Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hampnie Hambart

sadece biraz daha dik durun, yalakalık yapmayın, ölünce katilinize hakaret etmeyin. 40kk için değmez

edit:

madem kalitesiz oyunculuktan bahsettik, bu ss'i de atmazsam olmaz.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

ssde bulunan Ratimirus adlı kişi Türkleri rahatsız eden bir tip, kendisi oyunun başlarında olduğum zaman beni defalarca kesmişti, ve keserken de sürekli "dog" demişti. ilerleyen dönemde kendisini tabiri caizse ağlayana kadar kestim. bunun zevki bambaşkadır, kesinlikle sabredin

Şair burada " kes ağlamayı, sokarım bağlamayı " demiş.

• Yahu kavga olmasa buralar hep dutluktu diyesim geliyor . Kavga dışındada böyle hararetli muhabbetler dönebilse keşke.

@Hudut34 Kardeş senin oyun nickin nedir merak ettim. Konuda ilk defa gördüm seni.
  • quote:

sadece biraz daha dik durun, yalakalık yapmayın, ölünce katilinize hakaret etmeyin. 40kk için değmez

edit:

ssde bulunan Ratimirus adlı kişi Türkleri rahatsız eden bir tip, kendisi oyunun başlarında olduğum zaman beni defalarca kesmişti, ve keserken de sürekli "dog" demişti. ilerleyen dönemde kendisini tabiri caizse ağlayana kadar kestim. bunun zevki bambaşkadır, kesinlikle sabredin

sağolasın hepsini anladımda yalakalık derken neyi kastettin hocam ?

• quote:

edit:

Senin adına sevindim.

• Geçen 3000 saat oynuyorum
  • %90'ı afk olarak geçen 3000 saat

Hudut34, yalakalıktan kastım Celay'in sana yazdığı posttu, ağır olduysa affet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

%90'ı afk olarak geçen 3000 saat

Gözlerimi dinlendiriyorum
  • Wom2 de hesap satan arkadaşlar bana ulaşabilirler
  • quote:

%90'ı afk olarak geçen 3000 saat

İyi hoş yazmışsın da, yalakalık kısmını neye dayanarak söylüyorsun? Hudutun kim olduğunu bile bilmiyorum. Ben bugüne kadar kimseden pot bile istemedim. Bulunduğum her konuma kendim geldim. Ben bu adama neden yaranmaya çalışayım? Bana yalakalğın tanımını yapar mısın rica etsem? Samimi soruyorum,. Mesela sen kimlere yalaka dersin? Mesajımdan alıntı yapıp şundan dolayı diye açıklama yapmanı bekliyorum

• 800kk çòpe gitti oh rahatladim

• para satan var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celay

Çok teşekkür ederim mesaj için. Sakın yanlış anlamayın, şuana kadar gördüğüm en iyi pvp sunucusu burası. Yani herhangi bir karalama yapma niyetinde değilim. Sadece oyundaki şerefsizlerin çocukça tavırlarından sinirlendiğim için buraya içimi dökmek istedim. Zaten buraya ilk mesajımı attığımda malum olayın üstünden 10 dakika geçmişti. Yani birazcık sinirliydim. Buradan herhangi bir yardım da istemiyorum, sadece buradaki arkadaşları oyunda nasıl tiplerle karşılaşabileceği konusunda uyarmak istedim. Üstteki arkadaşlar depo konusunda gayet haklılar ama kullandıkları üslup zoruma gitti. Ağlamalar-vahlamalar gibi kelimeler hiç hoş değil. Sonuç olarak ben balık tutmaya giderken hiç bu denli bir şerefsizin karşıma çıkmasını beklemiyordum. O yüzden aptallık edip depoya koymadım. Burada dolandırılan mağdur arkadaşlarımızı da suçlayıp, aşağılayalım mı? Mağdur olan kişi, dolandırıcıya biraz olsun taviz vermiş çünkü. Dediğin gibi hepimiz birer insanız. Türkerkeği olsun, Hambart olsun, başka biri olsun yarın bir gün tüm hesabı soyulabilir. Kimse olmayacağının garantisini veremez. ''Oyunda dolandırıcı görmek istemiyorsan, kendi local serverini kurabilirsin'' diyemeyiz o zaman.

İyi dileklerin ve yardım teklifin için tekrar teşekkür ederim.

Hudut'un yazdığı mesajdan sonra şunu yazman olabilir belki
    Bu arada belirteyim ben yalakalık olduğunu düşünmüyorum sadece bane göre saçma sapan fikirlere sahipsin.
    Agresifken itemini alan birisinden bahsederken dolandırıcı örneği vermen ve o kişiye şerefsiz demen filan yani
    @Marik Ishtar
    N'ettin la 800kk'yı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 11 Kasım 2016; 19:55:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkErkegi

quote:

Orijinalden alıntı: Celay

Çok teşekkür ederim mesaj için. Sakın yanlış anlamayın, şuana kadar gördüğüm en iyi pvp sunucusu burası. Yani herhangi bir karalama yapma niyetinde değilim. Sadece oyundaki şerefsizlerin çocukça tavırlarından sinirlendiğim için buraya içimi dökmek istedim. Zaten buraya ilk mesajımı attığımda malum olayın üstünden 10 dakika geçmişti. Yani birazcık sinirliydim. Buradan herhangi bir yardım da istemiyorum, sadece buradaki arkadaşları oyunda nasıl tiplerle karşılaşabileceği konusunda uyarmak istedim. Üstteki arkadaşlar depo konusunda gayet haklılar ama kullandıkları üslup zoruma gitti. Ağlamalar-vahlamalar gibi kelimeler hiç hoş değil. Sonuç olarak ben balık tutmaya giderken hiç bu denli bir şerefsizin karşıma çıkmasını beklemiyordum. O yüzden aptallık edip depoya koymadım. Burada dolandırılan mağdur arkadaşlarımızı da suçlayıp, aşağılayalım mı? Mağdur olan kişi, dolandırıcıya biraz olsun taviz vermiş çünkü. Dediğin gibi hepimiz birer insanız. Türkerkeği olsun, Hambart olsun, başka biri olsun yarın bir gün tüm hesabı soyulabilir. Kimse olmayacağının garantisini veremez. ''Oyunda dolandırıcı görmek istemiyorsan, kendi local serverini kurabilirsin'' diyemeyiz o zaman.

İyi dileklerin ve yardım teklifin için tekrar teşekkür ederim.

Hudut'un yazdığı mesajdan sonra şunu yazman olabilir belki
    Bu arada belirteyim ben yalakalık olduğunu düşünmüyorum sadece bane göre saçma sapan fikirlere sahipsin.
    Agresifken itemini alan birisinden bahsederken dolandırıcı örneği vermen ve o kişiye şerefsiz demen filan yani
    @Marik Ishtar
    N'ettin la 800kk'yı

800kkda fazla attigim esyalar var sonra alpe kizip bi siri daha attim istedigim efsunlari bulamadim 200 300 arasi degisme aldimm attim birsey gelmedi bende sinirlendim kalkani pabucu kolyeyi falan attim yere efsun paralarida yandi

• zamanında oynadıgım 53 level hesap vardı, canım çekti geri döneyim dedim ama oyunda herkes almış başını gitmiş. Yeni oyuncu neredeyse yok herkes almış başını gitmiş.. TRde de yeni sw tarzı bir şey yok hevesim kaçtı..
  • Arkadaşlar ben başlamayı düşünüyorum da eski bir Metin2 oyuncusuyum forumdakilerin olduğu bir Whatsapp grubu, sayfa vs. var mı acaba? Sizlerle nasıl iletişim kurabilirim.
  • arkadaşlar sizce server nasıl başlamayı düşünüyorum, önerileriniz neler acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurÖzer

Arkadaşlar ben başlamayı düşünüyorum da eski bir Metin2 oyuncusuyum forumdakilerin olduğu bir Whatsapp grubu, sayfa vs. var mı acaba? Sizlerle nasıl iletişim kurabilirim.

VeteranArmy Loncamızın discordu mevcut. Tüm yeniden başlayacak arkadaşları aramıza bekleriz. Kırmızı bayraktayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 13 Kasım 2016; 15:36:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Orijinalden alıntı: OnurÖzer

Arkadaşlar ben başlamayı düşünüyorum da eski bir Metin2 oyuncusuyum forumdakilerin olduğu bir Whatsapp grubu, sayfa vs. var mı acaba? Sizlerle nasıl iletişim kurabilirim.

VeteranArmy Loncamızın discordu mevcut. Tüm yeniden başlayacak arkadaşları aramıza bekleriz. Kırmızı bayraktayız.

Özledinizmi beni

• Arkadaşlar notebook bozuldu windows 10 tablet alsam kaldırırmı metin2yi buna başlamak istiyordum.

• Ne zaman dönüyorsun.

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.