Bildirim
WORD'den anlayan yardım edebilirmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bir ekran resmi koyarmısın ??? -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 12 Mayıs 2007; 0:35:20 > -
mesela başka bir yerde böyle bir yazı var. -
yazıyı işaretleyip denedin mi? sağa sola ya da yasla işlemini? -
Ctrl + A
sonra da
Ctrl + L -
evet olmadı -
O üstte butonlar var sağa hizala sola hizala ortala şeklinde onları biliyosan onların yanında bide altalta kenarlardan eşit çizgili buton vardır bütün yazıyı seç ona tıkla düzelir ;) -
sen marmaristemisin ???
Bir de yazı tipini değiştirin... -
mübarek ömerim öyle olduğunda ise yine sorun çıkar benim amacım her iki yana yaslı olması -
olması gerek
ctrl+a
sonra sağa sola hizala hangisini yapacaksan onu seç işte... -
hizalamalar olmuyor bildiğim kadarıyla. bana anlamsız yani uzun bir işlem gibi geliyor ama aynı işkenceyi lisedeki bilg. hocamız bize şu araç çubugundaki "göster gizle"seçeneğini kullanarak aradaki boşlukların kaldırıldıgını gostermişti. -
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
O üstte butonlar var sağa hizala sola hizala ortala şeklinde onları biliyosan onların yanında bide altalta kenarlardan eşit çizgili buton vardır bütün yazıyı seç ona tıkla düzelir ;)
kardeş olmuyor herşeyi denedim
Ziborotty
dediğini anlamadım -
o yazıları önce seç
Ctrl + A -
Arkadaşlar sanki ilk defa benim başıma gelmiş gibi -
cok gıcık bi durum bizimde başımıza gelmişti ama yazdıgım gibi göster/gizle kullanılarak aradaki boşlukları sen siliyosun.en azından bize okulda gosterilen bu.başka da bir yontem aklıma gelmiyor benim .bilenler varsa yazsın bizde öğrenelim -
yok olmuyor arkadaşlar -
dostum not pad e yapıştır önce ondan sonra note pad den worde kopyala yapıştır bir de bunu dene -
dicey dediğin gibi yaptım tam olmadı ama öncekinden iyi oldu teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X