Şimdi Ara

Wordpress Toplu Düzenleme Eklentisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 haftadır wordpress'te onlarca eklenti inceledim ya ben aramayı beceremedim yada bu işte başka bir var.aradığım eklenti çok basit birşey aslında Yazılar kısmındaki alanları Hızlı düzenleme kısmından başlık içerik gibi hatta temama ait özel kısımlarında düzenlenmesini hızlıca yapmak istiyorum.bununla ilgili tek bir eklenti buldum o da WP SHEED EDİTOR çok pahalı ve kendi temamdaki özel alanlar da çalışıp çalışmadığından emin olamadığım için satın almadım.

aslında özet olarak yapmak istediğim şu 70 bin yakın sayfam var bu sayfaların içerik,öne çıkan resim, detaylı açıklama kısmı,temama ait özel alanlar topluca tek tek düzenleye girmeden hızlıca düzenlemek istiyorum.yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum.
    https://wordpress.org/plugins/wp-sheet-editor-bulk-spreadsheet-editor-for-posts-and-pages/
    üstteki linkteki eklentiyi inceleyin aslında yapmak istediğim tam anlamı ile bu hızlı düzenlemek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agasar_ts61 -- 17 Aralık 2017; 20:53:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.