Şimdi Ara

Wizard mı Nuker mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok kararsız kaldım, ikisininde güzel ve kötü yönleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 5 Haziran 2008; 2:03:49 >

• wizard
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ra[H]ZeN

wizard
    wizard bence. hpler aynı olcak 2 buildde de ama birinde tekte alcan diğerinde 2de:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Malibu:.

wizard bence. hpler aynı olcak 2 buildde de ama birinde tekte alcan diğerinde 2de:)

Alıntıları Göster
    hp ler aynımı??? life turnover ı acan wizard yarı yarıya canı oluo ac nukerını babalar gıbı 3sn de bır pot bas ustune bıde eglen bıde s/s ısen blocklama sansın olsun ohhhhh senden kralımı var be. snow shıeldı unutmamak lazım tabı bıde spear acmıssan fasladan 3 k daha canın olsun. sımdı dıceksınız her halukarda wızard tek atar yıne bu nukere ama fannın spear serısını unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: iLLiD@n

hp ler aynımı??? life turnover ı acan wizard yarı yarıya canı oluo ac nukerını babalar gıbı 3sn de bır pot bas ustune bıde eglen bıde s/s ısen blocklama sansın olsun ohhhhh senden kralımı var be. snow shıeldı unutmamak lazım tabı bıde spear acmıssan fasladan 3 k daha canın olsun. sımdı dıceksınız her halukarda wızard tek atar yıne bu nukere ama fannın spear serısını unutmayın

Alıntıları Göster
    Benim için PvP önemli değil.

Hangisiyle daha kolay Level atlarım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Benim için PvP önemli değil.

Hangisiyle daha kolay Level atlarım?

Alıntıları Göster
    Kolay LwL Atlama Wizard da Olabilir Botla Hic Görmedim Ama Nukerle Ölme Az Olur

Giantlar Partyler Cıkacak Nuker Yatmaz Ama Wizard Kesin Yatar :)

Kendisi Giantı Wizard Alamaz Ama Nuker Zorlada Olsa Kesin Alır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

Kolay LwL Atlama Wizard da Olabilir Botla Hic Görmedim Ama Nukerle Ölme Az Olur

Giantlar Partyler Cıkacak Nuker Yatmaz Ama Wizard Kesin Yatar :)

Kendisi Giantı Wizard Alamaz Ama Nuker Zorlada Olsa Kesin Alır :)

Alıntıları Göster
    wizardla cok daha cabuk lvl atlayabılırsın ama o kdr cok olursun kı ıllallah edersın 20 dakka kasarısın sonra olursun elınde bı tek sp kalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

wizardla cok daha cabuk lvl atlayabılırsın ama o kdr cok olursun kı ıllallah edersın 20 dakka kasarısın sonra olursun elınde bı tek sp kalır

Alıntıları Göster
    Peki ben 1 levelden başlayıp 30 levele kadar partiyle level atlasam..(Skill puanlarımı hiç kullanmasam)

Bu bana 60~70 level e kadar yeterli olur mu?
  • quote:

Peki ben 1 levelden başlayıp 30 levele kadar partiyle level atlasam..(Skill puanlarımı hiç kullanmasam)

Bu bana 60~70 level e kadar yeterli olur mu?

Alıntıları Göster
    dostum ben 85 lv nukerim 80 lv wizarddan tek yiyorum düşün artık ..
    nuker 3 4 snde bi nuke atıyor
    wizard 2 3 snde bi dmg atıyor ..

karşı karşıya gelince wizard götürüo
    +wizardda görünmezlik war
    yanında bard açarsan kimsede tutamaz seni vsvsvs
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

ama life basınca yanına git bi yatır tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

ama life basınca yanına git bi yatır tamam

Alıntıları Göster
    Wizard açmayı düşünüyorum ama sürekli ölüyor diyorlar..

• quote:

Wizard açmayı düşünüyorum ama sürekli ölüyor diyorlar..

Alıntıları Göster
    ben 50 lvl de bıraktım wizardı.çok eğlenceli ve güzel.ama pot olayı öldürüyor insanı.giantlara korkusuzca dalamıyorsun.tamam atağı çok güçlü ama defansı bir o kadarda az.kısacası tek atarsın ve tek yersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TExAS_

ben 50 lvl de bıraktım wizardı.çok eğlenceli ve güzel.ama pot olayı öldürüyor insanı.giantlara korkusuzca dalamıyorsun.tamam atağı çok güçlü ama defansı bir o kadarda az.kısacası tek atarsın ve tek yersin..

Alıntıları Göster
    nuker wizard hızlı kasılır çünkü nuker wizard kadar çok ölmez
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: iLLiD@n

yahu saçmalama
    istersen bless de bas turnover la wizar sana yerleri öptürür
    En hızlı kasılan char wizarddır Yılmaz
    Wizard + cleric in bi manası yoktur
    pvp de tek yiyeceksin tek atıcaksın ( blader lar hariç tek atamıyolar sana ) ama blader a tek atıyorsun
    55 levelim levelimde block yemedigim sürece tek atamadıgım char heemn hemen yok tek atamadıgım tek char heuksal o da pasif skill yüzünden
    Wizard + bard hızlı kasılır wizardın hıza ihtiyacı vardır.90 lvl de %100 swiming march hız verir.
    nukerin heuksal açtıgını varsaysak,60 levelde 6k hp si oldugunu düşünücez hadi %40 lık snow u var diyelim fan ı da bastı,Wizard bastı control u çaktı knock down u ee sonra ? indirdi meteor u tepesine tak yerde
    Wizard kasmayanlar , kullanmayı bilmeyenler konuşmasın.
    60 level olunca pvp videosunu koyunca görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FeteLin0

quote:

Orjinalden alıntı: iLLiD@n

yahu saçmalama
    istersen bless de bas turnover la wizar sana yerleri öptürür
    En hızlı kasılan char wizarddır Yılmaz
    Wizard + cleric in bi manası yoktur
    pvp de tek yiyeceksin tek atıcaksın ( blader lar hariç tek atamıyolar sana ) ama blader a tek atıyorsun
    55 levelim levelimde block yemedigim sürece tek atamadıgım char heemn hemen yok tek atamadıgım tek char heuksal o da pasif skill yüzünden
    Wizard + bard hızlı kasılır wizardın hıza ihtiyacı vardır.90 lvl de %100 swiming march hız verir.
    nukerin heuksal açtıgını varsaysak,60 levelde 6k hp si oldugunu düşünücez hadi %40 lık snow u var diyelim fan ı da bastı,Wizard bastı control u çaktı knock down u ee sonra ? indirdi meteor u tepesine tak yerde
    Wizard kasmayanlar , kullanmayı bilmeyenler konuşmasın.
    60 level olunca pvp videosunu koyunca görürsünüz.

Alıntıları Göster
    bence nuke neden derseniz benim ark 42 lvl vizard taxiye girmeden lvl atlayamıyo kendi kasamıyo neden çünki vizardın canı çok az yaratık bi crit vurdumu bittin kendi lvl yaratıkların 2 tane gelince yatırıyo fln nuke daha iyi bu arada neredeyse aynı vuruyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: sronline

bence nuke neden derseniz benim ark 42 lvl vizard taxiye girmeden lvl atlayamıyo kendi kasamıyo neden çünki vizardın canı çok az yaratık bi crit vurdumu bittin kendi lvl yaratıkların 2 tane gelince yatırıyo fln nuke daha iyi bu arada neredeyse aynı vuruyoruz

Alıntıları Göster
    @sro
    senin arkadaşın yan skile ne açmış
    bard açmamışsa gidip kendinden yükseklerde kasılıyorsa tabi ki yatar.
    kendinden düşüklerde kasılcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeteLin0

@sro
    senin arkadaşın yan skile ne açmış
    bard açmamışsa gidip kendinden yükseklerde kasılıyorsa tabi ki yatar.
    kendinden düşüklerde kasılcak.

Alıntıları Göster
    eger pvp ve uniqe icin kasıcam diorsan wizard cleric derim

fakat cbk kasıcam diosan wizardın canavarı tekte aldına bakmaın wizard kasmak emek ister öle 2 canavar kes lvl atla toplu wur 3 tane yatsınla olmaz normal bi char %100 ex kastıında lvl atlarken wizard %130-140 arasında lvl atlar böle düsünürsen kasma yönünden nuker derim pvp , uniqe , job war tarzında dusunursen wizard derim toplu alanlarda mükkemel wizard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi~ -- 2 Haziran 2008; 9:14:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acemi~

eger pvp ve uniqe icin kasıcam diorsan wizard cleric derim

fakat cbk kasıcam diosan wizardın canavarı tekte aldına bakmaın wizard kasmak emek ister öle 2 canavar kes lvl atla toplu wur 3 tane yatsınla olmaz normal bi char %100 ex kastıında lvl atlarken wizard %130-140 arasında lvl atlar böle düsünürsen kasma yönünden nuker derim pvp , uniqe , job war tarzında dusunursen wizard derim toplu alanlarda mükkemel wizard

Alıntıları Göster
    bırak wizardı ya bnm 42 lwlık nukerım war 52 lwl life controllü wizarda tek atıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: 10canocan10

bırak wizardı ya bnm 42 lwlık nukerım war 52 lwl life controllü wizarda tek atıyorum...

Alıntıları Göster
    30 lwl nuker le 35 lwl wizardın hikayesini anlatıyım

wizard tamam güzel kokorulara tek çakıyor ama kokoru pt çıktımı direk yardım istiyor yatıyor.

Önemli Olan POT 15 sn de 1 çekilmez wizard kendinden 3-4 lwl düşüklerde kasıor nuke ise kendinden 3-4 lwl yükseklerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây

30 lwl nuker le 35 lwl wizardın hikayesini anlatıyım

wizard tamam güzel kokorulara tek çakıyor ama kokoru pt çıktımı direk yardım istiyor yatıyor.

Önemli Olan POT 15 sn de 1 çekilmez wizard kendinden 3-4 lwl düşüklerde kasıor nuke ise kendinden 3-4 lwl yükseklerde.

Alıntıları Göster
    benim ark 40 lvlde 27 lik yaratıklara yattıydı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.