Şimdi Ara

Word de Formül Nasıl Yazabiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bitirme tezi için formul yazması lazım bir arkadaşım ama word de bunu bulamadık acaba bi yama mı yuklememizlazım yoksa bi yerinde varmı word un

• Excel'de yapmanız gerekir. Word'de formül kullanılmaz.
  • Başlat - Programlar - Donatılar - Sistem Araçları - Karakter Eşlem

Burdan kopyala/yapıştır yaparsınız.
  • Equation diye bir eklenti var. Onu kurarsanız wordde de formül yazabilirsiniz...

http://www.ele.uri.edu/Courses/ele343/tutorials/word.equations/wordequations.html adresinde ayrıntı var.
  • arkadaşlar formul derken mesela karekök ve bölü işareti ifilan koymam lazım bunu nasıl yapıcam
  • kardes mathtype yukle en superi kolayı budur her turluı formulu kolayca yazarsın karakök bölü üssü ifadeler özel karakterler aklına ne gelirse var wordle alakası yok orda yazıyosun bi copy-paste tak worde atıyosun cok kolay
  • insert -- symbol'da var karekök bölü işareti vb !?!?!?!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • formül dediğin sembolmü? formuller excel de yazılır word de anca sembol yazarsın onuda arkadaş açıklamış
  • insert - object
    ordan sonra microsoft equation (yada denklem) gibi bişey olucaktı
    onu seçtikten sonrası gerisi çok kolay
    benim word 2007 olduğundan deneyip tam yolu veremiyorum ama bulmakta zorlanmazsın
  • saolun beyler
  • ya arkadaşlar adam formül yazmak istiyorum diyor siz excel de yazılır diyorsunuz...

arkadaşım bu işini görür...

MathType Sürüm : 5.2 Boyut : 4.3 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Design Science Eklenme Tarihi : 24-07-2006

Tanıtım:
    MathType ile matematiksel sembollerin yazımı artık kolay. Office Word'ün denklem düzenleyicisinden çok daha kapsamlı ve pratik olması, ayrıca Word'de makro olarak kullanılabilmesi programı vazgeçilmez kılan özellikleri. Program öylesine kolay hazırlanmış ki üreticisi yol gösterici bile hazırlamamış. Kurulumu ve kullanımı şöyle:

Programı kurmadan önce Word'ü açın. Araçlar>Makro>Güvenlik'e gelin ve güvenliği düşük seviyeye getirin. Bu Mathtype'ı Word'de daha pratik kullanabilmeniz için yapmanız gereken ayardır. Bu ayarı yaptıktan sonra Mathtype'ı kurunuz. Kurulum için sadece bir kur dosyamız var ki üzerine çift tıklamanız yeterli olacaktır. Kurulum sonrası Word'e baktığınızda üstte Mathtype'a ait butonların eklendiğini göreceksiniz. O andan itibaren matematiksel veri içeren makale, tez, ödev vb. her şeyi Mathtype ile yazabilirsiniz.

http://www.dessci.com/en/dl/MathType52Setup.exe

• Çözüm budur... Teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

ya arkadaşlar adam formül yazmak istiyorum diyor siz excel de yazılır diyorsunuz...

MathType Sürüm : 5.2 Boyut : 4.3 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Design Science Eklenme Tarihi : 24-07-2006

Tanıtım:
    MathType ile matematiksel sembollerin yazımı artık kolay. Office Word'ün denklem düzenleyicisinden çok daha kapsamlı ve pratik olması, ayrıca Word'de makro olarak kullanılabilmesi programı vazgeçilmez kılan özellikleri. Program öylesine kolay hazırlanmış ki üreticisi yol gösterici bile hazırlamamış. Kurulumu ve kullanımı şöyle:

Programı kurmadan önce Word'ü açın. Araçlar>Makro>Güvenlik'e gelin ve güvenliği düşük seviyeye getirin. Bu Mathtype'ı Word'de daha pratik kullanabilmeniz için yapmanız gereken ayardır. Bu ayarı yaptıktan sonra Mathtype'ı kurunuz. Kurulum için sadece bir kur dosyamız var ki üzerine çift tıklamanız yeterli olacaktır. Kurulum sonrası Word'e baktığınızda üstte Mathtype'a ait butonların eklendiğini göreceksiniz. O andan itibaren matematiksel veri içeren makale, tez, ödev vb. her şeyi Mathtype ile yazabilirsiniz.

• rica ederim....

quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Çözüm budur... Teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

ya arkadaşlar adam formül yazmak istiyorum diyor siz excel de yazılır diyorsunuz...

Tanıtım:

• mathtype indirdim, gerçekten çok güzel, tşk.ler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.