Şimdi Ara

WORD'den anlayan yardım edebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum yanlış yere açtım ama çok acil yardım lazım

Başka bir yerden yazıyı kopyalayıp Word sayfasına yapıştırıyorum ama arlarında garip garip boşluklar bırakıyor "sağa sola hizalayı seçiyorum yine olmuyor yardım edermisiniz

• bir ekran resmi koyarmısın ???
  •  WORD'den anlayan yardım edebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 12 Mayıs 2007; 0:35:20 >
  • mesela başka bir yerde böyle bir yazı var.
  • yazıyı işaretleyip denedin mi? sağa sola ya da yasla işlemini?
  •  WORD'den anlayan yardım edebilirmi

Ctrl + A
    sonra da
    Ctrl + L
  • evet olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O üstte butonlar var sağa hizala sola hizala ortala şeklinde onları biliyosan onların yanında bide altalta kenarlardan eşit çizgili buton vardır bütün yazıyı seç ona tıkla düzelir ;)
  • sen marmaristemisin ???

Bir de yazı tipini değiştirin...
  • mübarek ömerim öyle olduğunda ise yine sorun çıkar benim amacım her iki yana yaslı olması
  • olması gerek
    ctrl+a
    sonra sağa sola hizala hangisini yapacaksan onu seç işte...
  • hizalamalar olmuyor bildiğim kadarıyla. bana anlamsız yani uzun bir işlem gibi geliyor ama aynı işkenceyi lisedeki bilg. hocamız bize şu araç çubugundaki "göster gizle"seçeneğini kullanarak aradaki boşlukların kaldırıldıgını gostermişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

O üstte butonlar var sağa hizala sola hizala ortala şeklinde onları biliyosan onların yanında bide altalta kenarlardan eşit çizgili buton vardır bütün yazıyı seç ona tıkla düzelir ;)

kardeş olmuyor herşeyi denedim

Ziborotty
    dediğini anlamadım
  • o yazıları önce seç
    Ctrl + A
  • Arkadaşlar sanki ilk defa benim başıma gelmiş gibi
  • cok gıcık bi durum bizimde başımıza gelmişti ama yazdıgım gibi göster/gizle kullanılarak aradaki boşlukları sen siliyosun.en azından bize okulda gosterilen bu.başka da bir yontem aklıma gelmiyor benim .bilenler varsa yazsın bizde öğrenelim
  • yok olmuyor arkadaşlar
  • dostum not pad e yapıştır önce ondan sonra note pad den worde kopyala yapıştır bir de bunu dene
  • dicey dediğin gibi yaptım tam olmadı ama öncekinden iyi oldu teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.