Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.881
Cevap
49
Favori
234.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • v8.0 Güncellemesi

    Değerli oyuncularımız,

    21 Nisan 2017'de oyun Version 8.0 ile güncellenmiştir. Güncelleme ile gelen yeni özellikler ve değişimlerin listesi bu şekildedir:

    Ana İçerik Güncellemeleri
    Başarım Sistemi
    Başarım Sistemi WoM2de rekabet etmek için yeni bir yoldur! Çeşitli oyuniçi aktiviteler takip edilmektedir ve belirli konumlara ulaşıldığında başarımlar elde edilmektedir. CTRL + R kısayolu ile ulaşılabilmektedir:

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Birçok farklı oyuniçi aktivite kategorisinde çeşitli başarımlar mevcuttur ve mutlaka herkes meşgul olacağı ve sıralamaya dahil olabileceği bir şeyler bulabilecektir! Başarımlar açıldıklarında belli bir miktar Başarım Puanı ödüllendirmektedir ve bu puanlar karakter isminizin yanında sergilenecek daha yüksek sınıflarda gösterişli rozetler açmak için kullanılmaktadır. Rozetlerinizi gururla takınız!

    Beraberinde, başarımlar karakterinizi donatabileceğiz ünvanlar ile ödüllendirebilir ve bu ünvanlar karakter isminizin altında sergilenebilmektedir. Zaman zaman yüksek başarı sınıflarında eşya ödülleri de olabilmektedir.
    Gelecekte Başarım Sistemi'ni gerekli görüldüğünde yeni başarımlarla genişleteceğiz. Her başarım için çevrimiçi sıralamalar olacaktır. Yakın gelecekte "Golden Title Hunt" eklenmesini planlıyoruz, en iyilerin en iyisi gösterdiği gayretin karşılığında özel altın ünvan ile ödüllendirilecektir.

    Hata Düzeltmeleri/Çeşitli Değişimler

    Glacial Nemere eşyalarına eklenebilecek Frozen Sapphire, Frozen Sapphire Ore ve Frozen Sapphire Smelter oyuna eklenmiştir. Bu ore Nemere'deki miniboss sandıklarından elde edilebilmektedir.
    +8 ya da +9 yükseltmeye sahip eşyalar artık herhangi bir satıcı NPC'ye satılamaz.
    Bazı yanlış OX soruları düzeltildi.
    Yanlış anlaşılmaya sebep olan "Magic Attack Value" efsununun adı "Attack Magic Power" olarak yeniden adlandırılmıştır.
    Düşük seviye oyuncuların farklı krallıktan oyuncuları bufflayabilmesi hatası düzeltildi.
    Aktifleştirilmiş DSA taşının simya envanteri dışında bir yere sürüklenmesi sonucu taşın kaybolabilmesi hatası düzeltildi. Bu etkileşim artık hiçbir işlem gerçekleştirmiyor.
    Dolu envanterden dolayı yere düşen eşyaların sahiplerinin ismini olması gerekenden daha kısa sürede kaybetmesi hatası düzeltildi.
    Peti binek halinden pet haline geri çevirmeyi sağlayan eşyanın (Deo-Jinhwa Scroll) eğer kalan süre bir günden az ise "0 days are left" mesajını ortaya çıkarması hatası düzeltildi.
    Nemere kasklarının yükseltme sonrası sınıf değiştirmeleri hatası düzeltildi.
    Ring of Frozen Wings'in düzgün çalışmaması hatası düzeltildi. Arctic Ring Polish artık Ring of Frozen Wings'i tekrar şarj etmek için üç kez dek kullanılabilir. (Doldurulmuş yüzük 250 ışınlanma sağlayacaktır.)
    Sunucu saatinin yaz saatini hesaba katmaması hatası düzeltildi.

    Bilinen Sorunlar

    The Ring of Frozen Wings ve Arctic Ring Polish, ikisi de henüz kalan şarj miktarını göstermemektedir.
    Tam olarak bir sorun olmasa da, Pet Seviyesi Başarımlarının kendini güncellemesi için petinizi/bineğinizi çağırmalı/geri göndermelisiniz. Bunun için kullanıcı dostu bir çözüm arayacağız.

    Çözülmüş Sorunlar

    Paskalya Yumurtaları Başarımlarının ve Oyuncu Seviyesi Başarımlarının önceden açılmış yumurtalar ve önceden erişilmiş seviyeleri sayılmaması sorunu düzeltildi.
    Blessing Scroll ile eşya yükseltme gerçekleşmenin "As good as it gets!" başarımında sayılmaması sorunu düzeltildi.
    Christmas Dress (White) ve Witch's Dress gibi bazı kostümlerin çalışmaması sorunu düzeltildi.
    Carnival Hairstyle-Blue ve Carnival Costume-Blue gibi bazı kostümlerin çalışmaması sorunu düzeltildi.
    Başarımların düzgün şekilde kaydolmaması sorunu düzeltildi.
    Balık olmayan şeylerin balıkçılık başarımlarında sayılması sorunu düzeltildi.
    Killing Spree başarımının eğer oyuncu bir grupta ise düzgün şekilde sayılmaması sorunu düzeltildi.
    Kostüm Penceresi'nin yakın gelecekteki ayrı bir bakım sırasında yayınlanması gerekmektedir. Güncellemenin bu ikinci bölümü beraberinde şu an üzerinde çalıştığımız birkaç küçük değişiklik ve hata düzeltmeleri gelecektir. Bu ani değişiklikten dolayı affınıza sığınıyoruz ve bu süre içerisinde başarım sisteminden keyif alacağınızı umuyoruz. Başarım Sisteminin website sıralamaları gibi alt özellikleri de sonraki bir tarihte yayınlanacaktır.

    Güncellemenin ikinci bölümü ulaştığında güncelleme başlığı genişletilecektir, yayınlanacağı günü anons ettiğimiz takdirde bu başlığı kontrol etmeyi unutmayınız!

    En iyi dileklerimizle,
    WoM2 Takımı




  • Deceit metinlerinden biriken pelerinlerimle SD3'te eventi değerlendiriyorum.2-3 saat arası farm yaptım.400 cor,25 kk yang,210 tane hexagonal box 11 tane kutsama düştü.Şamanı da 80 levelden 82'ye kastım.

    2000 hp 10 absorbe 20 itemdroplu bir htb gördüm 450 kk civarında.Tam aradığım bilezik...Onu alıp biraz daha simya yaptıktan sonra 75 kasmayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kateujanod

    Deceit metinlerinden biriken pelerinlerimle SD3'te eventi değerlendiriyorum.2-3 saat arası farm yaptım.400 cor,25 kk yang,210 tane hexagonal box 11 tane kutsama düştü.Şamanı da 80 levelden 82'ye kastım.

    2000 hp 10 absorbe 20 itemdroplu bir htb gördüm 450 kk civarında.Tam aradığım bilezik...Onu alıp biraz daha simya yaptıktan sonra 75 kasmayı düşünüyorum.

    400 cor 40'tır o
    Şu htb'yi nerelerde gördün bende de 1.5k hp + 20 droplusu var ne zamandır bir üst sürümü için bakınıyordum




  • bu sunucu pvp gibi bir sunucumu ve sunucunun bulunduğu ülke neresi ve en çok nerden oynuyorlar
  • Oyuna bi' döneyim dedim. Yeni sunucu açılmış oyuncular ikiye bölünmüş. Çoğu 105'e kasmış. Şimdilik 30 lvl şamanı 35 yapıp 2. G'yi açacağım daha item dizmeyeceğim henüz. Hardcore oynamıyorum zaten, casual oynuyorum. 2 saat balık tutup çıkıyorum o sırada 1 karakterden 150 küsür balıktan 10-15 istiridye oradan da 2-3 tane inci çıkıyor.Bir tane daha savaşçı açtım ve 30'a kastım onunla da balık tutup ikiye katlamaya başladım. Günlük 5-6kk geliyor şu an. Balıkçı sayısını 3-4'e çıkarabilirim. 10-15kk eder günde.Mob kesmeyi unutmuşum strese sokuyor pot içe içe o yüzden balıkçı takılıyorum. Film izlerken tutuyorum 2 karakter ile pek sorun olmuyor çok sakin 3-4'de muhtemelen izlerken tutamayacağım
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    Şimdilik iyileştirmeyi G1 yaptım. İlk ruh taşımı okumadı be insaf 2015'in Book Event'inde 4-5 envanter Tome araklamıştım yerden onları 3 pazar kurup satmaya çalışıyorum şu an.Oltayı 3 günde +1'den +4 11/40 yaptım iyi oldu :)

    Oyunu unutmuşum sizce tigris-scrofa-bera-lykos mu balıkçılık mı? Eskisi gibi mini-bossları farmlayan pek kalmadı,yeni oyuncu yok gibi.şu +9 bonuslu seti tamamlayıp 54 lwl savaşçı ve 2 şamanla Snakefield Dragon Lair girmeyi düşünüyorum. Daha iyi öneri varsa lütfen alayım
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    Bu arada klanın son aktif üyesi benim, hiç kimse de yetkili değil Çıkmazda klan.




  • Pvp bir sunucu, sunucu bildiğim kadarı ile Romanya kaynaklı ve en çok oyuncu da yine Romanya'dan geliyor bildiğim kadarıyla.

    @Gorkemq
    Biz burda anime izleyenleri pek sevmeyiz ( ya da sadece ben sevmem bilmiyorum )
    Balık iyidir balık tut, tigris filan bunlar boş iş 10-15 tane sandık açacaksın da şanslıysan bir green changer cıkacak aman da aman
  • yok yaw eskisi gibi zevk vermiyor biraz daha kolay sv lerde en azından stres atıyorum şuan bunun gibi sv ler bana stres yapıyor.
  • Gorkemq kullanıcısına yanıt
    Dostum şu an balık işi daha iyi.Çünkü inci piyasası arttı, kırmızı inciler bile 2 kk'dan gidiyor.Ama ben ilk başlarda, balık tutmaktan nefret ettiğim için minibosslardan günde 15-20 kk elde ediyordum.Yani ikisi de gayet karlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 26 Nisan 2017; 15:45:19 >
  • 415 tane altıgen sandık açtım

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • Burada çok boş muhabbet dönmeye başladı
    Ortamda bir günce havası ki kopturdu gitti;
    Hiç sohbet muhabbet de dönmüyor
    Oyun forumuna geçiyorum ben, globale açılacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 26 Nisan 2017; 15:57:54 >
  • Ruh taşı okumalarınız nasıl sizin? İlk 3 tanesi başarısız geldi. Pozitif rank olduğum için mi acaba?Serbeste alıp öyle mi deneyim?
    Daha önceden pozitifte açmıştım, bazı sunucularda ise sadece negatif kabul ediyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkemq -- 26 Nisan 2017; 16:42:52 >
  • Iyi de burasi ilk gunden beri gunce gibi kullanildi. Hep oyleydi. Diger oyuncularin baska oyuncularin basarilarini gorup hirslanmasi icin gayet hos bi sey ben buradaki arkadaslarin oyunda yaptiklarini gorunce mutlu oluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorkemq kullanıcısına yanıt
    Alakasi bile yok tamamen sans bosu bosuna negatifte okuma. Negatifte asla okuma, 2 kat puan goturuyor sonra yukseltmesi cok zor oluyor. Heavenly Peach kullanabilirsin durumun iyiyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-8 den sonra akıllanmayıp tekrar tekrar vs çağıran romanya serverinin en iyi oyuncusunu Lunada tekrar yere çaldık ama bu kez 10-1

    https://www.youtube.com/watch?v=VMO7N7EeiSQ
  • Kulvar farkı bariz olarak gözüküyor. Başarılarının devamını dilerim.
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Aha kimi gördüm
    Aziz dostum oyuna gelde, bedâyiler ihtiva eden farmlarını görelim

    @Atsız Kovboy
    Dostum o biraz işin bahanesi açıkçası;
    Buraya yazan arkadaşlar ya bıraktı ya aramız bozuldu
    Şuan muhabbetim olan kişilerle zaten oyundan görüşebiliyoruz
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    Bileziği aldım.
  • Ne bahanesinden bahsettigini anlamadim, ben birinci serverda da oynadim ikinci serverda da, iki taraftan da arkadaslarim var. Oyuna yeni baslayanlar icin baskalarini gormek gaza getirici olabiliyor bunun cok ornegini gordum 3 yildir bu forumdayim. Metin2 Singapurda da boyleydi su an da boyle. Oyun icinde senin muhabbetin olanlar var tabii ki ama gunce seklinde paylasim yapan bizlerden rahatsiz olman cok gereksiz geldi bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    Baya guzel bilezikmis. Cok guzel :D kiskandim hani masallah nazar degmesin. Luna'da ariyorum ben de boyle bir sey ama wind, devil ve drop lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Böyle itemler gerçekten zor bulunuyor.Kaçırmamak için 4 saat deceit kestim dün.90 lvl'de getirisi çok olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.