Ürünü 27 Mart 2025 tarihinde WraithEsports üzerinden aldım. Kutu, fatura ve garantisi vardır ürünün ilk sahibiyim, fatura benim üzerime. Sıfırı 6600 TL civarına geliyor. Ürünü maksimum 3 hafta kullandım sonrasında yeni fare alınca kutusuna temizleyip kaldırdım. Grip tapelerden siyah olandan sol click ve sol yan tarafı kullandım fotoğraflarda belli oluyor zaten, diğer hiçbir grip tape'e dokunulmadı. Ciddi alıcı arkadaşlara video da atabilirim. Üründe çizik, gıcırdama, takılma, post travel, pre travel gibi hiçbir sorun yoktur. Ürünümün arkasındayım. Marka bilindiği üzere premium bir ürün. Ürünün yazılımı web tabanlıdır program indirmeden direkt websitesi üzerinden fare ayarlamalarınızı yapabilirsiniz. 8K Dongle'ın üstünde 3 adet tuş var basarak DPI, LOD ve Polling Rate ayarlayabilirsiniz ya da tuşların işlevini yazılımdan değiştirebilirsiniz. Sarı sitede de satış yapıyorum, havale sonrası kargo satışlarımdan referanslarım da var dilerseniz gösterebilirim. Fare özelliklerine gelecek olursak;
Kutu içeriği: Fare, 8K Hz Dongle, 1K Hz Nano Dongle, Yedek PTFE Skatez, Grip Tape x2, Universal Grip Tape, USB-C Kablo
Sensör: PAW 3950HS
MCU: Nordic 52840
Encoder: TTC Dust-Proof Silver
Switch: Omron Optic
Yan Tuş Switch: Omron Blue Dots
125-8000 Hz (Ayarlanabilir) Raporlama
Batarya: 300 mAh
Ağırlık: Yaklaşık 47±2 gram genel özellikleri bunlardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.