Arkkadaşlar selam kararsız kaldım çok bende 3 tane char var 1. si full in wizard lvl 29 (bard da var lvl 14 cleric lvl 10(res için)) 2.si full str warior rouge (warıor lvl 24 rouge lvl 21) 3.sü full int çinli nuker lvl 21 (kılıç ve ateş)
wizard çok az dayanıyor ama çok kuvvetli vuruyor ama lag oldu mu yatıyorum çok skill var ve char ii yapılandırıldı sırasıyla alındı bütün skiller warrior çok dayanıyor ama wızarddan az vuruyor ama yatmıyor hemen rouge da çok hareketli ama pek skill yok suan ama ilerisini bilmiyorum bu char da ii yapılandırıldı ama hem rouge hem 1h hemde 2h skilleri var nuker de ii vuruyor ama ölüyor o da hp az ve de yavaş kalıyo onlara nazaran yapılandırması bunun da ii ates ve kılıç skilleri rehberleree bakılarak yapıldı
ama işte karar veremedim yaw fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
Bnede axer var lwl 39 çko memnunum elime sağlam dmg olan ve +3 +4 +5 olanlarından almaya çalışıyorum hele crit de yiyse güzel oluyor...
quote:
Orjinalden alıntı: anilsengenc
Arkkadaşlar selam kararsız kaldım çok bende 3 tane char var 1. si full in wizard lvl 29 (bard da var lvl 14 cleric lvl 10(res için)) 2.si full str warior rouge (warıor lvl 24 rouge lvl 21) 3.sü full int çinli nuker lvl 21 (kılıç ve ateş)
wizard çok az dayanıyor ama çok kuvvetli vuruyor ama lag oldu mu yatıyorum çok skill var ve char ii yapılandırıldı sırasıyla alındı bütün skiller warrior çok dayanıyor ama wızarddan az vuruyor ama yatmıyor hemen rouge da çok hareketli ama pek skill yok suan ama ilerisini bilmiyorum bu char da ii yapılandırıldı ama hem rouge hem 1h hemde 2h skilleri var nuker de ii vuruyor ama ölüyor o da hp az ve de yavaş kalıyo onlara nazaran yapılandırması bunun da ii ates ve kılıç skilleri rehberleree bakılarak yapıldı
ama işte karar veremedim yaw fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
ne diyebilirizki sen kendin sormuş kendin cevaplamışın zaten
oyundan lag hiç eksik olmadığı için wizard kasmak işkence gibi bişey bence
ben warrior git derim
lagsız sro olmuyor ne yazıkki.bu durumda full int açmak delilik(s/s dışında)
rogueden devam et yada aç bi full str glavie.bir günde 20 olursun zaten
full str bow aç derim ben
Orjinalden alıntı: Bimba
ne diyebilirizki sen kendin sormuş kendin cevaplamışın zaten
kardes cok saol yorum için ama kendim cevaplsam buraya sormazdım dimi
warrior gitme 1handed san eziyet resmen :) kanımca hızlı lvl almak istiyosan wizard git ... bide yeni char aç skilleri berbat etmişsin :) çok para gider geri almaya
hangisinin skilleri berbat olmuş anlmadım dikkatını çekerse charlar ii yapılandırılmıs dedim oldukça mantıklı bir yapılandırma yaptım skilleri okuyarak ve planlı bir şekilde ha eğer cleric için diyorsan res için aldım ama asıl wizard bard warior biraz karısık oldu ama ounu da her silahı planlı ve sıralı yapılandırıldı nuker ise rehberlere bağlı yapılandırıldı dikkatlı oku arkadaşım rica ederim
quote:
Orjinalden alıntı: tugrulguclu
warrior gitme 1handed san eziyet resmen :) kanımca hızlı lvl almak istiyosan wizard git ... bide yeni char aç skilleri berbat etmişsin :) çok para gider geri almaya
quote:
Orjinalden alıntı: _UltraHayko_
oyundan lag hiç eksik olmadığı için wizard kasmak işkence gibi bişey bence
ben warrior git derim
katılıyorum...
CROSSBOW ROGUE FOREVER uzaktan çak kolay yatma kodunmu oturt.
Konu yanlış yerde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme