Şimdi Ara

Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
5
Favori
12.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frux

Ses sorunu olmasaydı, bir tane oturma odası için sipariş verecektim.. Yeni satın alan arkadaşların yorumlarıni bekliyorum.. şansımıza kalırsa artık, siparis veririm..

ses konusunu en çok dillendiren ben oldum galiba ama ses sorunu belki benim uydu alıcımdandır. 50 60 tan sonra zınlama yapıyor gerçi hala. ben onu hoparlorleri alttan bastırarak çözmüştüm sorun kalmamıştı pek. bu fiyata bence güzel televizyon. 125 watt biraz çok ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellisch

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ses sorunu olmasaydı, bir tane oturma odası için sipariş verecektim.. Yeni satın alan arkadaşların yorumlarıni bekliyorum.. şansımıza kalırsa artık, siparis veririm..

ses konusunu en çok dillendiren ben oldum galiba ama ses sorunu belki benim uydu alıcımdandır. 50 60 tan sonra zınlama yapıyor gerçi hala. ben onu hoparlorleri alttan bastırarak çözmüştüm sorun kalmamıştı pek. bu fiyata bence güzel televizyon. 125 watt biraz çok ama.

Ses sorunu için daha önce de sordum ama tam cevap alamadım, sanırım 3.5 jack girişi var kulaklık takıldığına göre.Harici hoparlör bağlayınca da ses sorunu devam ediyor mu denedin mi hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 23 Nisan 2013; 18:45:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benim uydu alıcısında ses kötü geliyor. hdmi ile deneyeyim biraz sonra editlerim mesajı

edit: şimdi denedim. bilgisayarda film izliyorum film 1080 p bu arada seste bir sorun olduğunu zannetmiyorum.

kulaklığı bağladım. ( kafa kulaklığı) sağ taraftan sanki hoparlor patlakmış gibi hafiften cızırtı zınlama gibi bir ses geliyor . sol taraf tok ses ve sorun yok.)

daha sonra ep630 kulakiçi kulaklıkla denedim. onda fark edemedim bu durumu

sonra filmin sesini kulaklığı çıkarararak tv hoparlorune verdim. son seste sağ tarafta aynı cızırtı dediğim ses vardı. 1. kulaklıkta olanın yani.

Burdan benim çıkardığım sonuç ise tvnin hoparlorunde değil sorun hoparlore ses veren sistemde. Bu benim tv ye ozel bir durum istisna olabilir.

sende tvin gelince incelersen sevinirim . belki ben servise götürürüm bana özel bir durumsa eğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellisch -- 23 Nisan 2013; 20:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellisch

benim uydu alıcısında ses kötü geliyor. hdmi ile deneyeyim biraz sonra editlerim mesajı

edit: şimdi denedim. bilgisayarda film izliyorum film 1080 p bu arada seste bir sorun olduğunu zannetmiyorum.

kulaklığı bağladım. ( kafa kulaklığı) sağ taraftan sanki hoparlor patlakmış gibi hafiften cızırtı zınlama gibi bir ses geliyor . sol taraf tok ses ve sorun yok.)

daha sonra ep630 kulakiçi kulaklıkla denedim. onda fark edemedim bu durumu

sonra filmin sesini kulaklığı çıkarararak tv hoparlorune verdim. son seste sağ tarafta aynı cızırtı dediğim ses vardı. 1. kulaklıkta olanın yani.

Burdan benim çıkardığım sonuç ise tvnin hoparlorunde değil sorun hoparlore ses veren sistemde. Bu benim tv ye ozel bir durum istisna olabilir.

sende tvin gelince incelersen sevinirim . belki ben servise götürürüm bana özel bir durumsa eğer.

Hocam öncelikle teşekkür ediyorum uğraşmışsın o kadar.

Tv elime geçtiğinde detaylı olarak incelememi yapıp buraya yazarım, seni de özel olarak bilgilendiririm ses konusunda.

• Arkadaşlar bügün resmi tatil olduğu için kargoya verilememiş bugün bende ürünü incelemek için kozyatağı carrefour a gittim ürünü inceledim aklıma çok yattı herhangi bir ses cızırtısına raslamadım sesi baya açtım kumandadan görüntü kalitesi gayet iyi resimde çektim arkadaşlar sizinle paylaşmak için Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty18 -- 23 Nisan 2013; 20:41:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty18

Arkadaşlar bügün resmi tatil olduğu için kargoya verilememiş bugün bende ürünü incelemek için kozyatağı carrefour a gittim ürünü inceledim aklıma çok yattı herhangi bir ses cızırtısına raslamadım sesi baya açtım kumandadan görüntü kalitesi gayet iyi resimde çektim arkadaşlar sizinle paylaşmak için Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit

Teşekkürler yalnız resimdeki tvler duvara monte edillmiş, bize gönderilecek olanlarda duvar için askı aparatı mı olacak ayak mı olacak acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Arkadaşlar bügün resmi tatil olduğu için kargoya verilememiş bugün bende ürünü incelemek için kozyatağı carrefour a gittim ürünü inceledim aklıma çok yattı herhangi bir ses cızırtısına raslamadım sesi baya açtım kumandadan görüntü kalitesi gayet iyi resimde çektim arkadaşlar sizinle paylaşmak için Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit

Teşekkürler yalnız resimdeki tvler duvara monte edillmiş, bize gönderilecek olanlarda duvar için askı aparatı mı olacak ayak mı olacak acaba?

Hayır bende o konuyu yazmayı unutmuşum askı aparatı çıkmıyor kutunun içerisinde carrefour dan alırsak eğer ücretsiz kurulum yapılacak mı dedim hayır kurumu kendiniz yapıyorsunuz dedi oradaki görevli bende duvara monte etmek istiyorum monte aparatları ucuz ama yapamam diye düşünüyorum servis ne kadar ister acaba bu arada benimde siparişim hala hazırlanıyor kısmında muhtemelen yarın kargoya verilecek.

• quote:

Hayır bende o konuyu yazmayı unutmuşum askı aparatı çıkmıyor kutunun içerisinde carrefour dan alırsak eğer ücretsiz kurulum yapılacak mı dedim hayır kurumu kendiniz yapıyorsunuz dedi oradaki görevli bende duvara monte etmek istiyorum monte aparatları ucuz ama yapamam diye düşünüyorum servis ne kadar ister acaba bu arada benimde siparişim hala hazırlanıyor kısmında muhtemelen yarın kargoya verilecek.

Ben duvara monte etmiycem hocam normal masada kullanicam masada durabilmesi icin ayak cikiyordur insallah kutudan

Ayrica benim siparis hazırlanıyor kisminda bile degil odeme tamamlandi kisminda hala :) cumartesi vermiştim siparişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 23 Nisan 2013; 22:38:49 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben duvara monte etmiycem hocam normal masada kullanicam masada durabilmesi icin ayak cikiyordur insallah kutudan

evet hocam o çıkıyor hatta o şekilde kurulmuşuda vardı başka bi film açtırdım ondada görüntü kalitesine falan bakmıştım bende bilgisayarı tv ye bağlıyacam hem film hemde kod yazmak için alıyorum hdml kablosu ile bağlıyacam ama görüntü nasıl olur 1368 x 768 formatında sorunsuz görüntü alabilirmiyim hocam en önemlisi o benim için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet hocam o çıkıyor hatta o şekilde kurulmuşuda vardı başka bi film açtırdım ondada görüntü kalitesine falan bakmıştım bende bilgisayarı tv ye bağlıyacam hem film hemde kod yazmak için alıyorum hdml kablosu ile bağlıyacam ama görüntü nasıl olur 1368 x 768 formatında sorunsuz görüntü alabilirmiyim hocam en önemlisi o benim için.

VGA dan görüntü girişi son derece net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cumartesi vermis olduğum sipariş az once hazırlanıyor aşamasına geçti. Bakalim kargo asamasina kac günde gececek.

• Kargoya verilmiş benimkiler. Hangi firma ile gönderiliyor bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Kargoya verilmiş benimkiler. Hangi firma ile gönderiliyor bilen var mı?

Aras Kargo olması lazım. Benimkinde hala hazırlanıyor yazıyor.

Şimdi baktım kargoya verilmiş kargo takip no için siteden mesaj attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 24 Nisan 2013; 21:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacinalper

quote:

cumartesi verdiğim sipariş hala ödeme yapıldı asamasında. kredi kartımda henuz bugun donem ici islemlere yansımız.

hazırlanıyor asamasına gecmesini bekliyorum.

merak edenlere detaylı ozellikleri ve resimleri:

http://www.tvuzmani.com/axen/ax032lm23-t2m-beyaz/

quote:

Ürünü sipariş geçtim salı sabahı kargoya vereceklerini ilettiler aras kargo ile çalışıyorlar ürün gelince istenirse inceleme yaparım öğrenci evine fazla bile diye düşünüyorum

ürünü sipariş verdiginiz zamanı, hazırlanıyor aşamasına gecis zamanını ve kargoya verilme asaması zamanını da paylasır mısınız lutfen?

gecmisteki bazarlandin 1 ayı bulan kargolama magduriyetini yasamak istemiyorum.

sizdeki surece gore, benim ilerleyiste aksaklık varsa gerekirse arayacagım. Firmaları mesgul ettikce kampanyalardan da vazgeciyorlar, nasıl olsa gereken ilgiyi gorduk promosyondan vazgecelim moduna geciyorlar.

Ürün şuanda kargoda olarak gözüküyor hocam sizinki ne durumdadır bu arada hdml kablosu ile hem ses hem görüntü aktarabilirmiyim bilgi sahibi olan var mı?

• quote:

quote:

quote:

cumartesi verdiğim sipariş hala ödeme yapıldı asamasında. kredi kartımda henuz bugun donem ici islemlere yansımız.

hazırlanıyor asamasına gecmesini bekliyorum.

merak edenlere detaylı ozellikleri ve resimleri:

http://www.tvuzmani.com/axen/ax032lm23-t2m-beyaz/

quote:

Ürünü sipariş geçtim salı sabahı kargoya vereceklerini ilettiler aras kargo ile çalışıyorlar ürün gelince istenirse inceleme yaparım öğrenci evine fazla bile diye düşünüyorum

ürünü sipariş verdiginiz zamanı, hazırlanıyor aşamasına gecis zamanını ve kargoya verilme asaması zamanını da paylasır mısınız lutfen?

gecmisteki bazarlandin 1 ayı bulan kargolama magduriyetini yasamak istemiyorum.

sizdeki surece gore, benim ilerleyiste aksaklık varsa gerekirse arayacagım. Firmaları mesgul ettikce kampanyalardan da vazgeciyorlar, nasıl olsa gereken ilgiyi gorduk promosyondan vazgecelim moduna geciyorlar.

Ürün şuanda kargoda olarak gözüküyor hocam sizinki ne durumdadır bu arada hdml kablosu ile hem ses hem görüntü aktarabilirmiyim bilgi sahibi olan var mı?

selam,

gun icinde hala odeme asamasındaydı. hazırlanıyor asamasına gecisi goremedim. aksam 10'da aras kargo takip no sms gelince hesabıma tekrar baktım. benimki de sukur kargoya verilmis.

hdmi ile hem ses hem goruntu aktarılır, dvidan farklı olarak. fakat bendeki inca 23" lcd monitorde ilgili forum konusunda da degindigim gibi; hdmidan ses de alırken monitor arkasındaki kulaklık%hoparlor cıkısna kulaklık taksam da ses tv hoparlorunden gelmeye devam ediyor. sanırım bu hdmidan goruntu ve ses geldigi surece tum tvlerde gecerlidir. sesi tvnin hoparlorunden alıp kulaklıga vermek icin, uydu alıcıya takmak gerekir sanırım kulaklıgı. ancak bu tvde tuner olmadıgı ve hdmi dısında tv goruntusu almanın yolu olmadıgı icin, kulaklıktan ses almak mumkun olmaz galiba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Kargoya verilmiş benimkiler. Hangi firma ile gönderiliyor bilen var mı?

Aras Kargo olması lazım. Benimkinde hala hazırlanıyor yazıyor.

Şimdi baktım kargoya verilmiş kargo takip no için siteden mesaj attım.

Aras Kargodan mesaj geldi. Yola çıktı yarın gelir büyük ihtimalle. Bakalım hayırlısı artık..
  • Sitede dün aksam kargoya verilmis gözüküyor ama aras kargoyu aradım bugun yola çıktı cumartesi elinizde olur diyor.

• quote:

Sitede dün aksam kargoya verilmis gözüküyor ama aras kargoyu aradım bugun yola çıktı cumartesi elinizde olur diyor.

Hocam benimkide sitede dün sitede kargoda diye gözüktü bugun kargoya verilmis yarin elimizde heralde hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ürünü aldım, kurdum, sanırım hata ettik görüntü kalitesi beş para etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanibene

arkadaşlar ürünü aldım, kurdum, sanırım hata ettik görüntü kalitesi beş para etmez.

iyi de 400 liralık üründen daha ne bekliyorsunuz ki, göstersin yeter cinsinden bir cihaz zaten :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.