Şimdi Ara

Wordpress tema kaydetme yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wordpress' e yeni başlayan birisi olarak tema üzerinde yaptığım değişiklikleri nasıl bir başka bilgisayara atabilirim. Yani DMS adlı bir tema kullanıyorum yönetim paneli vs. var güzel kullanışlı bir tema. Ben işyerinde bunun üzerinde değişiklikler yaptım ve evde devam etmek üzere usb içerisine attım. Fakat evde açtığım zaman DMS teması tamamen sıfır halde çıktı karşıma. Hiç değişiklik yapılmamış gibi.

wordpress/wp-content/themes/dms bu adres yolundaki dms klasörünü kopyalamıştım. Fakat olmadı. Wampserver kullanıyorum ve localhost üzerinde çalışıyorum. Evdeki bağlantı bilgilerim ile işyerindekiler farklı bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P@ntera -- 21 Şubat 2014; 15:16:43 >

• Arkadaşlar birisi yardımcı olabilirse çok memnun olurum. İşyerinde yaptığım wordpress çalışmamı evde nasıl devam ettiririm. Nereden neyi alıp bellek ile taşımam gerekiyor ?
  • Merhaba;

tekrar wordpress kurulumu yapıp temayı değişiklik yaptığınız haliyle themes klasörüne kopyalayın, yönetim panelinden ana sayfa ayarlarını yaptıktan sonra kullanabilirsiniz, yada içe aktar seçeneğiyle taşıma yapabilirsiniz.

Hosting, tema ve kurulum konusunda ihtiyaç duyarsanız ücretli olarak hizmet verebilirim.

Saygılarımla.
  • Bilgi için teşekkür ederim, şuan öğrenme aşamasında olduğum için herhangi bir destek ihtiyacım yalnızca bilgiden yana var. Onu da sağladığınız için tekrar sağolun evde denicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wordpress tema
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.