Şimdi Ara

---<<< WOLFENSTEIN - ENEMY TERRITORY >>>--- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mds

abi Multiplayerdan ziyade bu Wolfenstein hala kac senedir neden oyun çıkarmıyo ????

hakkaten epey oluyor beklemeye başlayalı
  • online oynadığım tek oyun ET dir.
    ayrıca oynamak isteyenler ET Pro ve normal patch leri kurmayı unutmayın.
  • harika bir oyun ben severim bu oyunu fakat bağlantım 256k , 512 olunca ve ekran kartımı yükseltince deniyecem bunu..
  • Dostlar;

Son iki gündür oyunda hiçbir server ı göremiyorum.Problem hakkında bilgi verebilecek olan var mı?Version 2.60 buna neden olmuş olabilir mi?
  • Bu oyun bana sicak gelmedi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaSuS

harika bir oyun ben severim bu oyunu fakat bağlantım 256k , 512 olunca ve ekran kartımı yükseltince deniyecem bunu..

Zaten bu oyunu oynayanların %90'ı da 256 adsl kullanıyor. 256K ile ping 30-50 arasında değişiyor. Benim bağlantım 512 olmasına rağmen ben de 40 pingle oynuyorum yani bağlantı hızının ping'de pek bir etkisi yok.

@troy mcclure,
    Mevcut 2 sunucu da son derece güzel çalışıyor. Şu an ET-1'de 3 kişi, ET-2'de 14 kişi oynamakta. [http://www.avaturk.net/sunucu.php ]
    Saygılar...

• ETHERNET MODEMLERDE PORT AÇMAK GEREKİRMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

ETHERNET MODEMLERDE PORT AÇMAK GEREKİRMİ

Gerekmez...
  • up
  • güzel şeyler anlatmışsın ellerine sağlık emeğine teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

guzel görüntülermişreturn to castle wolfenstein ın devamı gibi mi oyun?

Devamı değil benzeri gibi bir tasarım olmuş... Grafikleri çok güçlü tasarlanmış... Sağlam bir ekran kartı istiyor...
  • Ya öncelikle oyun çok güssel yurtdışındakilerle birlikte oynuyom türk serverleri hiç denemedim ama baya bi server var! sorum şu aacaba oynayıp nicki renkli yapmayı bilem warmı! ha bu arada cod daki gibimi nicki renkli yapayoz! lütfen yardım edinn!!!
  • güzel görünüyor
    wolfenstein ı da çok sevmiştim zaten..

bunuda bir ara oynarım sonra...
  • sitede bağlan diorum hiç bi şey olmuo hepsini indirdim balana tıklıom bi şey olmuo nası olcak ki
  • Ya ben oynadım ama pek beğenmedim.call of duty'nin yanında sıfır kalır.

84.244.130.209:28960 call of duty uo ben bu server'dayım beklerim manyak güzel nick im Nova
  • ben eski versiyonunu ilkini sananede baya oynuyordum.bu tür oyunların çoğunu da nette denedim ama bana wolfenstein kadar iyi gelmedi.beach diye bi harita vardı ah ne günlerdi beaaa
  • Arkadaşlar server güncellendi, oyuna girmek isteyen arkadaşlar topic mesajına bakabilir;

@verox;
    Nickini renkli yazmak için " ^1 " gibi ekleri kullanmalısın.
    Mesela: " ^1ve^0rox " yazdığında nickin " verox " şeklinde gözükecektir. Burada 1 kırmızı, 0 ise siyahı temsil etmektedir. Sadece rakamlar değil harflerle de çok değişik onlarca rengi kullanabilirsin. Benim nickim; ^dMATA^0DOR şeklinde yani MATADOR .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR -- 28 Mayıs 2005, 11:09:52 >
  • ya bu oyunlar bayatladı bence daha yeni online oyunları tercih edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_

ya bu oyunlar bayatladı bence daha yeni online oyunları tercih edin

Oyun 2 offical patch'le güncellendi. Gerek grafik motoru, gerek multi oynanış özellikleri olsun hepsi en son multi oyunlar düzeyinde bir tecrübe yaşatıyor. Daha yeni olarak CS:Source var ama o da ücretli. Ki şahsen ET'den cs'ye ve hatta quake'e göre daha fazla zevk aldığımı söylemeliyim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.