Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.752
Cevap
31
Favori
74.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WB film için kadın yönetmenlere bakıyormuş. Düşündükleri isimler : Kathryn Bigelow, Catherine Hardwicke, Karyn Kusama, Julie Taymor.
  • Film 1920'lerde geçebilirmiş.
  • Wonder Woman devam filmi de planlanmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    Wonder Woman devam filmi de planlanmış.

    Devam filmi de
    2. Dünya Savaşı
    zamanında geçebilirmiş.
  • O nasıl kostüm ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    Film 1920'lerde geçebilirmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Hocam pek bi fikrim yok 2. Dünya savaşı ile WW'nin nasıl bi alakası var ki bu tarih geçsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeqqqqq


    Hocam pek bi fikrim yok 2. Dünya savaşı ile WW'nin nasıl bi alakası var ki bu tarih geçsin


    Vallaha bende çok ayrıntılı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bir alakası yok.
  • Bence güzel olabilir 1920 ve 2. Dünya Savaşı'nda geçen filmler. Tek sıkıntı MoS'de süper güçleri olduğu bilinen ilk karakter olarak Superman gösterilmişti. O konuyu çözebilirlerse başka sıkıntı kalmaz bence.
  • Warner Bros. Wonder Woman Filmi İçin Aradığı Kadın Yönetmeni Breaking Bad’den Buldu!


    Hayranların çok, çok uzun yıllar boyunca debelenmeleri; meseleyle ilgili ilgisiz herkesin konudaki fikrinin aynı olmasına rağmen bize asırlar gibi gelen bir süre boyunca Warner Bros’un çıkartmamakta direndiği Wonder Woman en sonunda gerçek bir film şeklini aldı bildiğiniz gibi. An itibariyle DC’nin 2020’ye kadar açıkladığı takvimde 23 Haziran 2017 tarihinde pasparlak bir Wonder Woman duruyor. Başrolü de zaten belli, rolün galasını Batman v. Superman’de yapacak olan Gal Gadot, 2017’deki filmi de tek başına taşıyacak. Şimdi tek bir eksik var: Yönetmen.

    Warner Bros daha önce açıklamıştı, Wonder Woman filmi için kadın bir yönetmen istiyorlar. Maalesef bu seçenekleri bir hayli daraltan bir kriter takdir edersiniz ki. Var olan kadın yönetmenlerin çoğu aksiyon dallarında çalışmayan insanlar. Bu yüzden de akla bir iki isim gelmişti ilk etapta, bunlardan biri de Punisher: War Zone’un yönetmeni Lexi Alexander’dı. Gelin görün ki Alexander bu projeye sıcak bakmadığını belirttiği için elde neredeyse hiç opsiyon kalmadı.

    Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright



    En azından biz öyle sanıyorduk ama yanılmışız! Variety’nin haberine göre Warner Bros resmi olarak bir yönetmenle görüşmeye başlamış. Üstelik kendisinin mazisinde çok tanıdık, çok kaliteli bir iş var: Breaking Bad. Kainatın en iyi dizisi olduğu şüphe götürmeyen Breaking Bad’de (gerçekten götürmüyor, tartışmayalım) hem yönetmenlik, hem de uygulayıcı yapımcılık yapan Michelle MacLaren denilene göre imzaya çok yakın.

    Kendisinin en yakından alakalı olduğu dizi Breaking Bad, fakat özgeçmişinde başka parlak diziler de var. Kendisi geçmişte Game of Thrones, The Walking Dead ve X-Files gibi dizilerin de bir veya daha fazla bölümünü yönetmiş. Bizce bu özgeçmiş sonunda büyük bir blockbuster filmle taçlanmayı hak ediyor. Siz ne dersiniz?


    Kaynak


  • Yönetmen Michelle MacLaren ile anlaşılmış.
  • WB'nin MC'ye atacağı çelmenin habercisidir bu film... şu an MC zirvede olsada WB dizileri ve filmleriyle akın edecek...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heisenberg61

    Yönetmen Michelle MacLaren ile anlaşılmış.

    Bulunduğu projeler oldukça kaliteli. Umarım filmde aynı kalitede olur.
  • yazmadan edemicem, ben bu filmin çıkacağına inanmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myronides

    yazmadan edemicem, ben bu filmin çıkacağına inanmıyorum

    Niye?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Myronides

    yazmadan edemicem, ben bu filmin çıkacağına inanmıyorum

    Niye?

    BvS çok tutarsa o gazla WB belki onay verebilir. Ha cekilirsede 5 para etmez film olacağını şuraya yazıyorum Gal Gadot'un başrolde olması yeter zaten asla tek başına film kaldiramaz ki BvS'de neden oyunculuk yapmamasi gerektigini bidaha görücez. Şuan WB'nin bu filmi açıklamasının sebebi bakın bizimde planimiz var Marvel'in gerisinde kalmayi düşünmüyoruz imaji vermek istemesidir. BvS'de bekledikleri reaksiyonu alamazlarsa bütün projeler tek tek iptal olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gübür...
  • Wonder Woman Filminin Yönetmeni Resmen Belli Oldu

    Kafamdan geçeni direkt size anons ediyorum sevgili geekyaparlar: “Bundan daha iyi bir aday olamazdı”. Sadece DC Comics’in en sevilen, en popüler kahramanlarından birinin ilk ciddi film uyarlaması olmakla kalmayacak; yıllardır stüdyo yöneticilerinin vebadan kaçarmış gibi sakındığı kadın başrollü filmler konusunda da bir öncül olacak Wonder Woman filminin yönetmeni belli oldu. DC Comics bu işe uygun bir kadın yönetmen aradığını zaten uzun zaman önce duyurmuştu, dedikodular da kulağımıza bir süredir çalınmaktaydı. Bugün açıklama geldi, her şey resmiyete kavuştu. Wonder Woman’ı beyaz ekrana taşıma görevini üstlenecek isim: Michelle MacLaren.

    Kimdir bu MacLaren diye soracak olursanız, cevabı hazır: Aynı Captain America: The Winter Soldier’ın başına geçip ortaya harika bir iş çıkartan Joe & Anthony Russo gibi MacLaren da TV çıkışlı bir yönetmen. Fakat dürüst olmak gerekirse MacLaren’ın özgeçmişi Russo biraderlerinkine kıyasla kat be kat daha kabarık. Hatta dünya üzerinde daha iyi bir TV mazisine sahip olan bir kişi var mıdır bilemiyoruz; zira 39 yaşındaki Kanadalı yönetmenin IMDB listesi tam bir yıldızlar geçidi mahiyetinde.

    Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright



    En önemli işi Breaking Bad olan MacLaren, efsane dizinin 11 bölümünü yönetmiş ve bunların arasında Salud, Madrigal ve To’hajiilee gibi unutulmaz bölümler de var. Breaking Bad’den sonra Game of Thrones‘un geçen sezonundan 3 bölümünü yöneten MacLaren, arada The Walking Dead için de 3 bölüm çekti. Bunların dışında The Leftovers, Lie to Me, NCIS, Law & Order: SVU, Without A Trace ve The X-Files gibi dizilerde de çalışmış olan MacLaren için Wonder Woman sinemayla ilk tanışma olacak.

    Sizi bilmiyoruz ama biz bu TV kariyerine bakıp saygı duymaktan başka bir şey yapamıyoruz. Eğer on sene önce bunu konuşuyor olsaydık belki TV’den sinemaya geçişi nasıl yapacağına dair kaygımız olurdu, ama Breaking Bad, Game of Thrones ve The Walking Dead gibi her bölümü birer film olan dizilerden çıkmış bir isim olması ve artık sinema TV arasındaki sınırın çok daha geçişken olması sebebiyle böyle bir korkumuz da yok. Siz ne düşünüyorsunuz? MacLaren iyi bir tercih mi?

    Kaynak

  • Yönetmen seçimi güzelde oyuncu seçimi neyse defalarca yazdik bunlari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Breaking Bad'de en çok sevdiğim bölüm Salud'un yönetmeniymiş. %100 doğru karar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.