Beyler yaklaşık 1 aydır. Uğraşıyorum. Ama bi çaresini bulamadım. En son güncellemeden sonra oyunda Altta yazmıs oldugum Gibi bi hata geliyor. Neler denedıysem, Çözemedim.
A hardware TnL device was unable to be created. This could be due to either not habing DirectX 8.1 İnstalled or not having a hardware TnL capable video card. Both of these are required to play Wolfteam and although you can continue to play the game by pressing Ok, please note that is not officially supported and may result in crashes, lockups, and poor performance Hatası
Denedikleri Teker Teker yazam.[ Bunlar dısında başka çözüm yoları varsa konuya yazarsanız sevirim.]
* DriverEasy Programıyla bütün herşeyi güncelleme. ( PROGRAMIN TAM SÜRÜMÜYLE İŞLEM YAPTIM.)
* Oyunu 5- 10 kez silip yükledim.
* Pc Format attım.
* Joygame Destegine Basvurdum.
quote:
DirectX versiyonu oyun için yetersiz kaldığından dolayı bu hata ile karşılaşılabilir. Wolfteam'i oynamak için sisteminizde DirectX versiyon 9.0c veya daha üstü kurulu olmalıdır.
Direct X 9.0c versiyonunu yükledikten sonra oyuna giriş yapabilirsiniz. Eğer DirectX 9.0c ya da daha üst bir DirectX versiyonu sisteminizde kurulu ise problemin kaynağı ekran kartı sürücüsünün güncel olmamasıdır.
Ekran kartı sürücüsü güncellendiğinde problem giderilecektir. Eğer DirectX sorunu yaşıyorsanız,
BU ÜSTEKİNİDE DENEDİM. HATTA DESTEGE BUNU DENEYIP OLMADIGINI VE BAŞKA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM. Bİ 6 - 7 GÜNDÜR. CEVAP GELMEDİ. BEKLİOM, DÜŞÜNSÜNLER !!!