Bildirim
World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (178. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
arkadaşlar bende oyuna başladım an itibariyle ismim Vooodoo mavi bayraktayım.
konun başında açıklanan bilgiler hala geçerli mi acaba epey zaman geçmiş üzerinden malum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: efes3535
arkadaşlar bende oyuna başladım an itibariyle ismim Vooodoo mavi bayraktayım.
konun başında açıklanan bilgiler hala geçerli mi acaba epey zaman geçmiş üzerinden malum
Evet konunun başında verilen bilgiler hala güncelliğini koruyor -
Ctrl+Q ile görev penceresini aç.Event Quest'te Kingdom Betrayal var.Ona tıklayıp 100k ya krallık değiştirebilirsin. -
arkadaşlar oyun biraz fazla kasıyor pc özelliklerim fazla değil ama merak etti sıkıntı bende mi yoksa oyunda mı?
oyunu başlatırken options bölümüne bas, shadows'u kapat -
arkadaşlar bir sorum daha olucak dracon coınsi alamıyorum oy vermeme rağmen bir açıklama yapabilirmisiniz onun hakkında. yanlış mı yapıyorum anlamadım.
Beyler mavi bayrakta atımı zırhlamama yardım edicek varmı ismim Wololoc. Bu arada 200kya nereden kırmızı bayrağa geçiş yapabilirim? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wololoc
Beyler mavi bayrakta atımı zırhlamama yardım edicek varmı ismim Wololoc. Bu arada 200kya nereden kırmızı bayrağa geçiş yapabilirim?
Son sayfalarda 2 kişi yazmış sanırsam
Görevler kısmında olması gerek.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Edit: Düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 7 Ağustos 2016; 17:49:11 > -
Arkadaşlar biz yeni başladık buraya.Görevlerimi yapalım yoksa kendimiz mi kasılalım?
-
quote:
Orijinalden alıntı: armadillo dalagı
Arkadaşlar biz yeni başladık buraya.Görevlerimi yapalım yoksa kendimiz mi kasılalım?
35 e kasıp metin kesmeye başlayın derim. 30 lvl de xcık balık tutup para yaparsın yada dlunay düşürüp satarak para yaparsın ardından idarelik 35 itemlerini tplayınca metin kesmeye başlarsın. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dis3c
Becerili rib arıyorum. Geçen çarşambadan beri arıyorum.Pazarlarda sadece bi tane gördüm.
1 tane olması çok ilginç.
3 krallıkta ki pazarların hepsine baktınız değil mi? Sadece 1 tanesine bakmadiniz umarim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyülü silah açtım mavi bayrakta bir tane. Birlikte oynamak isteyen arkadaş var mı?
Secret of ench. blade nereden edinebilirim?
Bütün tomeler ucuza satilir nick TomrisHatun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X