Şimdi Ara

Wolfteam neslinin büyümüş olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda herkes metin2 knight silkroad anilari paylaşıyor. Bizde burda bir nostalji yapalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala veletler
  • X em 8 ile ne kombolar yapardım sonra oyuna o lanet nakit olayını getirdiler hatta ilk nakitli eşya şanslı kutuydu heralde oyunu oynamaya devam ettik bu olumsuzluğa rağmen karakterlerin kurdunu standarttan buza zekiye vahşiye getirme geldi buz alanlar nakitle coştu önemli bir klanda olduğumuz için ben de aldım taşıdım başkan olarak klanı ama oyuna karakterleri getirdiler o zaman tamam yeter dedik ve 30 kişilik klanı en yakın oyuncu arkadaşıma verip bıraktım bu oyun başından beri para tuzağıydı haberimiz yoktu gün geçtikçe de yeni karakterler ilk yardım paketleri geldi adama hs atıyorum canı 15 paketle doldurup tekrar gelip beni kesiyor bu sefer bir taraflarımla güldüm ama o zaman oyunun içine ettiniz daha da edin artık yerim yok deyip binbaşı hesabı bıraktım eskiden en yüksek kartal rütbesi vardı böyle herkes bakardı odaya gelince ooo çekerdik şimdi onun da içine etmişler herkesin rütbesi yüksek oynamayın oynattırmayın bu oyunu 16 yaşımdan şu ana kadar olanları yazdım oynamayın oynattırmayın çünkü biz bu oyunun köklerini biliyoruz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 17 Kasım 2017; 14:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başlarda iyiydide pay to win olduktan sonra bıraktım
  • Wolfteam ile 6.sınıfta tanıştım. Günlerce oynardık, oyuna girdiğim zaman kendimi özgür bulurdum. Okul sınıflarında oturmak benim için adeta bir hapis gibi hissettirdi.

Ders çalışmayı hiç sevmezdim. Odamı ders yapıyorum diye kilitler wolfteam oynardım gecelere kadar. Hele o ramazan günleri ve yaz günleri. Ne güzel günlerdi be, sahura kadar oyna, sahurunu yap sabah saat 9`a 10`a kadar oyna. Vay be. Şimdi hiçbir şey eğlendirmiyor beni o zamanlar kadar.

Buz kurt mu ne vardı, dokunduğu zaman donduruyordu e pin çekip onu almıştım ilk önce. Sonra kız karakter vardı üstünede zırh falan çekmiştim gardiyan kurt bile beni indiremiyordu. Arkadaşlarım hep söyle derdi; ''Para ile oynasam benimde öyle olur. :)''

Metin2 oyununda da aynı heyecanı yaşadık. Özellikle metin keserken, kızıl ormana gidip yüksek levelli insanların peşinden dolanırdım vay bee :))

Şimdi: 21 yaşındayım, üniversite 2 öğrencisiyim. Online oyun oynamak istiyorum ama hiçbiri zevk vermiyor.

• Wolfteam pay to win olmaktan iyicene çıktı

Ota moka hediye,karakter vs. veriyorlar artık

Evet,hala nakit var ama çokta önemli değil,hem hilenin de moku çıktı

(Bu dediklerim 2016 için geçerlidir)

• Wolfteam nesli büyüse ne yazar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk oynadığımda iyi oyundu eğleniyorduk baya ama ondan kısa bir süre sonra boka sardı.

wolfteam bugünlerde oynuyon kişiler genelde 8-9 yaşında çocuklar.

• Metin2+wolfteam oynadım. Üni 2. sınıfım, büyümedim orası ayrı.

İlk çıktığı zamanlar iyiydi, kurt vs kurtta gardiyan olmak için SP biriktirmeler, silah vs silahta herkeste ilk ve aynı silah olması, YouTube'da sniper montageler yeni çıkmış iken. Throvision filan vardı, oboo vardı. Dövmeleri abartınca yavaş yavaş oyuncu kaybetmeye başladı, sonra özel kurtlar, yeni değişik karakterler, yeni değişik silahlar, her oyun 10 ayrı bomba, üstüne hileler de gelince(cold hack, wlp) boku çıktı oyunun. Şuan oynayan büyük biri varsa ya bloodrapper'dır(YouTube'dan dolayı) , ya turnuvalar içindir, ya da kürttür. Cidden ırk olarak kürt. Aşırı fazla kürt oynayan gördüm, neden oynuyorlar anlamıyorum ama oynuyorlar işte.

Zaten sürekli hediye gönderiyormuş, ben bırakırken de hediye gönderip duruyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.