Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selamlar bir arkadaşımın çağırması ile wom2 ye başlama kararı aldım fakat bir sorunum var herşey hazır packi yükledim start game diyorum hiç bir şey olmuyor sorunun nedeni nedir bilen var mı acaba ?
    bir diğer sorum ise kule tr deki gibi mi yani sınırsız metin kesme olayı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMyraa

herkese selamlar bir arkadaşımın çağırması ile wom2 ye başlama kararı aldım fakat bir sorunum var herşey hazır packi yükledim start game diyorum hiç bir şey olmuyor sorunun nedeni nedir bilen var mı acaba ?
    bir diğer sorum ise kule tr deki gibi mi yani sınırsız metin kesme olayı var mı ?

ulen zaten kule kısmına gelene kadar oyunu bırakırsın sen, sg yede gelmiştin video falan çekicem falan diyodun sonra tr ye döndün yeme şimdi , uğraştırma burda insanları
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Aynen sg de p ler açıldıktan sonra sıkıldım :D beklediğimden daha kolay olması sıktı tr hala oynuyorum yeni video atıyoru mzaten :) kule kısmına gelene kadar bırakma olayınıda anlamadım ama gelirsem sana iyi headshoot olur
  • Yeni Gözbebeğim

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :) eskisi hediye alınır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMyraa

Hayırlı olsun :) eskisi hediye alınır :D

Eyvallah eskiside alırken takasta gitti
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    ahah eyw yinede üstad şansımı denedim en azından :D
  • Arkadaslar merhaba, saglam farm yapabilecegim bir hesap ariyorum satici kimseler bana ulasabilirler iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda bu kadar çok velet olduğunu unutmuşum maalesef. Karakter derecesi ruh taşından ötürü eksilerde olduğu için bugün balık tutarken çocuğun biri gelip daldı. Pelerin taktıktan sonra ise serbeste alıp dalmaya başladı. Birkaç defa kestikten sonra 40kkdan aldığım kask yere düştü ve aldı. 40kk çok büyük para değil belki ama yinede benim 1 haftalık emeğimdi en az. Üstelik aradığım efsundaki kaskı zor bela bulmuştum. 1 senelik aradan sonra bu sunucuya tekrar başladım ama daha başlayalı çok olmadan bir hayli sıkıldım oyundan. Üstteki sadece bugün yaşadığım bir örnek. Onun dışında metin keserken serbeste alıp dalmalar, kulede oyun bozmalar falan. Ben hiç alışık değilim böyle şeylere. Çünkü eskiden oyunu sadece eğlenmek için oynardık. Şimdi ise single player modda takılırken bile rahat bulamıyorum. O 40kklık kaskı yerden alıp kaçınca bu kadar sevineceğini bilseydim yemin ediyorum kendim verirdim. Oyun bile olsa insanların emeklerini sömürmek ne kadar doğru acaba? Eskiden Türkler oyunda şöyle böyle diyerek hep karalama yapardım, Türklerin oyun oynamayı bilmediğini savunurdum. Şimdi ise Wom2den sonra tüm düşüncelerim değişti diyebilirim. :)

Güzel sunucu önerilerine açığım, pm atarsanız beraber oynayabiliriz herhangi bir svde. wom2 de artık sarmıyor başıma gelenlerden sonra.

• Rubinum2

• quote:

Orijinalden alıntı: Celay

Oyunda bu kadar çok velet olduğunu unutmuşum maalesef. Karakter derecesi ruh taşından ötürü eksilerde olduğu için bugün balık tutarken çocuğun biri gelip daldı. Pelerin taktıktan sonra ise serbeste alıp dalmaya başladı. Birkaç defa kestikten sonra 40kkdan aldığım kask yere düştü ve aldı. 40kk çok büyük para değil belki ama yinede benim 1 haftalık emeğimdi en az. Üstelik aradığım efsundaki kaskı zor bela bulmuştum. 1 senelik aradan sonra bu sunucuya tekrar başladım ama daha başlayalı çok olmadan bir hayli sıkıldım oyundan. Üstteki sadece bugün yaşadığım bir örnek. Onun dışında metin keserken serbeste alıp dalmalar, kulede oyun bozmalar falan. Ben hiç alışık değilim böyle şeylere. Çünkü eskiden oyunu sadece eğlenmek için oynardık. Şimdi ise single player modda takılırken bile rahat bulamıyorum. O 40kklık kaskı yerden alıp kaçınca bu kadar sevineceğini bilseydim yemin ediyorum kendim verirdim. Oyun bile olsa insanların emeklerini sömürmek ne kadar doğru acaba? Eskiden Türkler oyunda şöyle böyle diyerek hep karalama yapardım, Türklerin oyun oynamayı bilmediğini savunurdum. Şimdi ise Wom2den sonra tüm düşüncelerim değişti diyebilirim. :)

Güzel sunucu önerilerine açığım, pm atarsanız beraber oynayabiliriz herhangi bir svde. wom2 de artık sarmıyor başıma gelenlerden sonra.

Bu kafada oyuncular zaten oyunu oynamasın bir zahmet.
    Balık tutmaya bir haftalık emeğim dediği kaskı depoya koymadan gidiyor.
    Oyunun kendi bünyesinde bulunan bir özellik yüzünden o itemi kaybedince vah benim itemim diyor.
    Benim sana server tavsiyem.
    İndir Metin2'nin server files'ini aç kendi local serverını bak kimse gelip seni kesiyor mu

• Birader kask zaten umurumda değil benim. Sadece velet kitleden hoşnut olmadığımı belirtmek istedim. Madem oyunun kendi özelliği o zaman ben gelip sen tam metin kesecekken serbeste alıp dalayım sana. Veya kule yaparken sana kuleyi zehir edeyim. Oyunun kendi özelliği değil mi bu saydıklarım? Sonradan bana küfür edersen bozuşuruz. Herhalde sen de tüm hayatını oyuna adamış bir işe yaramazsın.
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Pvp bir oyunda ölüp velet kitle diye ağlamak

• quote:

Orijinalden alıntı: Celay

Birader kask zaten umurumda değil benim. Sadece velet kitleden hoşnut olmadığımı belirtmek istedim. Madem oyunun kendi özelliği o zaman ben gelip sen tam metin kesecekken serbeste alıp dalayım sana. Veya kule yaparken sana kuleyi zehir edeyim. Oyunun kendi özelliği değil mi bu saydıklarım? Sonradan bana küfür edersen bozuşuruz. Herhalde sen de tüm hayatını oyuna adamış bir işe yaramazsın.

Baya uzun uzun cevap yazdım sonra ne uğraşıyorum ki dedim.
    Kendi basmakalıp fikirlerinde boğulmuşsun zaten, bana da hayatını oyuna adamış bir işe yaramaz olarak.
    Oyunuma bakmak düşer

" Sana mı kaldı la benim hayatı mı sorgulamak cibiliyetsiz. " derler adama (!)
    Ben senin dilinden konuşmasını biliyorum da gereksiz yere 7 gün çizik yiyeceğim yazık olacak.

• Daha söylediklerimi idrak edemiyorsun ki, sana laf anlatayım. ''Sürekli ölüyorum .s .s'' gibi bir şey anladıysan o senin başarın. Adamlara bak ya, bu sv hakkında ufak bir eleştiride bulundum diye sanki babalarının svsimiş gibi savunmaya geçtiler. Sanki doğrudan wom2ye çamur attım. Siz her şeyden memnun olabilirsiniz ama herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Bir daha alakasız saçma sapan cümleler kurup alıntı yapmayın, siz kendi halinizde takılın ve eğlenin. Bu beni de mutlu eder. Burası bir forum olduğu için sadece kendi düşüncelerimi yazdım. Düşüncelerimi de size yarandırmak zorunda da değilim elbette. Daha fazla iğneleyici iğneleyici mesajlar yazıp polemik yaratmaya çalışmayın.
  • Celay, oynadığın oyun pvp (player vs player) özelliklerini taşıyan bir oyun. Zalim olduğun zaman TurkErkeginin de dediği gibi değerli itemlerini depoda bırakırsın öyle balık tutarsın. Birilerinin o durumda seni kesmesi çok hoş olmasada doğal bir durum. Bunu kimseye yıkamazsın çünkü hata senin. Oyunu bırakmaya kılıf arıyormuşsun bu olayı bahane etmişsin. Her oyunda karaktersiz oyuncular var. En basit örneği kendi yanlış, kötü fikirlerini kabul ettiremediği kişilere velet diyip ağlayan kişiler. Oyunu bırakman diğer oyuncular açısından bir kayıp olmaz, hayatta başarılar Celay :)
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Bu aşağılayıcı, düşük seviyeli mesajına cevap vermeyecektim aslında ama yazdıklarımın tamamını okuduysan ve anladıysan sırf bu olay için bırakmadığımı bilirsin zaten. Sanki bu adamların tek derdi ''vs'' de ben buna tepki gösteriyorum. Sırf egosunu tatmin etmek için başkasının önüne taş koymaya çalışan insanlara bir kılıf uyduramayız bence. Alt tarafı bir oyun bu. Bu kadar rekabet, ego, hırs bu oyun için komik bence. Singapur sunucusunda hiç böyle şeylerle karşılaşmadım mesela. (Şuan ki singapurun durumunu bilmiyorum belki değişmiştir) Benim bırakmam onlar için kayıp değil, artı olmuştur mutlaka. Size göre ''karakterli oyuncular'' olan kişilerle birlikte oynarsınız ne güzel işte. Oyunu sırf kafa dağıtmak ve eğlenmek için oynayan benim gibi ''karaktersiz'' sınıfına girenlerin oyunu bırakması sizin için bir artıdır. Size de sanal dünyada başarılar.

• Ulan kusura bakmayın ama sizin gibi insanlarla s*cmaya bile gidilmez,bu insan oyunun kurallarını elbette biliyo fakat belliki morali bozulmuş,serefin biriyle uğraşmış,insanlık hali olarakta deposuna bırakmayı unutmuş,yoksa neden bırakmasın o değer verdiği itemlerini? Biraz anlayışlı olsanız zaten ölürdünüz,burda sadece geçmiş olsun kardeş moralini bozma sw güzel sen bakma böylelerine buluruz yine kask diyecek bir insan kalmamış yazık.Türk topluluğu bu günleride gördü,çok iyi anlıyorum oyunda neden birlik olamadığımızı.Elin yabancıları diyoruzda onlar bile birbirlerine böyle sıkıntı çıkarmıyorlar..
    Neyse kardeşim sen boşver tek tek cevap vermeye çalışma,geçmiş olsun,wom2 foruma buying bölümüne kaskın özelliklerini yaz tekrar bulabilirsin.Yardımım dokunursa elimden geleni yaparım bende.
    Çok teşekkür ederim mesaj için. Sakın yanlış anlamayın, şuana kadar gördüğüm en iyi pvp sunucusu burası. Yani herhangi bir karalama yapma niyetinde değilim. Sadece oyundaki şerefsizlerin çocukça tavırlarından sinirlendiğim için buraya içimi dökmek istedim. Zaten buraya ilk mesajımı attığımda malum olayın üstünden 10 dakika geçmişti. Yani birazcık sinirliydim. Buradan herhangi bir yardım da istemiyorum, sadece buradaki arkadaşları oyunda nasıl tiplerle karşılaşabileceği konusunda uyarmak istedim. Üstteki arkadaşlar depo konusunda gayet haklılar ama kullandıkları üslup zoruma gitti. Ağlamalar-vahlamalar gibi kelimeler hiç hoş değil. Sonuç olarak ben balık tutmaya giderken hiç bu denli bir şerefsizin karşıma çıkmasını beklemiyordum. O yüzden aptallık edip depoya koymadım. Burada dolandırılan mağdur arkadaşlarımızı da suçlayıp, aşağılayalım mı? Mağdur olan kişi, dolandırıcıya biraz olsun taviz vermiş çünkü. Dediğin gibi hepimiz birer insanız. Türkerkeği olsun, Hambart olsun, başka biri olsun yarın bir gün tüm hesabı soyulabilir. Kimse olmayacağının garantisini veremez. ''Oyunda dolandırıcı görmek istemiyorsan, kendi local serverini kurabilirsin'' diyemeyiz o zaman.

İyi dileklerin ve yardım teklifin için tekrar teşekkür ederim.

Celay C kullanıcısına yanıt
    sadece biraz daha dik durun, yalakalık yapmayın, ölünce katilinize hakaret etmeyin. 40kk için değmez

edit:

madem kalitesiz oyunculuktan bahsettik, bu ss'i de atmazsam olmaz.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

ssde bulunan Ratimirus adlı kişi Türkleri rahatsız eden bir tip, kendisi oyunun başlarında olduğum zaman beni defalarca kesmişti, ve keserken de sürekli "dog" demişti. ilerleyen dönemde kendisini tabiri caizse ağlayana kadar kestim. bunun zevki bambaşkadır, kesinlikle sabredin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 10 Kasım 2016; 21:58:38 >

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.