Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.899
Cevap
50
Favori
241.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • at zırhlama nasıl yapılıyor çölde okçu yok ? 11 dkda 4 tane denk geldi metin kesemem daha tek yapamıcaz anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: devulations

at zırhlama nasıl yapılıyor çölde okçu yok ? 11 dkda 4 tane denk geldi metin kesemem daha tek yapamıcaz anlaşılan

Snakefield'da ya da valley'da metin of shadow kesebilirsin onun dışında o iş biraz yaş...
    Sarı bayraktaysan ben yardımcı olabilirim nickim : TurkErkegi
  • sağol mavi bayrağım birilerini bulurum akşama inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: devulations

sağol mavi bayrağım birilerini bulurum akşama inşallah :)

İyi Şanslar
  • Evet şamanla çıkınca sorun olmuyor.Ama çarı 75 lvle kastım.Yani item yapmamın tek yolu bu.Bir sürü çelik ve poison biriktirdim.Planım bunları basıp 90'a yürümekti.2 çarla çıkarak bir envanter dolusu itemi nasıl basıyım ?Ayrıca kule yaparken interneti yiyebilecek her programı kapatıyorum.Steam,spotify,skype vs vs
  • Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    Bahsettigin sorun metin2 nin yapisiyla alakali, fazla slot olan yerlerde asiri lag oluyor, buna ornek olarak da aqua metinlerini keserken olusan lag gosterilebilir. Malesef cozumu yok. Ayrica bu oyunun en hatali dungeon i seytan kulesidir, her yerinde ayri bir hata akiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kateujanod

Evet şamanla çıkınca sorun olmuyor.Ama çarı 75 lvle kastım.Yani item yapmamın tek yolu bu.Bir sürü çelik ve poison biriktirdim.Planım bunları basıp 90'a yürümekti.2 çarla çıkarak bir envanter dolusu itemi nasıl basıyım ?Ayrıca kule yaparken interneti yiyebilecek her programı kapatıyorum.Steam,spotify,skype vs vs

İnternete kablolu şekilde bağlanmayi deneyin, en stabil bağlantıyı bu şekilde alabilirsiniz. Belki bir katkısı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 5 Temmuz 2016; 19:02:41 >
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Kablolu nasıl bağlanacağımı bilmiyorum.Superonline'nin kablosuz modemiyle internete giriyorum.Modem salonda ve ben kendi odamdayken bağlantı 3 çubuğa düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 5 Temmuz 2016; 22:53:41 >
  • quote:

Kablolu nasıl bağlanacağımı bilmiyorum.Superonline'nin kablosuz modemiyle internete giriyorum.Modem salonda ve ben kendi odamdayken bağlantı 3 çubuğa düşüyor.

Modeminde LAN girişi varsa Japon pazarından bile LAN Cable bulabilirsin ama tavsiyem elektronik bir mağaza olur
    çünkü orada metreyle verirler sende modem ve bilgisayar arasında kabloyu rahatça ( tavsiyem duvara tutturarak ) döşersin
    *Eğer modeminde LAN girişi yoksa modemin Hat kablosunun daha uzun sürümünü alıp modemi odana taşıyabilirsin
    Edit: En son ihtimal olarak pek tasvip etmesemde bir sinyal arttırıcı kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 5 Temmuz 2016; 23:21:53 >

• Hocam modemin arkasında boşta USB girişi ve sarı renkte eth1 eth2 eth3 girişleri var.Lan yazılı bir giriş göremedim.
  • quote:

Hocam modemin arkasında boşta USB girişi ve sarı renkte eth1 eth2 eth3 girişleri var.Lan yazılı bir giriş göremedim.

Dostum o sarı renkteki girişler LAN girişi oluyor işte
    Eth yani Ethernet günümüzde en çok kullanılan LAN teknolojisidir
    Yinede emin olmak için mümkünse modeminizin modelini verebilir misiniz ?
    Soketlerin fotoğrafını çekip atsanızda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 6 Temmuz 2016; 2:10:15 >

• World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Model bu.Fotoları netten buldum.

• quote:

Model bu.Fotoları netten buldum.

Evet dostum, o sarı girişler LAN girişi oluyor
    Herhangi bir elektronik mağazadan gidip gereken uzunlukta LAN Cable alarak kablolu bağlantıyı halledebilirsin.

• Beyler şu oylama yapıp dc kazanma sistemini anlayamadım. Vote for us diyorum bir şeylere oy veriyorum ama dc gelmiyor?

edit : Çözdüm tamam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 6 Temmuz 2016; 10:05:41 >
  • Teknosada bulurum heralde.Fiyat aralığı hakkında bir fikrin var mı ?.Bu arada teşekkürler yardımların için.
  • quote:

Teknosada bulurum heralde.Fiyat aralığı hakkında bir fikrin var mı ?.Bu arada teşekkürler yardımların için.

20-25 liraya mahalle bilgisayarcilarindan alabilirsin^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 6 Temmuz 2016; 17:50:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba genel olarak konuyu okudum gaza geldim indiriyorum. Hangi bayrağa geleyim nerde Türk çok?
    Beraber oynarız diyen olursa süper olur. Lonca falan kuralım..

Birde şunu sorayım normal metin2deki gibi p2p mi oyun. Kat biletidir vs paralı mı?
    Para kasmak zor mu? Oyunda botlar piyasayı alt üst etti mi normal metin2deki gibi?
  • Şu merete istediğim efsunları getirebilecek miyim dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Merhaba genel olarak konuyu okudum gaza geldim indiriyorum. Hangi bayrağa geleyim nerde Türk çok?

Birde şunu sorayım normal metin2deki gibi p2p mi oyun. Kat biletidir vs paralı mı?
    Para kasmak zor mu? Oyunda botlar piyasayı alt üst etti mi normal metin2deki gibi?

Konuyu okuduysaniz sordugunuz bayrak sorusuna defalarca cevap verildi. Birinci mesaji da tekrar okumanizi oneriyorum diger sorular icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Merhaba genel olarak konuyu okudum gaza geldim indiriyorum. Hangi bayrağa geleyim nerde Türk çok?

Konuyu okuduysaniz sordugunuz bayrak sorusuna defalarca cevap verildi. Birinci mesaji da tekrar okumanizi oneriyorum diger sorular icin

Okudum zaten kırmızı denmiş. Ama sarıda oynayan mavide oynayanlar da mevcut. Tek bi yoruma göre hareket etmek istemedim. İlk mesajı 2 3kez okudum. Daha fazla bilgi için sordum. Neyse kırmızıda başladım 12 oldum :D

Beraber oynayabileceğim biri var mı? Veya loncasına alacak?

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.