Şimdi Ara

-WORDPRESS-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wordpress yeni sürümü çıktı. Fakat ben bu konularda yeniyim nasıl wordpress güncellerim ekranda hiç wordpress yeni sürümü geldi diye bir şey çıkmıyor. Bu wordpress güncellemiyeceğim anlamına mı gelir. Hiçbir eklenti falan kurmadım. Bana bir eklenti ve wordpress hangi sürümünü kullandığımı nasıl öğrenebilirim. (Hangi sürüm olduğunu biliyorum ama panelde nasıl görebiliriz.)

• Wordpress kullanan yok mu?
  • WP Admin panelinde hangi sürümde olduğunu görebilrsin, 3 ün üzerinde bir sürüme sahipsen güncellemene gerek yok.
    Eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa...
    Bırak uçsun!
  • PCnet dergisi al bu ay videolu wordpress eğitimi veriyo gerçekten çok güzel bende başladım öğrenmeye
  • Ooops, özür dilerim galiba siz WordPress'in hostunda kullanıyorsunuz blog'u. Ben kendi hostunuzdadır-dan hareket etmiştim.

wordpress güncelleme
    Evet bende almayı planlıyordum. Fakat pc net chıp gibi dergileri kötülediler. Bir araştırma yapmıştı iki dergiden biri ve en iyi dokunmatik telefon olarak n?kia'nın bir modelini seçmişlerden ondan sonra almadım. Ama eğitim videoları güzel diyorsan. Sadece eğitim videosu için alırım.

@seboist64
    Evet wordpress hostunu kullanıyorum galiba. Peki wordpress hostunu kullanmam her hangi bir sorun teşkil eder mi? Sitem iki koşuldada yayınlanıyor. Sadece şimdilik amatör biri olduğum için host almadım. Senin siten galiba wordpressle yapılmış. Web tasarım konusunda bilgilisin galiba sizce host almalımıyım yoksa işi biraz ilerletip mi alayım artıları ve eksileri nelerdir. Birde host alana kadar alan adını değiştimek daha mantıklı geliyor.

@garintsi
    Sitenizdeki bilgileri daha önce okumuştum. Teşekkürler.

Host veya alan adı almalımıyım. Bir yardım edin.

• Bir artısının size neler getireceğini bilemem, bu kullanıcının gereksinimine kalmış birşey. Ama hosting kendinizin olursa rahat olursunuz, istediğiniz blog scriptini kurar kaldırırsınız, alanda sıkıntı yaşamazsınız (Wordpress ne kadar alan veriyor bilmiyorum), hatta bir de domain alırsanız kafanız rahat olur. Ne reklamdır ne uzun isimdir uğraşmazsınız. Birde bu iş biraz merak alanı, örenğin ben blog tutmaktan çok bu işlerle uğraşmayı seviyorum, devamlı script editler uğraşır sonrada bir çırpıda silerim Eğer sizde meraklıyım uğraşmak isterim derseniz ücretsiz ama en az ücretliler kadar kaliteli hizmet veren bir host alın, wordpress scriptinizi kurun. Tabi bunun için ftp, MySql, database oluşturma, kurulum gibi aşamaları böyle kısaca bir paragrafta değilde yaşayarak adım adım deneyimleyin. Eğer o aşamada sardıysa tamamdır

• co.tv diye bir siteden alan adı aldım host olmadan bu alan adını kendi siteme yönlendirebilir miyim.

PCnet dergisini aldım. Kötülemek gibi oluyor benim yaptığım ama adamlar internetde bulunan dersleri bir CD içine yerleştirip insanlara kakalıyorlar. Bu blogdan videoları indire bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Look At Me -- 11 Ağustos 2010; 11:14:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Arkadaşlar wordpress yeni sürümü çıktı. Fakat ben bu konularda yeniyim nasıl wordpress güncellerim ekranda hiç wordpress yeni sürümü geldi diye bir şey çıkmıyor. Bu wordpress güncellemiyeceğim anlamına mı gelir. Hiçbir eklenti falan kurmadım. Bana bir eklenti ve wordpress hangi sürümünü kullandığımı nasıl öğrenebilirim. (Hangi sürüm olduğunu biliyorum ama panelde nasıl görebiliriz.)

Arkadaşım Panelin Üst Kısmında Gözüküyor Ama Daha Türkçe Versiyonu Çıkmadı Yeni Sürümün. Acele Etme Çıkınca Haberleşiriz

Bu eğitim seti ile wordpress blogunuzu kurabilecek ve web dünyasına ilk adımınızı atabileceksiniz.Toplam 31 video’dan oluşan dolu dolu bir içerik.Eğitim seti aşağıdaki konuları kapsamaktadır tamamı Türkçe anlatım ve HD görüntü kalitesindedir.

* Ders 1 – Türkçe WordPress İndirilmesi
    * Ders 2 – Veritabanı ve Veritabanı Kullanıcısının Oluşturulması
    * Ders 3 – Wp-config Dosyasının Hazırlanması
    * Ders 4 – FTP Programı ayarları ve Dosyaların Yüklenmesi
    * Ders 5 – WordPress Kurulumu ve İlk Ayarlar
    * Ders 6 – Profil ve Kişisel Tercihlerin Düzenlenmesi
    * Ders 7 – Genel Ayarların Düzenlenmesi
    * Ders 8 – Varsayılan Yazı ve Yorumların Düzenlenmesi
    * Ders 9 – Kalıcı Bağlantı Ayarları – SEO Çalışması
    * Ders 10 – Örnek Tema Yüklenmesi ve Basit Çeviri Çalışması
    * Ders 11 – Yönetim Paneli Üst Kısım
    * Ders 12 – WordPress Başlangıç Sayfası
    * Ders 13 – Yeni Yazı Eklemek
    * Ders 14 – Yazılarla Çalışmak
    * Ders 15 – Yazı Etiketleri ile SEO Çalışması
    * Ders 16 – Kategorilerle Çalışmak
    * Ders 17 – Temayı Değiştirmek ve Sayfa Düzenlemek
    * Ders 18 – Google Analiz Kodlarını Sayfaya Yerleştirmek
    * Ders 19 – Google Analiz Düzenlemesi
    * Ders 20 – Tema Logosunu Değiştirme ve Favori İcon Ekleme
    * Ders 21 – Bağlantılarla Çalışmak
    * Ders 22 – Sayfalarla Çalışmak
    * Ders 23 – Kullanıcılar ve Yazarlar
    * Ders 24 – Kullanıcılarla Çalışmak
    * Ders 25 – Tema Bileşenleri ile Çalışmak
    * Ders 26 – Anatemplate Sayfasının Türkçeleştirimesi
    * Ders 27 – Footer ve 404 Sayfalarının Türkçeleştirilmesi
    * Ders 28 – Arama Sayfalarının Türkçeleştirilmesi
    * Ders 29 – Sayfa Şablonu – Tekil Yazı ve Tema Fonksiyonlarının Türkçeleştirilmesi
    * Ders 30 – Yan Menülerin Türkçeleştirilmesi
    * Ders 31 – Yorumlar Sayfasının Türkçeleştirilmesi

http://hotfile.com/dl/71704261/1d3b7a4/Wordpress_Seti_gameuploader.part1.rar.html
    http://hotfile.com/dl/71704229/f52603f/Wordpress_Seti_gameuploader.part2.rar.html
    http://hotfile.com/dl/71700918/642ea2e/Wordpress_Seti_gameuploader.part3.rar.html

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanelif -- 26 Eylül 2010; 12:48:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seboist64

Bir artısının size neler getireceğini bilemem, bu kullanıcının gereksinimine kalmış birşey. Ama hosting kendinizin olursa rahat olursunuz, istediğiniz blog scriptini kurar kaldırırsınız, alanda sıkıntı yaşamazsınız (Wordpress ne kadar alan veriyor bilmiyorum), hatta bir de domain alırsanız kafanız rahat olur. Ne reklamdır ne uzun isimdir uğraşmazsınız. Birde bu iş biraz merak alanı, örenğin ben blog tutmaktan çok bu işlerle uğraşmayı seviyorum, devamlı script editler uğraşır sonrada bir çırpıda silerim Eğer sizde meraklıyım uğraşmak isterim derseniz ücretsiz ama en az ücretliler kadar kaliteli hizmet veren bir host alın, wordpress scriptinizi kurun. Tabi bunun için ftp, MySql, database oluşturma, kurulum gibi aşamaları böyle kısaca bir paragrafta değilde yaşayarak adım adım deneyimleyin. Eğer o aşamada sardıysa tamamdır

"Ücretsiz, ama en az ücretliler kadar kaliteli" çelişki yok mu burda.

Not: Biliyorum konu hort.

Australian Dream

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.