Şimdi Ara

Wordpress den anlayan bakabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok basit bir wordpress sitesi yapmam lazım. Sitenin girişinde bir üye girişi olacak ve girişten sonra hemen başka bir siteye yönlendirecek. Tek işlevi bu olacak. Kayıt olunamayan sadece benim üye ekleyebileceğim bir sistem olması lazım. Çok acil desteklerinizi bekliyorum teşekkürler.

• Selamun Aleyküm, bunu neden wp ile istiyorsunuz?
    bunu en basit özel bir yazılm ile yapabilirsiniz.
    wp den böyle bir eklenti bulmaya çalışmak daha zahmetli bir iş olacağı kanaatindeyim.
  • Isterseniz php ile yapabilirim hocam. Ulasin skype adresin colakseyfettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumu açıklayayım. Normalde site yapımı ile ilgili bir bilgim yok kod bilgisi olarak. Okulda Adobe Muse öğrenmiştik. Kuzenimin çalıştığı şirket için bir site tasarlamam gerekti Muse'dan yaptım bende. Şirket içi bir hareketlilik olması için bir şeyler düzenlenecek. Fakat şirket rakip firmaların bu etkinlikleri görmesini istemiyor. Bunun için holding çalışanlarının kayıt olup kendi kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yapabilecekleri bir sistem yapmak istedik. Bu sistemi kurmak için bütün siteyi php ile kodlamak gerek diye düşündüm. Bende şifrelenmesi gerek siteye girmek için ilk önce wp kurulu üye girişi gereken siteye yönlenecek giriş yapılacak, giriş yapıldıktan sonra şifreli sayfaya yönlenecek. Bir nevi yamalı şifreleme :) Olay bundan ibaret. Buna bir çözüm öneriniz var mıdır?

ThuqZ_LiFe bu olaya nasıl bir php uydurabilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AutoCad bilen biri bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    lorem ipsum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.