Şimdi Ara

WOLFTEAM İ NEDEN SEVMİYORSUNUZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonra biraktim heryer hile felan doldu.
    Ama harbi guzel oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Ryzen 5 5600---Msi b450 Gaming Plus---Corsair Vengeance Rgb Pro (4x16) 64 Gb---Xfx Rx 6700 swft 309 10 Gb---Wd Green SN3000 Nvme M.2---Team Vulkan Z 256 Gb Ssd---8 Tb Seagate Exos---8 Tb Wd Purple---Rampage Castle Full Tower---High Power Element Revo 850w---Acer 24.5 1ms 100hz İps
  • ne diyor bu ya? ulan o dlc 1 kere alındı mı bırakılıyor o oyunda 1 aylık var 1 günlük 7 günlük var sanane lan? o kadar kaliteli oyunları mı var almıyoruz biz? sen neyin kafasını yaşıyorsun ya? ulan bunu izleyenin beyni var mı şüpheliyim
  • Her oyunda silah varmış da neymiş de ne. Sen hangi oyunda gördün 20 lira verip 7v1 yapıp full hp ile sağ çıkan adamı ? Söyleyeyim wolfteam'da bu var. Yok mavi dövme yok turuncu kurt fatih sulan mehmet kurdu bile var. Yok toprak atıyo yok yavaşlatıp kendine çekip can çekiyor. Hiçbir oyunda bu kadar para bağımlılık yok.

Orijinalden alıntı: Feysbuk

quote:

Orijinalden alıntı: Onur.

8 yaşındaki bebenin anana sövmesi çokmu hoş

edit: İmla

KArdeş hangi oyunda senin anana sövmüyorlar söylesene bi ben de oynuyum o oyunu . Şimdi ben burda anana küfür etsem çıkacak mısın forumdan samimi cevap ver ?

En azından bebelerden o küfürü yemiyorum. Ayrıca hile olan oyun oynamam ben. Ayrıca bi ara internet kafeye gitmiştim yine bebeler açmış programı silah hilesi yapıyorlar bune bana açıklarmısın çokmu zevk alıyorlar

Türkiye de bugüne kadar bu kadar etkinlik yapan bir şirket daha olmadı . Oyuna Türkçe ses desteği bile verdiler bunlar basit işler değil her oyun Bu kadar özenmiyor Türkçeye .
    Şimdi dersiniz Bebe belik oynuyor o oyunu .
    Zaten bütün oyunlarda aynı durum var Türkiyenin oyuncu kitlesi bebebelik.
    Yine dersiniz ; Oyun para istiyor silah zırh alabilmek için.
    Bütün oyunlar da zaten bu var Adamlar nasıl kar edecek .
    Şimdi siz arkadaşlarınızla GTA 5 MP oynayamazsınız her bilgisayar açmaz .
    Ama WolfTeam i 10 sene önceki bilgisayar bile açar koy çamaşır makinesine o bile açar bu oyunu.

BU KONUYU ABİMİZ DAHA İYİ AÇIKLAMIŞ

Yıllardır oynuyorum, küçük arkadaşlar oynasa da zevkli bir oyun :)

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibbon4071

27 yaşındayım hala cs 1.5 online gerisi boş.
    Gerçi orada çoluk çocuk yuvasıya yapacak birşey yok.

cs: go

Cod ghost bo2 mp oynuorum şuan bir kaç kez zevkine dlc aldım ama almasan da hiç fark etmiyor.Wolfteam oynayacağıma gider cs 1.6 falan oynarım onu tost makinesi bile açacak yakında

• Ilk ciktiginda oynuyordum.Karakter filan yojtu o zaman.Az da olsa para yatirmistim.Sonra karakter cikarttilar kurtla 15 kere vur olmuyor.Tamamen para veren kazanir mantigina donduler bende biraktim.Oyuncunun kalitesinin hic bir onemi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: deadman42

http://www.youtube.com/watch?v=Qr58QiEor_s Kapat konuyu

• Oyunda hacet giderme olsa ona bile para alırlar.

Orijinalden alıntı: By Salus

Su ogus sasi denen herif, tam bir geri zekalı açık ve net.

Neden özelden mesaj at .Tartışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ele7en -- 27 Mayıs 2014; 15:31:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk çıktığında oynuyordum. 2-3 sene oynamışımdır. 15-16 yaşlarında 60. olmuştum bi ara zaten sonra bıraktım. Nakit falan da çekiyorduk haliyle zevkli oluyordu sağlam klanımız vardı abilerimiz vardı o zaman bizden büyük skype falan hoş vakit geçiyordu diye oynuyorduk.

Şuan 19 yaşındayım 2-3 ay önce merak edip indirdim tekrar da, oynanıcak gibi değil. Çocuklar umrumda değil de her şey para olmuş gerçekten. Para yatıranla yatırmayan arasında bu kadar fark ben görmedim başka oyunda. Haliyle kısa sürdü 2 gün takılıp sildim.

Zaten boş işler olduğunu düşünüyorum artık öyle oyunların. Oynanıcaksa alıp adam gibi BF3 falan oynanmalı multi, bi yaştan sonra.
  • quote:

Türkiye de bugüne kadar bu kadar etkinlik yapan bir şirket daha olmadı . Oyuna Türkçe ses desteği bile verdiler bunlar basit işler değil her oyun Bu kadar özenmiyor Türkçeye .
    Şimdi dersiniz Bebe belik oynuyor o oyunu .
    Zaten bütün oyunlarda aynı durum var Türkiyenin oyuncu kitlesi bebebelik.
    Yine dersiniz ; Oyun para istiyor silah zırh alabilmek için.
    Bütün oyunlar da zaten bu var Adamlar nasıl kar edecek .
    Şimdi siz arkadaşlarınızla GTA 5 MP oynayamazsınız her bilgisayar açmaz .
    Ama WolfTeam i 10 sene önceki bilgisayar bile açar koy çamaşır makinesine o bile açar bu oyunu.

BU KONUYU ABİMİZ DAHA İYİ AÇIKLAMIŞ

Tabi önce pcye çıkması lazım.

• Dlc ile wolfteamde silah almanın ne alakası var? Diğer oyunlarda dlc almasan da çok güzel oynanıyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.