Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoMuTa

soul crystal itemlerinin cevheri çok değerli hocam, garnet vb de değerli.

ikinci köyde vadide çıkar mı ki onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

quote:

Orijinalden alıntı: NoMuTa

soul crystal itemlerinin cevheri çok değerli hocam, garnet vb de değerli.

ikinci köyde vadide çıkar mı ki onlar

Hayır ama minig eventlerinde toplanabiliyor bildiğim kadarıyla Vadide abanoz ve elmas kasın :)

• Wommt2 oyuncuları, eski dostlarım ve Romalılar; uzun süreden beri zihnimi meşgul eden oyuna tekrar dönmüş bulunmaktayım. Lakin, dönüş yaptığım sunucu Wommt2 değil. Wommt2'e nazaran çok daha kolay bir sunucuya başladım. Sarı bayrağı temsil etmek ve diğer bayraklarla mücadele etmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papummmm -- 2 Eylül 2016; 1:13:33 >
  • Selamlar,

Aylar sonra wom2'ye dönüş yaptım ama kule çıkarken oyunun donması ve bütün hesaplarımın aynı anda login ekranına dönmesiyle aylar önceki kararımın ne kadar doğru
    olduğunu anladım.Zaman kaybı gerçekten.Bu sefer kesin olarak elvada. Kendinize iyi bakın.
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• server durumu nasıl en kalabalık pvp bu mu yoksa metin2tc mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

server durumu nasıl en kalabalık pvp bu mu yoksa metin2tc mi ?

Kalabalıklığı bilmemde burası tam pvp değil. Öyle her şey satıcıda satılmıyor. Emekli istiyorsan gel derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben metin kasıyorum ama, +0 taşlar falan çıkıyo çöp mü onlar? + basılıyo muydu taşlara özel bi npc de? sanki bi pvp nin birinde basılıyodu diye hatırlıyorum ama...

bi de bir sürü skil book var. taichi falan. whirlwind de var. 1 er tane. aura of sword yok. onu ben yedim.
    de şey dicem 30 levelde kalıp metin mi kasayım yoksa level atlayıp ilerki seviyelere mi geçeyim sizce?

oyunu da en son 4 yıl önce oynamıştım unuttum çoğu şeyi de ondan soruyorum kb.
  • bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt
    İstiridye çıkarıp sat görevleri de yap efsun değişim kağıdı veriyor 2m satarsın

• Bir iki oyun daha kaldı bitirecek, ondan sonra yine WoM2
    kış gelse de yorganın içinde bir elimizde salep bir elimizde mous farm yapsak
  • peki hocam bir sorum daha var. marketlere bakıyorum 5m den aura of sword var. vbaktıkça içim kararıyor savaşçı oynuyorum ben de nasıl grand master açarım hadi sağdan soldan 2-3 m e bulsak aos u berserk falan da pahalı :((( pek imkanı yok gibi hayalini kurduğum g. masterlerin :( o yüzden masrafsız bir karakter sınıfı açıp onunla mı devam etsem acaba diyorum?
  • bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt
    Orası seni ilgilendiren bir konu ben sura oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bdeniz1997

peki hocam bir sorum daha var. marketlere bakıyorum 5m den aura of sword var. vbaktıkça içim kararıyor savaşçı oynuyorum ben de nasıl grand master açarım hadi sağdan soldan 2-3 m e bulsak aos u berserk falan da pahalı :((( pek imkanı yok gibi hayalini kurduğum g. masterlerin :( o yüzden masrafsız bir karakter sınıfı açıp onunla mı devam etsem acaba diyorum?

Savaşçı masraflıdır ama parasının karşılığını verir. Bu arada b.silahta öyle sanıldığı kadar ucuz değil
    B. silaha item ayarlama sorunundan bahsetmiyorum bile
  • durumlarım pek iyi değli benim de. bilmiyorum ne yapsam. elimde bir sürü skill book var ve çoğu pazarda ucuza gidiyor adam 50 k dan koymuş sarı bayrakta.
    savaşçı olarak büyüyebileceğimi sanmıyorum. zaten 1m param vardı onu da 1 yanga item alayım derken 1m e aldım kaptırdım. tam bir gerizekalıyım :D Ninja iş yapar mı hocam peki? sura oynamışlığım yok. kendilerinden nefret de ediyorum -.- 6. sınıftayken arkadaşım bize gelirdi sura karakteri vardı metin falan keserdik. sura manyağıydı kendisi. belki de o yüzdendir. dönen ateşi falan eliyle yapmaya çalışıyodu. günün birinde dedi ki bunu açarken ne diyor yahu 'büyük cin falan mı diyor' diyordu. sanırsam o günden sonra başladı bu nefretim. yani sura oynayacağımı pek sanmıyorum. belki ninja. ama belki.
  • Geleneksel 1. VeteranArmy Mangal Partisinden bir kare

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • varmi oynayan indiriyorum bende mavi bayrak acicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

varmi oynayan indiriyorum bende mavi bayrak acicam

var kardeş, tabiki indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hudut34

quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

varmi oynayan indiriyorum bende mavi bayrak acicam

var kardeş, tabiki indir

kardes istedigim gibi degil ya efsun degistirme falan var ben hicbirsey olmasin istiyorum 15 lvl minik boss lari kesip sandiklari actim efsunlari sattim 25 m para yaptim benim istedigim tam tr tipi olacak eski hali bklar ruh tasi pahali olacak boyle bir zevki yok bana gore.sildim oyunu size bol sans dilerim.
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Boş insan.Ha sen şimdi buradada benimle uğraşırsın nede olsa oran buran kaşınıyor sürtünürsün bi yerlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeuCaL1oN

Boş insan.Ha sen şimdi buradada benimle uğraşırsın nede olsa oran buran kaşınıyor sürtünürsün bi yerlere

Cevap vermek için üyelik açmış zavallı velet. 15 yaş altı alınmıyor sen geldiğin yere dön.

• 75 HAVA G 66 ŞAMAN 65 SURA
    www.itemci.com
    Sıkça Sorulan Sorular. - İtemci Metin2 İtem Yang Karakter Hesap Online Oyun Epinleri.
    https://www.itemci.com/uye-urun/803173-75-hava-g-66-saman-65-sura.html
    itemsiz itemli satılır
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.