Şimdi Ara

wordpress deki php kodlari nasil pc de editleyebiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

wordpress de pluginler var, temalar var

lakin bu temalari bilgisayarimda nasil editleyebilirim ?

mesela get_header() hatasi veriyor pcde phpeditor programi ile calistirdigimda

lakin wordpresse atinca calisiyor hatasiz

ben asp.net ciyim ama wordpress dikkatimi cekti ve bir cok php temasi var.

tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThuqZ_LiFe

DreamWeaver Yada Notepad++ kullanabilirsiniz.

tesekkurler

lakin compile ederken hata alamamin sebebi nedir ?

wordpresse atinca ayni sayfa calisiyor :S

wordpressin bir tur fonksiyonu mu get header () yani benim pcimde calistirmam icin emulator mu gerekli ?

tesekkurler.
  • FTP programı ile kullanarak dosyaya sağ tıkla -> düzenle ile gerekli değişiklik yapılıp kaydedilir. Program siteye geri ototmatik yükler. En azından SmartFTP + Notepad++ ikilisi bu işi iyi yapıyor. Daha hızlı olması için yerel ağda çalışmak gerekir tabi. Wordpress için tema editörü vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ancak o da pek kullanışlı değildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İstikbal
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LaBeNs__

Hızlı çalıştırmak için xampp gibi bir program ile localhost kurman ve onun üzerinde çalıştırman gerekli

onu denedim ama kuramadim

hatta wordpress icin eklenti indirtti bana

ama calismiyor :S

Orijinalden alıntı: cinobilly

quote:

Orijinalden alıntı: __LaBeNs__

Hızlı çalıştırmak için xampp gibi bir program ile localhost kurman ve onun üzerinde çalıştırman gerekli

onu denedim ama kuramadim

hatta wordpress icin eklenti indirtti bana

ama calismiyor :S

Xampp yaz google'a indir programı link paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden paylaşamıyorum. zaten .net'ciymişsin kolay bulursun, harici olarak hiç birşey indirmene gerek yok kurulumu yap kurduğun yere girip httdocs klasörüne wordpress sitesinden indirdiğin dosyaları ekle ama öncelikle httdocs klasörünün içi doluysa boşalt

Sonra xampp control manager programını çalıştır apache ve mysql için start ver he bu arada Skype onlara start vermeni engelleyebilir skype kullanıyorsan çıkış yap start ver sonra tekrar açarsın

sonrası senin yeteneğine kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle bilgisayarında bir localhost oluşturman gerekli, tahminimce sende IIS kuruludur, bu sebeple belki biraz uğraştırıri php script i ııs de çalışabilir hale getirip wp yi sql e bağlaman gerekli.
    Ama yok ben IIS kullanmıyorum yada sanal makinede yazarım dersen,
    wamp server de indirip kullanabilirsin, kurulum gerektirir ama wp joomla gibi hazır scriptler için biçilmiş kaftandır.

editlemek için visualstudio nun eklentileri var diye biliyorum php için, yada sublime text, Notepad++ , normal not defteri herhangi bir text editör ile php yazabilirsin, uzantısını php olarak kaydettikten sonra sorun çıkartmaz..
    get_header() wp de bir fonksiyon dur header metalarının boş olduğunu söylüyor da olabilir ama tabi sende şu an php çalışıyormu çalışıyorsa ne durumda bilemediğimden şu sebeptendir diyemem..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.