Şimdi Ara

wlan köprüleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wlan kullanıyorum cevremde baglanabildigim 3ten fazla wlan agı var bunların hepsine birden baglanabilecegim bir program varmı

• Wireless demek istiyorsun sanırım?
    Ayrıca geçenlerde de bu konudan açmıştır cevap yazdım sanırım kontrol etmeden yeni bir konu açtın?
  • Wireless bağlantı kartı sonuçta bir erhernet kartıdır, normal ethernet kartıyla görevi aynı olmakla birlikte tek farkı veriyi kablo olmadna iletmesi
    bu bağlamda baktığımızda normal ethernet kartına aynı anda 3 tane kablo sokamayacagımıza göre wireless ethernet jartı ile de 3 farklı ağa aynı anda bağlanmak söz konusu değildir.
    Microsoftun bu konuda bir girişimi olmuştu: 54 mbit ağ hızını ço düşürüp, milisaniyelerle bir kaç ağ arasında geçiş yaparak sanki aynı anda bağımış gibi çalıştımak istediler. ama sonradan dezavantajlarını görünce vazgeçtiler.
    amaç bir kaç kablosuz ağa aynı anda başlanmaksa 3 ane usb wireless aparat al, (tanesi 30 ytl civarında) üçünüde aynı anda farklı ağlara bağlayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: golevez33

Wireless bağlantı kartı sonuçta bir erhernet kartıdır, normal ethernet kartıyla görevi aynı olmakla birlikte tek farkı veriyi kablo olmadna iletmesi
    bu bağlamda baktığımızda normal ethernet kartına aynı anda 3 tane kablo sokamayacagımıza göre wireless ethernet jartı ile de 3 farklı ağa aynı anda bağlanmak söz konusu değildir.
    Microsoftun bu konuda bir girişimi olmuştu: 54 mbit ağ hızını ço düşürüp, milisaniyelerle bir kaç ağ arasında geçiş yaparak sanki aynı anda bağımış gibi çalıştımak istediler. ama sonradan dezavantajlarını görünce vazgeçtiler.
    amaç bir kaç kablosuz ağa aynı anda başlanmaksa 3 ane usb wireless aparat al, (tanesi 30 ytl civarında) üçünüde aynı anda farklı ağlara bağlayabilirsin.

senin tavsiyeni başaran varsa anlatsın, ben de 5 tane adaptör kullanayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.