Şimdi Ara

Witcher 3: 'This code already used.' Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu sabah saat 13:00 gibi D&R üzerinden satın aldığım Witcher 3: Wild Hunt oyununu bilgisayarıma kurdum. Daha sonra kutudan çıkan GOG anahtarını GOG.com üzerinden etkinleştirmeye çalıştım. Fakat sitenin bana verdiği yanıt şu oldu, "This code already used." Yani anladığım kadarı ile bu kod daha önce kullanılmış. Fakat nasıl olabilir ki? Oyunu aldığımda paketi açılmamıştı bile. Bu sorunu nasıl çözebilirim? D&R a gitsem değişim yaparlar mı? (Fiş yanımda). Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    Hata bu:

• Üç seçeneğin var biri d&r ile iletişim kurmak diğeri aral ile bence en güzeli direkt olarak oyun firması ile iletişim kurmak muhtemelen senden fatura bilgilerini foto olarak ve kutunun cd keyinin okunacağı şekilde fotosunu çekmeni isteyeceklerdir ya sana yeni key vereceklerdir ya da kim kullanmışsa onun keyini iptal edip senin kullanmanı sağlayacaklardır.
  • Yapımcıyı boşver, konunun Türkiyedeki muhattabı Bilkom senin için yeterli bilgileri teyit ettikten sonra gerekeni yaparlar. Bilkom'un web sayfasından iletişim bilgilerine ulaşın ve telefonla yetkili biriyle görüşün ya da hiç uğraşmayıp satın aldığınız mağazaya paslayın. Faturan elinde olduğu için sıkıntını çözerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şu adrese girip gerekli alanları doldurun: CD Project Red Support

Kanıt olarak oyun kutusunun resmini ve faturanın resmini de ekleyin ve gönderin. Kısa süre sonra yazdığınız e-mail adresinden sizinle iletişime geçip sorunu hallediyorlar.
  • Ben de dün Bimeks'den aldım. Oyunu yükledim fakat "Kod kullanıldı" hatasını aldım. "ozgunb" arkadaşın dediği gibi içinden ne çıktıysa fişiyle beraber resmini çekip gönderdim. Umarım hallederler. GOG'dan aldığım ilk oyundu ve tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Keşke 20 lira fazla verip steam'den alsaydım diyorum.

Orijinalden alıntı: Sarumsa

Ben de dün Bimeks'den aldım. Oyunu yükledim fakat "Kod kullanıldı" hatasını aldım. "ozgunb" arkadaşın dediği gibi içinden ne çıktıysa fişiyle beraber resmini çekip gönderdim. Umarım hallederler. GOG'dan aldığım ilk oyundu ve tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Keşke 20 lira fazla verip steam'den alsaydım diyorum.

Kesinlikle doğru olanı yapmışsın. İmkanınız varsa daima kutulu olanı tercih edin. Kutulu oyunda daima muhattabınız yapımcı firma olur ve hızlıca sorununuz çözülür. Ayrıca oyunu kutulu alarak Türk oyun dünyasına katkıda bulunduğun için ve hassasiyetin için ayrıca tebrik etmek istiyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsRuleS -- 23 Ağustos 2015; 13:07:36 >

Orijinalden alıntı: ozgunb

Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşadım. Hiç mağazaya gidip değiştirmekle uğraşmayın. Yaklaşık 1 saat içinde çözebilirsiniz. Nasıl çözdüğümü anlatayım.

Şu adrese girip gerekli alanları doldurun: CD Project Red Support

Kanıt olarak oyun kutusunun resmini ve faturanın resmini de ekleyin ve gönderin. Kısa süre sonra yazdığınız e-mail adresinden sizinle iletişime geçip sorunu hallediyorlar.

Ben de aynı sorunu aynı şekilde, doğrudan CdProjekt Red ile iletişime geçerek hallettim. Hiç uğraştırmadan direkt link (ücretsiz GOG.com kaydı) veriyorlar. Bu da gönderdikleri cevap:

"Hello,
    I'm sorry about the issue with GOG.com redeem code that you encountered and thank you for sending us all those pictures.
    Here is a direct link to redeem your new The Witcher 3: Wild Hunt code:http://www.gog.com/redeem/******
    I apologize for the inconvenience.
    Regards,
    Grzegorz Arwar"

Belli ki Türkiye'de satılan kutulu versiyonlarda bu sorun oldukça yaygın. Sorun yaşayanlar yamalarla DLC pakedini torrent sunucuları üzerinden indirdiklerini yazıyorlar sağda solda. Hiç gerek yok, parasını verip oyununu alanlar haklarını da aramalılar.
    Bu arada, bu işlemi hallettikten sonra GOG Galaxy güncellemeye başlıyor. Fakat yaması GOG.com'da sıkıştırılmış 2.1 GB iken, Galaxy açılmış (uncompressed) 7.7 GB boyutla indiriyor. Ben sabredip bekledim ama indirmeyi iptal edip GOG'dan direkt indirmek de mümkün.

• G2A'da 7 euro balansım vardı üzerine 3 euro daha aktarıp 9 küsür Euro'ya yani toplamda 31 liraya oyunu aldım. RU-CIS key. Gog üzerinden etkinleştirmek içinde hideme.ru trial hesap VPN kullandım. Oyun için cebimden çıkan 11 lira oldu. Almak isteyenler bu şekilde yapabilirler. Rus key ile redeem edilen versiyonda da tüm dil seçenekleri ve ekstralar dijital olarak mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sorunu yapımcı firma ile hallettim. E-posta adresime gönderdikleri bağlantıya tıkladıktan sonra gog galaxy programına oyun eklendi. Fakat eski oyunu silip gönderdikleri bağlantıdan 27 gb lık oyunu indirirken hata verdi. Eskiyi silmeden mi yapmam gerekiyordu? Şimdiye kadar çok oyun kurdum ama böyle bir sorun ile ilk kez karşılaştım.
  • ozgunb kullanıcısına yanıt
    Eskisini kaldırdım. 40 gb'lık download yaptım. Direk 1.10 sürümü kuruldu. Onun üstüne v1.11'i ve dlc'leri kurdum.
  • Arkadaşlar merhaba. Oyunu Yeni satın aldım. D&R şubesinden. Expansion pack hediyeli üstelik. Neyse ürünü gog.com ve gog galaxy üzerinden aktif etmek istediğimde sürekli bir sorunla karşılaştım sayfayı yenileyin diyor. Ve iki saaatten fazladır da böyle. Forum sitelerini arıyorum yardım için ama bir türlü bulamadım. Olanlar da ingilizce zaten ki pek yeterli seviyede değil ingilizcem. Yardımcı olabilir misiniz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.