Şimdi Ara

word'de sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wordle ilgili bi problemim var yardımcı olursanız çok sevinirim. flash bellekte bi word dosyam vardı yanlışlıkla sildim sonra bi şekilde geri getirdim ama bu sefer dosya açılmıyo diğer kurtardığım word dosyalarını açıyo ama onu açmııyo
    "Bu hata iletisi çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir.
    Belge bozuk veya zarar görmüş olabilir. Kurtarılan Metin dönüştürücüsünü veya Aç ve Onar özelliğini kullanın. Her ikisine de Aç iletişim kutusundan erişebilirsiniz. Kurtarılan Metin dönüştürücüsü Açılacak dosya türü: açılan kutusundadır ve Aç ve Onar özelliğine de Aç düğmesini kullanarak erişebilirsiniz (düğmeyi değil, aşağı oku seçin).
    Dosya izinleri, dosyaya erişemeyeceğiniz şekilde ayarlanmış olabilir (okuma engellendi). Dosyanın kaydedildiği klasör veya sürücüdeki bilgileri açma izniniz de olmayabilir. Bu durumda sürücü veya klasörün sahibine başvurun ve dosyaya erişim izinlerini isteyin.
    Sistem kaynaklarınız (disk alanı veya RAM) tükenmiş veya sisteminizdeki başka bir program tüm kullanılabilir belleği tüketmiş olabilir. Ayrıca bir programda bellek sızıntısı oluşması ve bunun sonucunda büyük miktarlarda bellek kullanılması da mümkündür. Bellek sızıntısı tarafından kullanılan belleği geri almak için en iyi yöntem bilgisayarı yeniden başlatmaktır. Ya da ilgili program Görev Yöneticisi kullanılarak kapatılabilir. Ancak bu işlemin sonucunda sistemin dengesi daha da bozulabileceğinden önerilmez.
    Açmaya çalıştığınız dosyada okuma kilidi olabilir. Başka bir kullanıcı dosyayı açmış olabilir veya dosyaya bağlı başka bir uygulama dosya için özel bir kilit oluşturmuş ve Word'ün dosyayı açmasına izin vermiyor olabilir. Özel uygulama dosyayı açtıysa, yanlış bir yöntem kullanmış olabilir."
    böyle bi hata msjı veriyo ama sorun bunlarda değil hepsini yaptım ama yine acılmadısizce ne yapabilirim

• Dosyanın yapısı bozulmuş geri gelmez

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.