Şimdi Ara

Wordpress Tek parça izle - Vk izle gibi Seçenek ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Film sitemde ogmovie2 kullanıyorum ama 1. seçenek ve 2. seçenek gibi sıralanıyor filmler. Bunları ben elimle yazmak istiyorum. Tek parça izle, Vk izle, 720p izle gibi.
    Posttab eklentisini denedim ama posttab eklentisinde diğer taba geçince video durmuyor ses kesilmiyor. Kötü bir görüntü çıkıyor ortaya. Bu doğrultuda öneri ve çözümlerinizi bekliyorum... Şimdiden teşekkür ederim...

Özel alan harici bir yöntem bekliyorum

bunları denedim arkadaslar ozelliklede su kodu

PHP- Kodu:
    <?php
    $part_separator = ($_SERVER['REQUEST_URI']);
    $part_separator = explode('.html/',$part_separator);
    $ps= $part_separator[1];
    ?>

<?php $alt1 = get_post_meta($post->ID,'tek',true); $alt2 = get_post_meta($post->ID,'divxstage',true); $alt3 = get_post_meta($post->ID,'movshare',true); if($alt1!='' or $alt2!='' or $alt3!='')
    {
    if($alt1!='') { echo ($ps == '10' ? '<ul><li class="pagelink-active">Tek Parça</li></ul>' : '<ul><li class="pagelink"><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=71339057&url='.get_permalink().'/10" data-href="'.get_permalink().'/10">Tek Parça</a></li></ul>'); }
    if($alt2!='') { echo ($ps == '16' ? '<ul><li class="pagelink-active">Divxstage</li></ul>' : '<ul><li class="pagelink"><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=71339057&url='.get_permalink().'/16" data-href="'.get_permalink().'/16">Divxstage</a></li></ul>'); }
    if($alt3!='') { echo ($ps == '17' ? '<ul><li class="pagelink-active">Movshare</li></ul>' : '<ul><li class="pagelink"><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=71339057&url='.get_permalink().'/17" data-href="'.get_permalink().'/17">Movshare</a></li></ul>'); }
    }
    ?>
    denedim ozel alan ile ekliyor bu.

benim istediğim <!--nextpage--> tarzı kendim isim vermek a yazarsam a b yazarsam b yazıcak orada diger filmlere zarar veriyor diger turlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.