Şimdi Ara

Wolcen: Lords of Mayhem [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
16
Favori
27.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    hocam melee karakter oynuyorum Shift ile yanlarına gelince vurup öldürüyorum onu öyle halletim ben. Act 1 bossu gerçekten zor olmuş mekaniği güzel beğendim açıkçası :)
  • qo0oki kullanıcısına yanıt
    Bnde hiç bir şey silinmedi ama arkadaşlarımın silinmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    tabi bunların şu süreçte bence önemi yok en azından oyalanacak bir şeyler oldu elimizde
  • qo0oki kullanıcısına yanıt
    1 kere olsa iyi de çok oldu birde şimdi online başladık gene olursa sıkıntı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • act 2 de zima ile konuş bölümü olan bir bölüm var ve buglı , hem off line da hem de online da bir türlü kafes içerisindeki hatunla ilk seferde konuşamadım tıklanmıyor.oyundan çıkıp tekrardan oynadım birinde 2. de birinde 3. de denk geldi.olurda böyle bir seyle karşılaşırsanız haberiniz olsun.reddittede konusu var

    yalnız offline karakterim daha iyiymiş aktif ve pasif skilleri daha iyi dağıtmışım act 1 bosunu off line da 2 . denemede geçerken off line da 2 saate yakın uğraştım geçebilmek için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 17 Şubat 2020; 10:4:2 >
  • act3 son boss buglı phase 2 yada 3 de öylece dikiliyor resetlemek zorunda kalıyorsun bir 5 kere falan takıldı bir 5 kere de ben öldüm ama sonunda hallettim

    şuan good ol' whirlwind buildi ile oynuyorum, oyun bittikten sonraki açılan içerikte haritanın başından bir başlıyorum dönmeye sonuna kadar gidiyorum öyle yalnız çok dengesiz oyun yaratıkların %98 i çok kolay sonra bir mini boss geliyor tek atıp geçiyor
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    İyimiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akşam bir Discord kanalı açalım buluşalım beyler. Kalabalık olacak gibi



  • Arkadaşlar online karakter oluşturamıyorum. Sürekli resimdeki hatayi alıyorum. Fikri olan varmi kafayı yiyip iade edeceğim yoksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouz369 kullanıcısına yanıt
    serverlar çok yoğun sürekli denemen gerekiyor sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captanico

    bir klan kurma düşüncesi içerisindeyim hali hazırda diablo 3 dobalak klan adı altında bir oluşumumuz zaten var(https://forum.donanimhaber.com/dobalak-klan-uyeleri--92147348).istekli olan olursa dobalak clan wolceni de oluşturabiliriz.

    neler yapabiliriz ?oyun çok yeni olduğu için herkes için türkçe açıklamalı bir rehber.nedir , ne nasıl yapılır , oyun içi günlük aktiviteler varmıdır vs vs benim ingilizcem çok zayıf olduğu için ben konulara hakim değilim.bu işi ben yaparım diyen bir cengaver çıkarsa etrafında bir arkadaş çevresi oluşturup güzel bir topluluk oluşturabiliriz sanırım.dobalak clan discord sunucumuz var.bu sunucuda wolcen kanalında buluşabilir , bilgi paylaşımında bulunabiliriz.

    dediğim oluşuma istekli olan olursa bana ismi steam ad yada wolcen tagla beraber yaşlarını da yazıp gönderirlerse bir liste oluşturabilirim.yok olmaz ben bir klan kurdum niye orda toplanacağız diyen bir arkadaş olursa sorun değil orada toplaşırız :D

    bu oluşum için en az 10 kişi olsun ki oyun oyanaycak 3-4 kişi bulalım akşamları.ben arada yayında açıyorum hem konuşur sohbet eder hemde izleyenlere (izleyen olursa tabii) hoşça vakit geçirtir bilgi paylaşımında bulunuruz.

    yalnız istekli olanlar olursa yaşları özellikle yazalım ben 50 ye (yaş 47) merdiven dayamış biri olarak bir hırs içerisinde değil hoşça vakite geçirebilmek için oynamak istiyorum.

    herkese keyifli günler
    Merhaba yaş 33 size nasıl ulaşabilirim. Dâhil olmak isterim. Discord vs varmidir. Varsa adres verebilirseniz ulaşırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2200G apu 16gb 3000mhz ram oynatırmı ..kaç fps verir beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi hallederiz oyuncu çok. Rehber vs kısmında yardımcı olacak kişi de çok. Naofumiiwatani.6324 wolcen tag. Eve geçince eklerim herkesi DC de toplanıriz bı çay ikram ederiz:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qo0oki kullanıcısına yanıt
    tamamdır
  • captanico kullanıcısına yanıt
    Abi benide eklermisiniz?? Tag zipp.8011

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qo0oki kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senide.ekledim. tag zipp.8011

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouz369 kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhego

    Oyunun içi dışı heryeri bug dolu ben 3,5 saat sonunda iade ettim. Bidahada almaya niyetim yok.

    online modu önce 16 saat sonra bir 16 saat daha bakıma girdi. 30+ dolar verdikleri oyunu 30 saattir oynayamıyor oyuncular. ilk çıktığı gün oyuncuların yüzde 50si oyuna girememişti. 2. gün getirdikleri hotfix milletin karakterlerini ve stashlerini silmesine yol açtı. online kısmı facia yani.

    offline kısmına geliyorsun orası da kötü. yapımcı 8 senedir oyunu geliştiriyorum diyor.3 senedir alphada oyun. gem duplicate ile gold bugı var. yüzde 2 milyon magic finda ulaşabildiğin bug var. ki bunlar online modda da geçerli sadece serverlar kapalı olduğu için millet kapıların açılmasını bekliyor.

    hadi mf,gold vs çok önemli değil diyelim. level 60dan sonra karakterleri crash yiyip silinen redditte pek çok kişi var.

    bu hatalarla oyunu release etmek tamamen saçmalık. poe killer ya da diablo killer olması imkansıza yakın. anca bu oyunların sezon aralarında oynanacak çerez oyun statüsünde kalır bu haliyle.

    Halen bu oyuna ümit bağlayan toparlayacak diyenler verdikleri para ile kendilerini kandırıp dursunlar. Oyun rezalet ötesinde.
    Hocam yanlış anlamayın ama PoE fanboyluğu gibi geldi attığınız mesaj.PoE'yi ne zamandır oynuyorsunuz bilmiyorum ama PoE'de alpha aşamasının başlangıcından 3 sene sonra release olan ve ilk çıktığında her oyun gibi buglarla çıkan bir oyundu.Ben PoE'nin alpha sürümünden release sürümüne kadar tüm testlerinde bulunmuş birisiyim ve çok güzel yol kat ettiklerini gözlemledim.Aynı şekilde Wolcen'i de 4 senedir tüm güncellemeleriyle birlikte deniyorum ve bu adamların da nasıl yol kat ettiğini gördüm.Kısa bir süre içerisinde bugları büyük ölçüde temizleyecek ve fazlasıyla oynanılacak bir oyun haline geleceğini düşünüyorum.

    PoE killer vs. konusuna bir şey diyemem zaten o tarz bir şeyi de savunmuyorum.




  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    Oyunun çıkışının üstünden nerdeyse 5 gün geçti ama halen bahsettiğim sorunlar devam ediyor. Az önce bir yayın izliyordum adamın kasaya koyduğu herşey oyundan çıkıp girmesiyle silindi.

    Saatlerce emek verip düşürdüğün bişeyin silinmesi bazı insanlara normal gelebilir ama bir oyuna para ödüyorsam; bankamdaki eşyalar kendiliğinden siliniyor veya oyunun online kısmına giremiyorsam iade eder paramı geri alırım.

    Bunun fanboylukla alakası yok pembe gözlük takmama alışkanlığımı 15 yıl önce askerden geldiğimde kaybettim malesef herşeye iyimser yaklaşamıyorum bu sebeple.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.