Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
37.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunda 60fps kilidimi var arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar oyun çok güzel de FPS problemi var. Problem diyorum çünkü bu kadar düşük performans göstermemesi gerek bu oyunun. Phenom 2 965 BE işlemci 4GB Team Xtreem 1600 Mhz ram, HD5870 sistemim var. Gölge 2048'de diğer ayarlar High 10-20 FPS vermemeli bu oyun. Bir yanlışlık var bence. Çözüm bilen eden var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

bu oyunda 60fps kilidimi var arkadaşlar ?

ID'nin saf kan 60 fps kilidi var diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar oyun çok güzel de FPS problemi var. Problem diyorum çünkü bu kadar düşük performans göstermemesi gerek bu oyunun. Phenom 2 965 BE işlemci 4GB Team Xtreem 1600 Mhz ram, HD5870 sistemim var. Gölge 2048'de diğer ayarlar High 10-20 FPS vermemeli bu oyun. Bir yanlışlık var bence. Çözüm bilen eden var mıdır?

ID Tech 5 denilen çöp grafik motorunu hala kullanıyorlar, demek oyun open world olsa performans nasıl olacak kimbilir. Oyunun AMD kartlarla arası pek iyi değil, güncel sürücüleri indirin, HD 5870 1 gb olduğundan sıkıntı yaratıyor olabilir. Oyunlarda gölge detayı gereksiz yere performansı düşürür, seviye düşürülürse biraz farkedecektir. Görüntü kalitesini öncelikle AA ve AF belirler, o yüzden başta bunları yüksek tutarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Haziran 2014; 14:35:49 >

• Gölge işte 2048'e indirdim daha düşüğü yok. Saçma sapan kasma var ya olmamalı bu grafiklerde böyle kasmalar. İnanılmaz saçma yani. Bu sistem cayır cayır Crysis'leri, Far Cry 3'leri, Battlefield 3-4'leri, The Witcher 2'leri, modlu Stalker'ları yağ gibi oynattı. New Order nedir ya.

Detayı daha düşürmeyeyim diye 1280*720 yapıp pencere moduna aldım oyunu. Rezalete bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Haziran 2014; 20:02:17 >
  • Yerden mermi toplama olayı çok sinir bozucu yaa. Üzerine gidince kendisi alsa problem yokta E'ye basmak nedir ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafiklerde En yüksek ayarda oynamak için cfg dosyası bulan var mı?
  • Bu da 32 bitte çalışmıyor.Watch dogs ta çalışmıyordu.Bu seneye kadar hiç 64 bit kurma ihtiyacı hissetmemiştim.
  • Bu sistemde oyunu oynayamıyorum

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c03028008

Oyun başlıyor en düşük ayarlarda 20 fps de kasıyor. Ve 15-20 saniye sonra oyun donuyor ve kapanıyor.
    Neden böyle oluyor. Bir çözümü var mıdır ?

• oyun çıkmış haberim yok
  • oyunun boyutu 43 gb [sm=jawdown.gif oynamaya değer mi?
  • http://download1471.mediafire.com/2yv58hlw6w6g/346vkb15uy9ej8p/Wolfenstein.The.New.Order.FPS.Fix.Voksi.rar

Denemediysen bunu dene.Ayrıca değiştirmeden önce dosyaların yedeğini alıp virüs taraması yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

http://download1471.mediafire.com/2yv58hlw6w6g/346vkb15uy9ej8p/Wolfenstein.The.New.Order.FPS.Fix.Voksi.rar

Denemediysen bunu dene.Ayrıca değiştirmeden önce dosyaların yedeğini alıp virüs taraması yap.

Bunu da denemiştim ama olmamıştı.
    Bilgisayarın ömrü doluyor herhalde yavaş yavaş

• watch dogs bittikten sonra bunuda bir deneriz. en cok onem verdigim sey senaryo oldugu icin begenecegimi dusunuyorum. %91 de suan 43gb lik olan.
  • quote:

Arkadaşlar oyun çok güzel de FPS problemi var. Problem diyorum çünkü bu kadar düşük performans göstermemesi gerek bu oyunun. Phenom 2 965 BE işlemci 4GB Team Xtreem 1600 Mhz ram, HD5870 sistemim var. Gölge 2048'de diğer ayarlar High 10-20 FPS vermemeli bu oyun. Bir yanlışlık var bence. Çözüm bilen eden var mıdır?

Oyun AMD kartlarda sorunlu çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

ID Tech 5 denilen çöp grafik motorunu hala kullanıyorlar, demek oyun open world olsa performans nasıl olacak kimbilir. Oyunun AMD kartlarla arası pek iyi değil, güncel sürücüleri indirin, HD 5870 1 gb olduğundan sıkıntı yaratıyor olabilir. Oyunlarda gölge detayı gereksiz yere performansı düşürür, seviye düşürülürse biraz farkedecektir. Görüntü kalitesini öncelikle AA ve AF belirler, o yüzden başta bunları yüksek tutarım.

Iyiki vram diye bir şey öğrenmişiniz. Her sorunlu oyunda vram yetersiz diyorsunuz.
    Oyun 3 gblık 7950'de bile sorun çıkartırken böyle demeniz cidden komik oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Iyiki vram diye bir şey öğrenmişiniz. Her sorunlu oyunda vram yetersiz diyorsunuz.
    Oyun 3 gblık 7950'de bile sorun çıkartırken böyle demeniz cidden komik oluyor.

Sen o arkadaşa cevap yazma bile..

• Fps fix bende sorunu çözdü. 7850 ile yüksek ayarda 35-60 arası çalışıyor. Eskiden düşükte bile 20 lere iniyordu.

• Yorumlara baktım indirmeye karar verdim.
    Bakalım...
    Bu arada xp de çalışır demi? bf3 gibi o kadar dosya indirdikten sonra ortada kalmayalım sonra.
  • oyunun süresi kaç saat ortalama..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.