Şimdi Ara

WOLFENSTEİN: THE NEW ORDER (PS4/PS3 ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
6
Favori
11.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.01 patch grafik ve seslerle ilgili yama.Bu arada oyunu hard core da oynuyorum hakkaten zor hele o köpekler 2.ci bölüm bitti şimdi 3.cü bölim iniyor
  • oyunda ufak tefek kaplama problemleri dışında grafiksel hata yok. sabit fps'de çalışıyor. Ama sadece grafik için oyun alacaklar almasın hayal kırıklığına uğrar.Vuruş hissi gayet iyi,mermi ve can toplama sistemi benim hoşuma git nostalji olmuş.Ben beğendim oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

oyunda ufak tefek kaplama problemleri dışında grafiksel hata yok. sabit fps'de çalışıyor. Ama sadece grafik için oyun alacaklar almasın hayal kırıklığına uğrar.Vuruş hissi gayet iyi,mermi ve can toplama sistemi benim hoşuma git nostalji olmuş.Ben beğendim oyunu

İyi bakalım hocam bende sipariş ettim oyunu beğenirim umarım grafik olarakta bi beklentim yok zaten..
  • Oynanması gereken bir oyun fakat watch dogs u alacağım ayırdığım bütçeyle..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

oyunda ufak tefek kaplama problemleri dışında grafiksel hata yok. sabit fps'de çalışıyor. Ama sadece grafik için oyun alacaklar almasın hayal kırıklığına uğrar.Vuruş hissi gayet iyi,mermi ve can toplama sistemi benim hoşuma git nostalji olmuş.Ben beğendim oyunu

İyi bakalım hocam bende sipariş ettim oyunu beğenirim umarım grafik olarakta bi beklentim yok zaten..

hocam benim tavsiyem oyunu über modda oynayın.En zor mod olmasına rağmen deli edecek kadar zor değil

• Oyunu ben çok beğendim. Adamlar bayağı uğraşmış, diğer oyunlar gibi ara video koymak yerine bütün videoları cutscene yapmışlar, çok güzel olmuş. Oyunun zorluk seviyesini saçma buldum en zor seviyeye alsanız bile askerler kolay ölüyor fakat Boss battle var oyun belirtmiyor (bazı robotlar) onlarda acayip zorluyor. Boss battle da can göstergesi koysalarmış iyi olurmuş çünkü eeeh yeter artık falan oluyor insan. Ben wolfenstein, dishonored, bioshock oynamış olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.

Ayrıca

Sonda ana karakter Blazkowicz'in ölmesi üzücü oldu 

• quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Oyunu ben çok beğendim. Adamlar bayağı uğraşmış, diğer oyunlar gibi ara video koymak yerine bütün videoları cutscene yapmışlar, çok güzel olmuş. Oyunun zorluk seviyesini saçma buldum en zor seviyeye alsanız bile askerler kolay ölüyor fakat Boss battle var oyun belirtmiyor (bazı robotlar) onlarda acayip zorluyor. Boss battle da can göstergesi koysalarmış iyi olurmuş çünkü eeeh yeter artık falan oluyor insan. Ben wolfenstein, dishonored, bioshock oynamış olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.

Ayrıca

ara ara kaplamalar geç geliyor örneğin bir kapıyı açtığımda veya öldükten sonra tekrar doğduğumda kapalı mekandaysam kapıların,duvarların kaplamaları 1 saniye geç geliyor. Daha update'i yapmadım şuan iniyor. siz oynarken var mıydı böyle bir sorun acaba update bununla ilgili mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Oyunu ben çok beğendim. Adamlar bayağı uğraşmış, diğer oyunlar gibi ara video koymak yerine bütün videoları cutscene yapmışlar, çok güzel olmuş. Oyunun zorluk seviyesini saçma buldum en zor seviyeye alsanız bile askerler kolay ölüyor fakat Boss battle var oyun belirtmiyor (bazı robotlar) onlarda acayip zorluyor. Boss battle da can göstergesi koysalarmış iyi olurmuş çünkü eeeh yeter artık falan oluyor insan. Ben wolfenstein, dishonored, bioshock oynamış olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.

Ayrıca

ara ara kaplamalar geç geliyor örneğin bir kapıyı açtığımda veya öldükten sonra tekrar doğduğumda kapalı mekandaysam kapıların,duvarların kaplamaları 1 saniye geç geliyor. Daha update'i yapmadım şuan iniyor. siz oynarken var mıydı böyle bir sorun acaba update bununla ilgili mi?

Kaplamaların geç gelmesiyle ilgili bir sorun yaşamadım oyunda sadece bir kaç bug var. Mesela laserkraft'le kestiğimiz duvarlar bazen yere düşmüyor ama halbuki kesmişiz gibi oluyor içinden geçebiliyoruz. Minor bug ama her zaman başa gelmiyor.

• oyunu 2-3 saat daha oynadım ilerledikçe daha da güzelleşiyor,özellikle stealth çok keyifli. Almayı düşünenler tereddüt etmeden alsın bence

• Watch dogs ile ayni zamanda cikmis olmasi buyuk handikap oldu wolfenstein icin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkali Feldispat

Watch dogs ile ayni zamanda cikmis olmasi buyuk handikap oldu wolfenstein icin ...

Aynen öyle ama ben önceliği bu oyuna verdim ve bunu sipariş ettim ilk olarak bakalım gelsin görücez nedir ne değildir artık..
  • Spoiler linkine tıklamaz olaydım Pc de 42gb yi görünce oldukca sasırdım bölümlü bir oyun için. Oynamayı düsünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Spoiler linkine tıklamaz olaydım Pc de 42gb yi görünce oldukca sasırdım bölümlü bir oyun için. Oynamayı düsünüyorum

ben de tıkladım keşke tıklamasaydım büyük spoiler yedik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Spoiler linkine tıklamaz olaydım Pc de 42gb yi görünce oldukca sasırdım bölümlü bir oyun için. Oynamayı düsünüyorum

ben de tıkladım keşke tıklamasaydım büyük spoiler yedik

Bende tıkladım genimizde var merak, sanki ne varsa belli ucunda ne olduğu niye tıklıyosun demi :)

• quote:

Overall image quality also looks pretty close indeed between the two consoles: there's a base 1080p native rendering resolution (unfortunately short on anti-aliasing), parity in lighting and texture work and an identical feel to the way the game plays. However, there is one interesting difference - in the comparison above, you can see an area of the game that operates at something in the region of 1440x1080 on Xbox One, while the PS4 and PC versions remain at the native 1080p resolution.

Other Xbox One shots show no upscaling at all, perhaps suggesting some kind of limited dynamic resolution - or maybe it's just a bug specific to this particular part of the game, a cut-scene that quickly segues into gameplay. What's odd is that compared to the carnage seen elsewhere in the game, the scene indicated is relatively sedate, so the notion of a dynamic framebuffer that adjusts pixel-count according to engine load (something we did see used frequently in Rage) seems unlikely. We'll play on and see whether we see any more differences along these lines.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-wolfenstein-new-order-performance-analysis

• quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

quote:

Overall image quality also looks pretty close indeed between the two consoles: there's a base 1080p native rendering resolution (unfortunately short on anti-aliasing), parity in lighting and texture work and an identical feel to the way the game plays. However, there is one interesting difference - in the comparison above, you can see an area of the game that operates at something in the region of 1440x1080 on Xbox One, while the PS4 and PC versions remain at the native 1080p resolution.

Other Xbox One shots show no upscaling at all, perhaps suggesting some kind of limited dynamic resolution - or maybe it's just a bug specific to this particular part of the game, a cut-scene that quickly segues into gameplay. What's odd is that compared to the carnage seen elsewhere in the game, the scene indicated is relatively sedate, so the notion of a dynamic framebuffer that adjusts pixel-count according to engine load (something we did see used frequently in Rage) seems unlikely. We'll play on and see whether we see any more differences along these lines.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-wolfenstein-new-order-performance-analysis

Budamı gol değil ?

• [SATILIK] Wolfenstein: The New Order primary hak 70 TL

SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 26 Mayıs 2014; 9:30:55 >
  • Arkadaşlar oyunu aldım ve 1-2 saat oynadım.PS4 sürümü için konuşuyorum. Oyun bence inanılmaz keyifli olmuş. Senaryo ve hikaye resmen içine çekiyor çok sürükleyici. Grafikler de bence tatminkar. Oyunun benim gördüğüm tek kötü yanı zorluk seviyesi. Oyun görece kolay bir oyun olmuş. Sadece grafikden ibaret olan Infamous SS oynundan sonra çok iyi geldi.
  • Türkçemi acaba ona göre yurtdışındanda alabilirim.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierratr1

Türkçemi acaba ona göre yurtdışındanda alabilirim.
    Saygılar

hayır Türkçe seçeneği yok oyunda.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.