Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen ne ara divines geçtin la TheEnd de değilmiydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheEnd dağıldı bir kısmı Independenza'ya gecti bir kismi Divines'a .
  • O değil de konuyu açan arkadasa ne oldu haber alan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesencephelon -- 15 Ağustos 2016; 16:55:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesencephelon

O değil de konuyu açan arkadasa ne oldu haber alan var mı
    quote:

Orijinalden alinti: Mesencephelon

O degil de konuyu açan arkadasa ne oldu haber alan var mi

Yeni Bedayiler bulmaya gitmiştir

• İtem ve yang satılır özel mesaj
  • world of metin2 globalde 10kkk ya yaklaşık yang satılır ulaşmak isteyenler pm atsın
  • VeteranArmy loncası var kırmızılarda
  • hala oynuyonuz mu aga yuh
  • Merhaba arkadaşlar mavi bayraktan VoooDoo ben

Oyunu bırakan arkadaşların büyük desteğine de ihtiyacımız var malum 40 levellerdeyiz hala.

Bir mesaj yoluyla destek olabilirsiniz arkadaşalar :))

Kızılay kampanyası gibi oldu biraz ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

hala oynuyonuz mu aga yuh

Daha yeni başladık dur :))

• quote:

Orijinalden alıntı: efes3535

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

hala oynuyonuz mu aga yuh

Daha yeni başladık dur :))

helal olsun valla ne diyeyim :D
  • Chunjo bayrağındaki " DONANMA " adlı loncamıza üye alımlarını açmış bulunuyoruz arkadaşlar
    level sınırımız yok fakat sadece aktif olarak oynayan oyuncuları alacağız
    Bilgi konusunda elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz fakat item ve yang yardımı kesinlikle yapılmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 16 Ağustos 2016; 19:50:10 >
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

run run run
  • Ben de oyuna yeni başladım mavi bayrağım ama pek aktif turk loncası yok gibi. Boyle kule vs. yapmalık, beraber farm lvling vs birlkte zaman geçirebilecek lonca arıyorum. Sarı bayrak nasıl o konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Ben de oyuna yeni başladım mavi bayrağım ama pek aktif turk loncası yok gibi. Boyle kule vs. yapmalık, beraber farm lvling vs birlkte zaman geçirebilecek lonca arıyorum. Sarı bayrak nasıl o konuda?

Aktif oyuncu açısından sarı bayrağın svdeki en aktif oyuncuları bulundurduğunu iddia edebilirim ama
    genelde +90 farmdan çıkmayan kişiler oluyorlar özellikle Divines loncası
    Onun dışında beraber aktivite yapacak oyuncu arıyorsan onun için Kırmızı ya da Mavi bayrak daha iyi açıkcası
    Bizim genel amacımız muhabbet, bilgi alışverişi bunun yanında arada bir kule vesaire olur elbette...

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkErkegi

Chunjo bayrağındaki " DONANMA " adlı loncamıza üye alımlarını açmış bulunuyoruz arkadaşlar
    level sınırımız yok fakat sadece aktif olarak oynayan oyuncuları alacağız
    Bilgi konusunda elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz fakat item ve yang yardımı kesinlikle yapılmayacak.

yeni baslayan kisilere item yardimi yapilmiyor ise lonca nin anlami nedir ? lonca anlayisiniz sanirim sadece sohbetten ibaret.Ben zaten biraktim oyunu ama kirmizi da bir lonca üyesinden sadece +6 kalkan basmasini istedigimde hayir dedi (sanki adamdan +9 dolunay istedik ) bu kafayi degistirin artik yeni baslayan adamin iteme ihtiyaci var en azindan metin kiricak kadar.Yüksek level karakterler icin yardim zaten cerez parasi neyin hesabini yapiyosunuz anlamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonymousT

VeteranArmy loncası var kırmızılarda

O loncadaydim zaten üyenin birinden +6 kalkan basmasini istedim ilk level metinlerde rahat etmek icin masallah sanki adamdan bütün parasini istedim demedigini birakmadi.En güzeli gidin girin yabanci bi loncaya bizimkilerle takilmayi da birakin artık türkler bütün oyunlarda böyle malesef birdaha da tövbe zaten gider almanlarla oynarim daha iyi hepsi icin konusmuyorum yanlıs anlasilmasın ama kimse de kusura bakmasin bu böyle.Oyunu zaten biraktim sistem topladigim için son cikan mmo lara saricam.Riders of icarus a bi bakicam güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

quote:

Orijinalden alıntı: AnonymousT

VeteranArmy loncası var kırmızılarda

O loncadaydim zaten üyenin birinden +6 kalkan basmasini istedim ilk level metinlerde rahat etmek icin masallah sanki adamdan bütün parasini istedim demedigini birakmadi.En güzeli gidin girin yabanci bi loncaya bizimkilerle takilmayi da birakin artık türkler bütün oyunlarda böyle malesef birdaha da tövbe zaten gider almanlarla oynarim daha iyi hepsi icin konusmuyorum yanlıs anlasilmasın ama kimse de kusura bakmasin bu böyle.Oyunu zaten biraktim sistem topladigim için son cikan mmo lara saricam.Riders of icarus a bi bakicam güzele benziyor.

• Evet, lonca anlayışımız sadece sohbetten ibaret.
    Bu arada zaten senin gibi insanları istemiyoruz loncada çünkü yazdığın yorumda da belirttiğin gibi
    senin gibiler oyunu bırakır sizde hırs ne gezer ki yardım yapalım ?
  • Tc kadar kalabalik mi

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.