Bildirim
.Wlmp uzantılı dosyayı .avi yapma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Windows movie maker ile yapabilirsin. -
Gerçekten 3gp açtıgına eminmisin denedim omuyor bu arada sistemim windows xp -
Öncelikle formatını .avi yada .wmv (sanırım bide .mp4 destekliyodu) yapmalısın movie maker için
Bunu total video convert ile yapabilirsin. Ayıca kesme işleminide bunda yapabilirsin ama detay ister.Birde Virtual Dub var buda ayrıntılıdır.Ama çok iyi bir programdır. -
ultra video splitter i dene bir çok formatı destekler .3gp de dahil biraz önce baktım ( filmin ortasından kesiyormu bilmiyorum hiç denemedim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 16 Eylül 2011; 19:46:11 > -
kesme sorunu tamamda wlmp dosya nası dönüştürlür .avi ye youtube ye upload edicemde -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanbdr
kesme sorunu tamamda wlmp dosya nası dönüştürlür .avi ye youtube ye upload edicemde
ultra video splitter i istersen converter olarakda kullanabilirsinwlmp bilmiyorum ama bir dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 16 Eylül 2011; 19:52:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: AF.R
kesme sorunu tamamda wlmp dosya nası dönüştürlür .avi ye youtube ye upload edicemde
@AF.R
nooldu, naaptin neticede ? -
quote:
windows live movie maker ile ufak bir montaj yaptım fakat bu format hiç bir video sitesinin kabul etmediği türden acaba wmlp uzantısını avi cevirebilen veya cevirmeyi bilen biri varsa bana lütfen söylesin.
Format factory programını kullanabirisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arel.gr
quote:
@AF.R
nooldu, naaptin neticede ?
Fena hortlatmışsın hocam :) Hatırlamıyorum valla 4 sene olmuş ne için istediğimi bile unutmuşum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: arel.gr
quote:
@AF.R
nooldu, naaptin neticede ?
Fena hortlatmışsın hocam :) Hatırlamıyorum valla 4 sene olmuş ne için istediğimi bile unutmuşum
e icab etti, naapiim, soriim dedim
yinede sagol !
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X