Şimdi Ara

Wlan uzerinden N95 ile Pc dosya transferi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wlan uzerinden N95 ile Pc dosya transferi mümkün mü arkadaslar
    mümkün ise nasil yardimci olursaniz sevinirim
    Tesekkur ederim

• telefonunun baglantı bolumunde ana medyadan ev agı kurarsan dosya paylasabılırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kehanet..

telefonunun baglantı bolumunde ana medyadan ev agı kurarsan dosya paylasabılırsın

Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin
    Biraz daha acarsaniz sevinirim
    Baglanti bolumunde ana medya diye bi yer bulamadim olan seyler Bluetooth/Usb/Erisim Noktalari/Paket Veri/Kabosuz Lan/Sip Ayarlari/internet telefon/Yapilandirma
    ??
  • telefonunun baska yerınde olmasın n95i modelınde baglantı kısmında upnp ozellıgı ilede aynı baglatıyı yapabılırsın
     Wlan uzerinden N95 ile Pc dosya transferi
  • Tesekkur ederim buraya kadar hallettim hersey tamam
    Bilgisayardan birsey gondermek istedigimde nasil yapcam
    Yada Telefondan pc ye gondermek istedigim de
    Allah razi olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredy68

Tesekkur ederim buraya kadar hallettim hersey tamam
    Bilgisayardan birsey gondermek istedigimde nasil yapcam
    Yada Telefondan pc ye gondermek istedigim de
    Allah razi olsun

kardes sanırım bılgısayarındanda upnp ozellğini acıp yanı bılgısayarındada bir agkurup telefonunun içeriğni paylasabılıyorsun waln olmadıgı için denmek nasıp olmadı
  • var mi arkadaslar bu özelliği kullana bilen
    ben vista kullanıyorum ama ayarlari beceremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanıyorum Nokia PC Suite kullanman gerekiyor.
    Daha önce aynı bağlantıyı bluetooth ile suite üzerinden yapmıştım.
    Bağlantı ayarları için de wlan seçiliyor. Buna benzer bi şeydi.
  • symsmb programı ile çok süper bi şekilde herşeyi yapabilirsin.şu an cepten giriyorum eve gidince anlatırım ayrıntıları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

symsmb programı ile çok süper bi şekilde herşeyi yapabilirsin.şu an cepten giriyorum eve gidince anlatırım ayrıntıları.

+1 symsmb kullanıyorum ben de.. telefonu ağdaki başka bir pc ye dosya atar/kopyalar gibi kullanabiliyorsun.. aynı şekilde pc deki paylaşılan klasörlere de telefondan ulaşabiliyorsun...
  • Tesekkur ederiyorum ilginize en kisa zamanda programi bulup deniyecem
  • Linki vardı silinmiş rapidden senin için tekrar upload ettim içinde hazırladığım ayar yapma açıklaması var ama o ayar sadece hafıza kartına bilgisayardan girmeni sağlıyor.Cepten bilgisayara girmekse çok kolay açıklamaya bile gerek "Network neighbourhooh" a giriyosun ordan wlan arıyosun kendi modemine ve bilgisayarına giriyosun sonra paylaşıma açtığın klasörlere girebiliyosun.

SYMSMB3.50 Unsigned

http://rapidshare.com/files/153931238/Telexy.Networks.SymSMB.v2.0.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 16 Ekim 2008; 15:16:09 >
  • Tesekkur Ederim Allah Razi Olsun Kardes
  • Kardes Telefona yuklerken Suresi Gecmis Sertifika diyor bu?
  • aa pardon doğrudur telefonun tarihini geri al ör:03.2008 veya daha geri tarihle oyna yanii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 15 Ekim 2008; 20:44:28 >
  • Tarihi Degistirdim Bu kezde Sertifika tarafindan kisitlaniyor diyor
  • ben uzun zaman önce yüklediğim için unuttum sertifikalı program oldugunu üzgünüm malesef telefonunu hacklemen lazım sadece bu program için değil hemen hemen her program sertifika istiyor artık.gerekli açıklamalar n95 topiğinde var.
  • Kardeş telefonun uygulamalar bölümünden uygulama indir seçeneğinden Wi-fi ile nete bağlan güncellenen klasörlerden ''Quickaacces''adlı uygulamayı kur, dene bayağı güzel bir program ama pc ile senkronize kısmını denemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.