Şimdi Ara

WORD dosyam sabote edildi Lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Özel bir şirkette çalısıyorum. Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.
    Word dosyası üzerine raporlar yazıyoruz. 23 şubattan beri bir dosya üzerinde çalışıyorum.
    dün 12 mart neredeyse tamamladım. Ama bugun bir açtım ne göreyim.. 23 şubatta kayıt edilmiş haliyle!
    Oluşturulma tarihi 12 mart saat 16:51 Arkadaşlar Kafayı yiyeceğim lütfen yardım edin.
    20 günlük çalışmam boşa gitti. iş yerinde anlaşamadığım biri tarafından sabote edildiğimi düşünüyorum.
    İş mahkemesine gideğim ama bu dosyanın kim tarafından klasöre koyuldugunu ögrenmem lazım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medcezir34 -- 13 Mart 2018; 12:6:15 >

• Merhaba;

Dosyanızın oluşturma ve değiştirme tarihlerinin 3. parti bir program ile değiştirilmediğini düşünerek, sanırım File server da ortak bir alanda bulunan dosyayı açıp ya üzerine yazamadınız yada 23 Şubat' alınan yedek bir şekilde geri döndü veya tam network ve sistemlerinizi tam bilemediğim için başka bir sorun oldu.

- Kullanıdığınız işletim sistemi ve office programı versiyonu nedir?

Eğer otomatik kaydetme seçeneğini açmışsanız;

Kurtarılabilir dosyalarınızı da buradan kontrol edebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• İşte bu yüzden Google online word kullanırım elektrikler kesilse bile calismamdan Hiçbirşey silinmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben not hazırlarken her zaman yedek alıyorum. yandex bulut depolama kullanıyorum. geçmiş olsun. yedek almak her zaman hayat kurtarır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.