yapacağım böyle giderse, wordpress beni epey zorluyor. Yardımcı olabilecek varsa çooook sevinirim.







  • kartoffelpuffer tarif bunu kategori olarak eklemişsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .wordpress.com ya da blogspot.com uzantılı blog ile yapabilecekleriniz sınırlı neden marstakucukbiroda.net ya da .com uzantılı kendi sahibi olduğunuz bir site yapmıyorsunuz. Eğer ücretinin çok olacağını düşünüyorsanız şu adresten uygun fiyata domain+hosting alabilirsiniz. (Yaklaşık 80-90 tl) Bu konuda bilgim yok diyorsanız kurulum aşamasında yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.