Şimdi Ara

wolkswagen bora mı? opel vektra mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her ikiside sınıfının ıyı araclarından.Ama bora B sınıfı ,vectra C sınıfı arac.Butcenız uygunsa Vectra alın.Kesınlıkle daha ustun ,en azından daha genıs.Parca fıyatıda VW den bıraz daha ucuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Her ikiside sınıfının ıyı araclarından.Ama bora B sınıfı ,vectra C sınıfı arac.Butcenız uygunsa Vectra alın.Kesınlıkle daha ustun ,en azından daha genıs.Parca fıyatıda VW den bıraz daha ucuzdur

bora C Vectra D
  • Hocam 2003 1.8 vectra c comfort sahibiyim aracımı yarın yeni sahibine satıyorum 22.500 e daha önce aldığım kisiye tekrar satıyorum linkteki aracın ederide 22 ile 24 arasıdır temiz bir arac icin verilecek fiyat , bence bora vectra ile kıyas edilebilcek bir araç değildir vectranın kıyası passat ile yapılabilir
  • bora derim tabi herşey sana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: şahin yunus

bora derim tabi herşey sana kalmış

Tabiki de vectra ama masraflarına karşılayabileceksen.....
  • Vectra tabii ki..Ancak sorun şu ki linkini verdiğiniz Vectra o kadar etmez.
  • aman ha sakın ilandaki vectrayı alma kazık yersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligs1905 -- 27 Temmuz 2010; 11:04:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk96

vectra d sınıfıdır ve d sınıf araçlar her zaman c sınıfından daha iyi konfor verir

+1 +1 kesınlıkle opell
  • Vectra
  • iki araç arasında 16v olmak kaydıyla bora diyorum...

iki araç arasında uzun süredir araştırma yapıyorum. yani bu ikisinden birini almak istiyordum, artık tamamen boradan yanayım. kısmetse 16v olmak kaydıyla bora almayı düşünüyorum
  • quote:

iki araç arasında 16v olmak kaydıyla bora diyorum...

iki araç arasında uzun süredir araştırma yapıyorum. yani bu ikisinden birini almak istiyordum, artık tamamen boradan yanayım. kısmetse 16v olmak kaydıyla bora almayı düşünüyorum
    Hayırlı olsun Kazasız Belasız Kullanırsın inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 6 Ağustos 2010; 1:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Her ikiside sınıfının ıyı araclarından.Ama bora B sınıfı ,vectra C sınıfı arac.Butcenız uygunsa Vectra alın.Kesınlıkle daha ustun ,en azından daha genıs.Parca fıyatıda VW den bıraz daha ucuzdur

Vectra c sınıfıymış bişey daha öğrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salus

quote:

iki araç arasında 16v olmak kaydıyla bora diyorum...

Hayırlı olsun Kazasız Belasız Kullanırsın inşallah..

şimdi yukarda bazı arkadaşlar kronik sorunlardan bahsetmiş. belki haberdarlar, belkide kulaktan dolma, ondan bundan duyma, araçla kesinlikle alakası olmayan yorumlar yazılmış

kronik sorun nedir?
    vergi dilimi veya parça piyasası ne alemdedir?
    yakıtı ne alemdedir?
    mekanik aksam ve motor bloğu ne kadar sağlamdır?

bu soruları 100 kişiye sorsan en az 90 kişi farklı yorum getirir. o paraya o araba alınırmı, şunu alsaydın daha iyi olmazmıydı. öbürkü bundan az yakar ama tüpte problemleri vardır vb... bu yorumları uzatmak mümkündür

benim aklımda ne vardı?
    2004-5 focus collection
    16v olmak kaydıyla bora
    2001 makyajlı kasa vectra comfort veya 2003 te olabilir.

ben ne yaptım?
    gittim bu arabalar üzerine kitap yazmış ustanın yanına gittim. bana tek kelimeyle BORA dedi.
    üstüne v-tec motor civic te alabilirsin dedi

+hiçbir araba sorunsuz değildir, eğer içinde en ufak tereddüt varsa gidip sıfır almak daha makbuldür. haaa onda da şoförlüğün zayıfsa araba en kral araba da olsa mutlaka biyerlerini patlatırsın...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.