Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Wolfenstein New Order ve Wolfenstein Old Blood Satın Al 13 Aralık 2019 13:59 1 1 Wolfenstein New Order ve Wolfenstein Old Blood Oyun adı: Wolfenstein New Order Wolfenstein Old BloodPri-Sec: SecAlındığı ülke: TR PSNFiyat:Çok Çok düşük bir fiyat talep edeceğim. Fiyat için pm atın lütfenİletişim: PM, TelefonDiğer hak: Bende Lütfen bu oyunları daha önce oynamamış olanlar, oynayıp bitirmek isteyenler mesaj atsın.Ticari amacı olanlar ucuza alıp pahalıya satmak gibi derdi olanlar uzak dursunlar lütfen.İki şartım var oyunları vermek için. Birincisi eski veya referanslı güvenilir üye olması. İkinci ise oyunu bitirdikten sonra tekrar bana satması. Bu sayede oyuna para vermeyeceksiniz. Bu dediklerimi yapmayacak olanlar oyunları alıp başkalarına daha pahalıya satıcak olanlar lütfen uzak dursun. Burası kardeşlik platformu. Ben kendi adıma böyle bir yöntem izleyeceğim ki ihtiyacı olanlar faydalansın. Ticari platforma dönüşmesin burası.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 20 Ay Garantili Acer Nitro 5 <i5 11400H> <RTX 3060> "20500 TL" Dying Light 2 PS4 Pri Watch Dogs Legion Gold Edition, PS Plus Deluxe 6 Ay Elden Ring, Cyberpunk 2077