Arkadaşlar wordpress'de blog açamıyorum birisi anlatabilir mi?
Blog derken açıklarmısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
wordpress'in sayfasına girdikten sonra sağ üst köşeden login oluyorsun. Bir hesabın yoksa yeni bir hesap açıyosun. Alan adına para vermek istemiyorsan .wordpress.com şeklinde domain alıp siteni açıyosun.
kardeş hiç bilgin yokmu database açıcan databse isim ve kullanıcı adını gircen sonraki sayfa admin şifre mail giriyon bu kadar. ama boşa verme word e blogger aç domain yönlendir host sıkıntısı olmaz.
ben hep domain + host alarak yapmışımdır ve memlundum şimdi forum sitesi kurdum ama çok kolay bi iştir google a yada yandex e yaz çıkar resimli anlatımlar
1inci alternatif: Wordpress.COM (dikkat uzantısı COM) Buradan bedava 2 dakikada bir blog açabilirsin. En kolayı budur.
2nci alternatif: Wordpress.ORG (dikkat uzantısı ORG) Buradan da yine bir blog açman mümkün fakat önce bir "domain" satın alacaksın. Sonra bir "hosting" satın alacaksın. Bunları aldıktan sonra Wordpress.corg'dan Wordpress yazılımını kuracaksın.
Eğer hiç bilgin yoksa birinci alternatiften başla.
Ama destek alabilir ve para harcayabilirsen ikinci alternatif daha havalı bir sonuç verir.