Bu convert işlemlerinde Total video converter programını öneririm.
Her türlü formatı her türlü formata dönüştürebiliyor.gif resmi divx film bile yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Bu convert işlemlerinde Total video converter programını öneririm.
Her türlü formatı her türlü formata dönüştürebiliyor.gif resmi divx film bile yapabilirsin.
İniyor bakacaz nasılmış... Kullanımı kolay mıdır bi video var da acil avi'ye dönüştürmem gereken.
programı açacaksın,video dosyasını programa sürükleyeceksin,sonra oradan aviyi seçeceksin.ayarlardan görüntü kalitesini fln ayarlayabilirsin,eğer pek anlamam diyorsan high quality yap.Sonra converte basıp çevrilmesini bekleyeceksin dostum.
yapmayıver
Çook teşekkürler.
GoldPunch hazır burdayken sorayım;
Ben tek parça filmleri 2 veya daha fazla parçaya bölmek istiyorum.Mesela 7 gb tek parça filmi 4+3 gb parçalar halinde dvd ye yazmak istiyorum.
Video bölmek için özel program varmı bilemiyorum ama total video ile bunu da yapabilirsin.Videonun başlangıç ve bitiş noktasını seçersin, ayrı bir dosya oluşturur oraya atar.Ondan sonra tekrar programı açarsın filmin ortasını ve sonunun işaretlersin onuda ayrı bi dosya olarak keydeder...
Peki convert işlemi sırasında herhangi bir kalite kaybı oluyor mu?
Bilgiler için teşekkürler.Peki bu total video converter'ın firma ismi yazmıo di mi başında?(örnek; Bigasoft Total Video Converter 1.7.10.3689,USeesoft Total Video Converter v1.5.1.2,E.M. Total Video Converter HD 3.61)
e.m total video converter diye geçer ama direk total video converter yazsanda bizim e.m çıkar karşına.Vista, windows 7 derken başına nasıl microsoft u eklemiyoruz bu da onun gibi.Aynı şey
Tamamdır,buldum.Bilgiler için çok saol.
Format factory ücretsiz
format factory, hemde beleş
arkadaşlar iyi güzel de, wmv'den çevirdiğim avi'ler dvd playerlar'da görüntü vermiyor, yalnızca ses geliyor. ayrıca wmv filmlerin codec'i wmv3 idi. bitrate'i oroginal olarak seçtiğim halde dahi 100/100 kayıpsız görüntü alamıyorum üstelik.. mutlaka kalite biraz düşüyor. acaba hangi codec ile convert yapmalıyım ki hem dvd playerda sorun yaşamayayım, hem de yeni avi dosyası kayıpsız görüntü sunsun ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme