Şimdi Ara

WLmouse Sword X 8K | 27 Mart 2025 KFG Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 WLmouse Sword X 8K | 27 Mart 2025 KFG Var

Ürünü 27 Mart 2025 tarihinde WraithEsports üzerinden aldım. Kutu, fatura ve garantisi vardır ürünün ilk sahibiyim, fatura benim üzerime. Sıfırı 6600 TL civarına geliyor. Ürünü maksimum 3 hafta kullandım sonrasında yeni fare alınca kutusuna temizleyip kaldırdım. Grip tapelerden siyah olandan sol click ve sol yan tarafı kullandım fotoğraflarda belli oluyor zaten, diğer hiçbir grip tape'e dokunulmadı. Ciddi alıcı arkadaşlara video da atabilirim. Üründe çizik, gıcırdama, takılma, post travel, pre travel gibi hiçbir sorun yoktur. Ürünümün arkasındayım. Marka bilindiği üzere premium bir ürün. Ürünün yazılımı web tabanlıdır program indirmeden direkt websitesi üzerinden fare ayarlamalarınızı yapabilirsiniz. 8K Dongle'ın üstünde 3 adet tuş var basarak DPI, LOD ve Polling Rate ayarlayabilirsiniz ya da tuşların işlevini yazılımdan değiştirebilirsiniz. Sarı sitede de satış yapıyorum, havale sonrası kargo satışlarımdan referanslarım da var dilerseniz gösterebilirim. Fare özelliklerine gelecek olursak; 

Kutu içeriği: Fare, 8K Hz Dongle, 1K Hz Nano Dongle, Yedek PTFE Skatez, Grip Tape x2, Universal Grip Tape, USB-C Kablo

Sensör: PAW 3950HS

MCU: Nordic 52840

Encoder: TTC Dust-Proof Silver

Switch: Omron Optic

Yan Tuş Switch: Omron Blue Dots

125-8000 Hz (Ayarlanabilir) Raporlama

Batarya: 300 mAh

Ağırlık: Yaklaşık 47±2 gram genel özellikleri bunlardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Mart 2027 Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.