Şimdi Ara

Wordpress hakkında yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yanlış yere açtıysam eğer özür dilerim.
    Hayvanlar ile ilgili bir projem var, ancak kategori konusunda sıkıntı oldu. örnek vermem gerekirse;
    Normal wordpress temalarında kategori ile birlikte 3 başlık oluşturulabiliyor. sürüngenler>>yılanlar>>pitonlar gibi ancak benim;
    Sürüngenler>>yılanlar>>yılan aileleri>>yılan türleri gibi bir ketegori dizilimine ihtiyacım var. bunlara tıklandığında, örneğin sürüngenlere tıklandığında yine html bir sayfa açılması ve orada sürüngenlerle ilgili bilgi vermem gerek.
    Yazılım konusundan hiç anlamıyorum, bunu wordpress ile yapabilir miyim? Adobe Muse programına baktım ama öğrenmek ve siteyi yapmam arasında çok uzun zaman geçecek. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim

• Hocam tüm web site işleriniz için yardımcı olabilirim. Makul bir fiyata size Wordpress alt yapısı ile istediniz bu siteyi kurar anahtar teslim sunarım.

530 285 70 55 (W.appdan yazabilirsiniz. )

• Muse a hiç gerek yok. Bu işi yapan wordpress eklentileri mevcut. Sayfa içinde sayfa olarak eklentiler yapıyor her şeyi. Biraz kurcala bulursun. Başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xinglyan X kullanıcısına yanıt
    Eğer öyle bir eklenti varsa işim cidden çok kolaylaşır.. eklentinin ismini biliyor musunuz acaba?
  • yok hocam sağ ol kendim yapacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.